זיוי, תודה רה על תרומת הטלויזיה.

shai18m

New member
זיוי, תודה רה על תרומת הטלויזיה.

לזיוי ומשה היקרים, רוב תודות על ההתחשבות והאכפתיות. אני וחברי לחדר מודים לכם מקרב לך על שליחת הטלויזיה שתנעים את זמנינו בזמן שירותנו הצבאי. זיוי, שמעתי מאימי שאת אישה מקסימה. כן ירבו אנשים כמותכם. שוב תודה, שי מנדלר וחבריו לחדר.

תודה לך שי חייל יקר ריגשת אותי../images/Emo140.gif

שי יקר בנה של רבקה כבני אתה מקווה אני שאוכל לעזור ועוד קצת מנסה להשיג לכם מקרר קטן שיתאים לחדר רק קצת סבלנות והכל יהייה בסדר תודיע לי אם אתם זקוקים לעיוד דברים שימרו על עצמכם חיילים יקרים באשר אתם ושאלהים תמיד יראה לכם וינחה אתכם בדרכים טובות ובטוחות באהבה רבה

rivkaman

New member
היי זיוי, הבן שלי יצא הבוקר וכבר

בצהרים היה במקום שמלחיץ אותי מאד כשהוא שם, לפני שעה התקשר ושאל עם זיוי ראתה את ההודעה, בדקתי ואמרתי לו שכן הוא שמח מאד. הוא היה רוצה שיהיו לו בחדר עוד הרבה דברים אבל החדר פיצפון חדר עם 2 מיטות קומותיים 2 ארונות ברזל קטנים ושידת עץ ישנה בן המיטות וטלביזיה. עד לחודש נובמבר יש להם מקרר שאחד החיילים הביא מהבית וכמובן יחזיר אותו הבייתה. נקווה שעד אז ימצא גם מקרר. תודה לך חברה יקרה.

חיילים יקרים../images/Emo24.gifמי יתן וכולכם

תחזרו ה
ה בשלום בשם כל האמהות
אמן
וזיוי אין כמוך מרגש מאוד ומחמם את ה
פנינה

רבקה יקירתי יש לי בעיה במסרים

תודה לכם על התגובות החמות וכן קיבלתי את התודה של שי אך לא יכולתי לענות כאשר אני לוחצת על תגובה במסר אישי המסר נעלם אז מיסרי לו את שימחתיינו ואהבתיינו הרבה והכי חשוב שישמור על עצמו שהייה לכולנו המשך יום יפה

למעלה