זיווגים סתם חיקוי לחברים!!!

Chandler Bing

New member
זיווגים סתם חיקוי לחברים!!!

איזה מכוער זיווגים... ממש מחריד ולא מצחיק!!! תמיד יהיו אנשים שינסו לחקות דברים גדולים כמו חברים!! אני כמעריץ מספר 1 בעולם של חברים מבין שזיווגים סתם מסכנה... איכס!!

angelbuffy

New member
אין מה להגיד חברים סדרה גדולה

ואולי נראה כי זיווגים מחקה אותה אבל לא נראה לי שזה חיקוי...

axnholic

New member
יש אנשים שיגידו כי

חברים ניסו לחקות את ההצלחה של סיינפלד, או שמופע שנות השבעים מנסים לחקות את חברים. אני אישית אוהב את כולם: מש"ה, חברים, סיינפלד וזיווגים. אתה יודע מה, יכולה להיות שהם הצליחו לעבוד עליי. יכול להיות שאני לא מבין את גדולתה של חברים כקומדיה עליונה. אני יכול לראות מש"ה ולהנות מכל רגע. כמובן שיש דימיון בין הסדרות. זה די ברור שהאמריקנים מנסים לחקות את ההצלחה של השני, אבל להמציא את הגלגל מחדש. בכל קומדיה מצליחה יש שאריות מהקודמת. אנשים רבים מקובעים על תוכנית אחת, ואינם יכולים לראות את היופי בתוכנית חדשה. כך למשל, לפי דעתי, נוצרה התוכנית ג'ואי. בפרק הראשון ששודר אתמול באקסטרה הוט, לא מצאתי הרבה בדיחות מצחיקות [כמו אצל חברים]. הניסיון העלוב להמשיך את הסידרה בכוח, נכשל בעיניי. ולמרות זאת, הסידרה מצליחה יפה מאוד בארץ האפשרויות (ארה"ב). האם אנחנו חיים בחברה אובססיבית וכפייתית? האם האטימות שלנו מונעת מאיתנו להתקדם בחיים? או שאולי זה רק אני... [הדברים נכתבו כדעה אישית שלי על החברה שמסביבנו. אין לי שום דבר רע נגדך או נגד דעותייך].

Chandler Bing

New member
Nה קשור????

מאיפה הבאת תתאוריה הזו!!!!!!!! חברים לא ניסתה לחכות את סיינפלד בשם אלוהים!!המפיקים פשוט רצו לעשות תוכנית על 20 ו ועל חיי האהבה שלהם!!!! למה סתם לדבר!!! ואותו דבר בקשר ל"מש"ה" ... רואים שאת/אתה לא מבינה בזה!! בלי להעליב!! זה כמו שתגיד שבאפי וחברים זה אותו דבר בגלל שהם מדברים אנגלית!!!

axnholic

New member
חכה רגע

אני לא אמרתי שאני מאמין שסיינפלד וחברים זה אותו דבר. אני אמרתי שיש אחרים שחושבים כך. אני זה שנותן צ'אנס לכל סידרה. זה שלא מקובע על תוכנית אחת. שלא תבין אותי לא נכון, אני לא אומר שאתה כן מקובע על תוכנית אחת. אני אומר שיש אנשים שקשה לראות סידרה טובה נגמרת. סידרה שהם ראו בה את כל הפרקים כמה פעמים. סידרה שהפכה לאובססיה המיזערית שלהם. בדבר אחד אתה כן צודק. אני חושב שיש דימיון בין מש"ה-חברים-סיינפלד. לפי דעתי, סיינפלד עלו על סוג חדש של קומדיה. אולי אני טועה [בכל זאת אני חי רק 16 שנה], אבל סיינפלד הייתה הראשונה שדיברה על קבוצה של חברים שיש לכל אחד חיים שונים, אבל כולם חלק מחייהם של חבריהם. אני יודע שההגדרה גרועה, אבל מה שהתכוונתי הוא שסיינפלד הייתה הראשונה שלא עוסקת במשפחה והקשיים היום יומיים בחיי המשפחה. חברים לקחו את הסוג החדש הזה של קומדיה צעד אחד קדימה, ומש"ה אף יותר. דרך אגב, אם תיכנס לכרטיס האישי שלי תוכל לראות שאני זכר.

angelbuffy

New member
הא אני...

לא קשור לדיון-אני נורא אוהב מופע שנות השבבעים אבל אני חושב שמאז שהחליפו מפיק זה פחות טוב.....העונות הראשונות היו מצוינות

Chandler Bing

New member
אני אומר ש...

חברים לא דומה לשום סדרה אחרת.. ויש הוכחות לזה!! ואם תוכל בטוב לבך להגיד לי באיזה צורה (מעווותת ומוזרה) חברים דומה לסיינפלד או לשנות ה70??????????????????????????? ???????????????????????????

axnholic

New member
בהודעה האחרונה

שלי נתתי לך דוגמא לדימיון. כשאני אומר דימיון, אני מתכוון לדימיון בקונספט, ולא בדמויות ובפרקים. ורק כדי להוכיח שאני לא המשוגע היחיד: http://e.walla.co.il/?w=/1000/704888

תעשה טובה

תוריד ווליום
. כל קשר בנושא, בדינמיקה, במשחק או במבטא <
> בין זיווגים- ואני מדברת כמובן על הבריטית, לבין חברים מקרי בהחלט. כןם ישנם איזשהם קווי דמיון בין כל סיטקום למשנהו, אבל זיווגים מאוד ספציפית ומערכות היחסים בה, כמו גם הדמויות שונות מאוד מחברים. וכן גם אני הייתי פריקית בלתי נשלטת של החבר'ה, ועובדה שהזיווגים כבשו אותי- ובהיותם לא-צפויים ולא-מרוחים על פני 10 עונות, הם גם מצחיקים אותי יותר לאורך זמן.

למעלה