זיווגים מאתמול..

snakeman404

New member
זיווגים מאתמול..

הזכר זה המקושקש ה"קטן",מזווג את הקינגית השניה שלי,ה"ענקית".. החיבור נמשך כ-4 שעות+-..

מזל טוב

נראה שהנקבה "די מלאה" אם אני צודק אני מציע לך קצת להוריד בכמויות האוכל, נחשים שמנים לא מתרבים טוב (זכרים ונקבות).

Itamar Levy12

New member
גם לי אמרו את זה

על הקינגית שלי, והיא הביאה 15 ביצים בהטלה הראשונה והטלה שניה(שהיא אכלה חזרה, זה היה פשוט מטורף-לא ידעי שה עושים את זה ואז ביררתי וזה מדווח והיו מקרים מעולם) היא נתנה 6.

naja

New member
קרה גם אצלי.

11 ביצים פוריות, וחמישה שבעות בדיוק אח"כ, עוד תשע ביצים אבל רק 4 או חמש היו פוריות. לא היה זיווג בין שתי ההטלות ואני משער שזה השפיע על פוריות התטולה השניה. בקשר לנחשים שמנים-מסכים עם יונתן. ע"פ הספרות הם מתרבים פחות טוב.

Itamar Levy12

New member
גם אני קראתי

בכמה ספרים על זה, במיוחד בחנקים. רק ציינתי שאצלי שנה שעברה זה לא היה המקרה.

snakeman404

New member
היא דווקא לא אוכלת המון,

פעם ב-5 ימים כ-3-4 עכברים.. הגודל שלה 1.35 מ'.. נראה לכם קצת יותר מדי? לתת לה פעם בשבוע?

כן

בהחלט יותר מדי. פעם בשבוע, אין סיבה לרדת מתדירות של פעם בשבוע מלבד כשהנחשה אחרי הטלה ואיבדה משקל רב.

snakeman404

New member
סבבה,תודה..

חשבתי שלפני הזיווגים(אחרי התרדמה) כדאי לתת קצת יותר כדי שהנקבה תעלה במשקל לקראת ההריון.. אבל בסדר,אני תמיד שמח ללמוד דברים חדשים,תודה רבה וחג שני שמח!

זה נכון אבל נראה שהנחשה

שלך כבר קיבלה מספיק

snakeman404

New member
אתה מכיר אותי..

הנחשים שלי דומים לי..עגלגלים כאלה..
רק חסר להם זקן צרפתי.. :) סבבה..תודה רבה!

gaichuk

New member
בהצלחה!

יש מצב לתמונה של הנקבה במלואה? 1.35 מ' ובעובי כזה זה צריך להיות נחש מרשים... אני מתאר לעצמי שהעכברים זה מה שאתה מעדיף כמזון. לגבי האכלה הייתי משאיר את גודל המנה אבל עושה רווח של שבוע עד עשרה ימים למרות שנראה לי שחולדה פעם בשבועיים עדיף לנחש קינג בוגר שלא שורף יותר מדי.

snakeman404

New member
קודם כל-תודה רבה!

הנה 2 תמונות שלה: לפעמים במקום עכברים היא אוכלת 2 חולדות בינוניות לארוחה.. אני ארווח לה את הארוחות שלא תשמין מדי..

למעלה