זיווג

זיווג

אילו פרקים בתהילים מהווים סגולה לזיווג? בנוסף, אני מבקשת לקבל את טקסט "שירת הים" תודה רבה מראש

סליחה על התגובה:

אני בהחלט יודעת שיש לך רצון טוב... לעזור ויש לך אמונה שלמה.. הבעיה שלי היא, ואני מודה שזו בעיה שלי היא שתפילות לא תעזורנה.... אני חולקת פה איתכם נקודת שבירה ויאוש אישית שלי... משום מה , אני כן מתפללת על חברותי בשפה פשוטה אבל לא מעבר לזה. אני אמרתי את הפרקי תהילים הללו ארבעים יום וגם צילמתי לאנשים וחילקתי! ולא עזר לא לי ולא לחברותי!! נקווה שכל אחד ימצא את זווגו במהרה!! נועה !

הורדתי דליים של דמעות בחיים שלי....

וגם הרבה ששמעתי מהם אותו דבר וכלום! זה כמו לדבר לקיר... אין שום טעם..! זו דעתי..

אוקי

ואין לי מושג מאיפה האנטי שלי לדת.... פשוט אין לי מושג...... זה מתחיל לי בחודשיים האחרונים....

כי עכשיו אנחנו בברור האחרון לפני הגאולה השלמה

והכוח של הסטרא אחרא גודל ומתעצם לקראת סילוקו מהעולם לנצח, כמו החושך השחור שמתגבר ומתעצם בסוף הלילה לפני זריחת האור הגדול, וזה הברור והמבחן האמיתי האחרון שלנו האם אנו נחזיק את החבל של הקדושה, ונקשור את עצמנו יותר ויותר לקב"ה התורה ומצוותיו שיביאו אותנו לגאולה הניצחית השלמה, או שנסחף ונפול ביחד עם הסיטרא אחרא וחבר מרעיו - עגלי הזהב והבלי העולם הזה.

הברור האחרון הזה נמשך כבר מאות שנים...

בשואה כבר היה צריך לבוא משיח, זה היה שיא הסבל של העם היהודי.. אבל נו,, כך אנחנו רואים זאת..

אגב,,,

הבלי העולם הזה זה גם משפט שנשמע כמו ססמא מסויימת שאומרים כל החרדים... העולם הזה מלא גם בדברים טובים,, אהבה, בילויים צחוקים, כיף... כסף- שזה אמצעי מאוד חשוב לחיות טוב ואפילו טוב מאוד... הכל הכל, ויהיה רצון שאזכה להשיג את הכל בקדושה ויהיה לי סבלנות לקיים מצוות....

המעשה הוא העיקר

ב"ה שלום עינב שירה, ברצוני לציין בקצרה, כי התפילה צריכה להביא את האדם לידי מעשה. דהיינו, כי מה שקובע היא עד כמה האדם מתעורר לעבודת השם. וידוע גם לנו, כי התנאי היחידי להתקדמות אמיתית היא המעשה! איזהו? אלא היגיעה! עבודה נגד הרצון לקבל המביא לידי עבודה מעל הדעת, זה קשה, ואכן אפשרי בתמיכה נכונה מהסביבה הנכונה לאדם, ובזאת סלולה לו דרך, אלא, על האדם לגבש את החשיבות האמיתית לכך, וזאת דרך רב, סביבה וספרי קודש מתאימים לדורנו זה, הם ספרי בעל הסולם, אשר כתב בריש גלי, בהקדמה לספר פנים מסבירות כי "טובים השנים מן האחד", כלומר שיחד עם כתבי בעל הסולם וכתבי החסידות וספרי הקלה להאריז"ל וכן עם העבודה הנרצית באהבת חברים ואהבת ישראל ע"י קיום תורה ומצוות מעשיים ורוחניים כאחד, נזכה במהרה לביאת משיח צדקנו והשרות אור השם בעולם!

למעלה