זיווג משמיים/נער קסם וילדת חלומות

ה מוזה

New member
זיווג משמיים/נער קסם וילדת חלומות

זהו המשך אישי שלי .. למכתב של גל ים "זיווג משמים/מזל מים מזל אדמה. (מסיבה טכנית שאינה ברורה לי ההודעה אינה "קופצת" לעמוד הזה אלא נשארה אי שם בדף קודם...דף4 למי שלא קרא) זיווג משמיים ---------------- ושניהם כאבו את אותה החלטה גורלית שמזל מיים ואדמה איננו זיווג כה מתאים מתחת למשקפי הגוצ´י דמעה בודדה נשרה מתחת לפוזה רעדה שם ילדה כל שרצתה ..להיות אהובה . ומתחת לפוזה השתוללו השדים.. קפצו ורתחו בלי רחמים לוחשים באוזנה עבר מרוחק מזכירים לה תיבה שנעלה כה מזמן נפרצה התיבה בקול רועם זועקים לה כל שדי הליל את כל עברה טמנה שם מזמן חשבה שעברה את אותה הפגיעה טמנה את ליבה כה עמוק כך גם צלקות לא כואבות כמה תמימה את ילדה .. הן חשבת שהטמנת זאת לעד? ובלילה חשוך בין מילה לשורה שבה את ליבה אותו נער קסום מפתח סיבב נפתחה התיבה שחשבה שטמנה כה עמוק שאיש לא ייגע .. ורגש לוהט אהבה כבירה כל מה שנטמן פרץ לו כלהבה אך אי שם במעמקי התיבה היכן שהסתירה את אותה הפגיעה התעורר לו לפתע רגש נושן שחשבה שאיננו - תם ונשלם המומה עומדת מולו רגש ישן שעולה לו וצף אינה יודעת כיצד טומנים בחזרה עמוק יותר שלא יכאב יודעת שלא תוכל לאהוב אם את אותו רגש נתאב לא תקבור .. זה שפגע כבר מזמן נעלם אך הרגש,עדיין נזהר מתעורר לו ממעמקי התיבה שד ישן ונושן אשר קיומו כמעט שכחה.. ילדת חלומות ונער קסם היא נלחמת בשדים של ליבה הוא אינו מבין על מה המהומה .

"מפתח סיבב נפתחה התיבה"../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

איך שאת כותבת אחותי
מהמם אין...שברת את שתיקתי. קוראת...בטח קוראת...מהיום שהגעתי קוראת אתכם
קשה לכתוב עם מקלדת באנגלית. כאן מדהים -אין לי מילים....שלווה ורוגע...הלוואי עלינו בישראל. שולחת לך תמונה לבית הקסום שאני נמצאת בו. אוהבת אתכם מאוד. מאחלת לכם הרבה אהבה ואושר. מכל ה

ה מוזה

New member
אורחת ../images/Emo13.gif מעבר לאוקיינוס....

טוב לשמוע ממך, לדעת שהחופש אכן שלו רוגע ומדהים.. הבית - בית חלומות שכזה ..מול הים .. תהני לך יקירתי ,תאגרי כוחות כי בארץ "המוזות שותקות - התותחים רועמים" גם לך - הרבה אושר ואהבה .

גל ים..

New member
היי מוזה חייבת הסבר על השיר שלי...

כשכתבתי על מזל מיים ומזל אדמה.. ניסיתי קצת לספר עלינו על ילד המיים שלי שני ילדים שבסך הכל אהבו אוהבים ורוצים להיות יחד אך מישהו מפריע והורס כל חלקה טובה.. לכן הילדה לא מוכנה לחזור על אותה הטעות בפעם השנייה.. וחוץ מזה הילדה עדיין מאוהבת ומקווה שיקרה נס ומישהו יעזור להם להיות יחד.. כפי שהבטיחו אחד לשנייה... ותודה לך שהמשכת את השיר שלי ואהבת אותו.. ברשותך אצרף עוד משהו שלי שאולי יסביר עוד קצת בובת סמרטוטים ============== כן זו רק בובת סמרטוטים את יודעת מה שמה אומר לך אפילו שמה מעלה גיחוך מה... כי מה חשוב בכלל שמה... בואי נשתולל ...נשחק וניראה מה יקרה לה... בואי ננעץ בה סכין חדה וגם מעט נכה בגרזן בראשה... ואולי ננעץ סיכה... תיראי היא ממשיכה לחייך כאילו כלום לא קרה... היי בואי מותר לנגוע לנעוץ עוד סכין אפשר גם מותר הרי מי אמר שאסור??? בואי געי בבובה את רואה היא מחייכת כאילו כלום לא קרה... בואי ננעץ בה עוד סכין או אולי עכשיו ניקח את המסור של אבא.. אולי ננסר מעט מליבה או אולי רגע בוא נחשוב מה עוד אפשר לעשות כדי לראות אם מחייכת היא או אולי בוכה??? בואי נקרא לשכן את יודעת זה החזק שכולם קוראים לו צחי השמן... בואי נקרא לו הוא וודאי יטכס עצה איך אפשר להכות בה לראות אם עדיין מחייכת היא או אולי זולגת דמעה על לחייה... אבל לפני זה בואי ננסה רק עוד פעם אחת קטנה יחידה... בואי ננעץ סכין עמוק בליבה ונחפור שם מנהרה גדולה... מה יקרה ?? מה את אומרת?? לא אני לא שומעת.. מהההההההה .. יו תראי איזה חור חפרתי בתוך הבובה.. מה נעשה?? איך נסדר את החור?? האם נתפור?? אולי סתם נמלא בחול.. בואי נעשה זאת מהר ונברח חיש.. ואף אחד בנו לא ירגיש... עומדת בובת הסמרטוטים מביטה מציצה היא בי ואני בה הן כבר הלכו מי יודע לאן אך מי ינקה פה את כל הבלגן?? והאם ליבה של הבובה מחזיק מעמד?? האם היא יודעת שאני כאן לצידה איש לא יידע הולכת לדרכי מחזיקה בה בידי בובת סמרטוטים מתוקה... בובת הסמרטוטים כבר לא צוחקת רק עין אחת בפרצופה ונדמה שבוכה או אולי כבר אינה רואה... גל

ה מוזה

New member
גל ים..כמובן שהבנתי מי מזל מים ומי

מזל אדמה... לא המשכתי במכתב שלי ..את הסיפור שלך. אלא - התחברתי אליו מהמקום האישי שלי .. מה לאחל? לשתינו ..התגשמות חלומות .

גל ים..

New member
אמן אמן ושוב אמן...ממשיכה לחכות ..

ממשיכה להתפלל ולחכות ...מזל אדמה זו אני = שוורית... תודה לך . גל

למעלה