זיוף משקל וגובה

זיוף משקל וגובה

קובי שלום הבנתי שאתה מנהל פה את העיניינים - אז ככה:

אני נכנסת השבוע לניתוח טבעת.

הגעתי לשקילה עם משקולות ברגליים+ פרטתי 100 ש"ח לעשרות אגורות שאותן מזגתי לגרביים והכנסתי בחזייה
כי היה חסר לי המון במשקל - בסביבות 18 קילו...

כשמדדו לי גובה כופפתי רגליים וכך יצא שהנתונים לא נכונים אבל השגתי את המטרה - ואישרו לי את הניתוח!

עכשיו כשאני חושבת על זה - איך המרדים יכול לתת לי חומר הרדמה כשהנתונים לא נכונים - אני יכולה למות מזה לא?

יכול לקרות מצב שהוא מזריק יותר חומר הרדמה בגלל המקל המזוייף ופה אני לא יודעת מה לעשות

קוביd1

New member
שבוע טוב

אני שותף לניהול הפורום עם אופירה ,
18 ק"ג של מטבעות וואלה לא חשבתי על רעיון כזה ,
כמה ק"ג את צריכה להוריד בשביל להגיע לBMI סביר, והאם כדאי לך לעבור את כל הפרוצדורה הניתוחית ,איזה ניתוח את אמורה לעבור ,כמו כל יהודי אני עונה לשאלה במספר שאלות .......

השקילה הייתה בוועדה ואני בטוח שהמרדים לא יתייחס למשקל שרשום על הטופס ,הוא בטח ישקול אותך יבדוק את הגובה יבקש בדיקות דם אחרונות ,מתי את אמורה לעבור את הניתוח?

קובי

קוביd1

New member
חרדות לפנים

לא שמתי לב שכתבת שאת נכנסת השבוע לניתוח טבעת ,אז השאלות שלי בהגבה הקודמת מיותרות

קובי

זיוף משקל וגובה

עוברת ניתוח טבעת
הbmi האמיתי שלי הוא 32 בערך 173 ב״ה
והמשקל הוא 97

הנתונים המזוייפים הם:
גובה 173 ב״ה
משקל 107
Bmi 342.8

זיוף משקל וגובה

לא עברתי שום ועדה הניתוח ממומן על ידי הביטוח שלי
בימים הקרובים מאוד........

קוביd1

New member
חרדות לפנים

סליחה שאני חופר ,הניתוח ממומן על ידי חברת הביטוח הפרטית ,לא מבין אצל מי נשקלת ,אצל הרופא המנתח?

קובי

זיוף משקל וגובה

כן - והחלטתי לאמר את המשקל האמיתי שלי למרדים ואם הניתוח יבוטל אז שיבוטל.

אני עובדת על השמנה כדי להגיע למשקל כבר חצי שנה.

לא הצלחתי לעלות הרבה סהכ 7 קילו והיו חסרים לי עוד 11.

בכל מקרה******

איזה עצה יש לך עבורי לניתוח טבעת?

מה לאכול בערב שלפני. אני עוברת את הניתוח ביום רביעי אחר הצהריים ובערב לפני רוצה לעשות ארוחת פרידה.

מאוכל.

צריך לקנות גזות מיוחדות לתפרים?
פולידין? חומר מחטא אחר? כדאי לסגור עם תחבושות את התפרים או להשאיר פתוח?

למה אסור לעשן לפני הניתוח?

מה רמת הכאבים כשמתעוררים ואחרי הניתוח?
זה סיוט? או נסבל?

כדאי להביא איתי את האופטלגין לשיכוח הכאבים?

קוביd1

New member
לחרדות לפנים

ברור שצריך להגיד למרדים את הגובה והמשקל הנכונים ,לא נראה לי שיהיה אכפת למרדים האם את עומדת בקריטריונים של הניתוח הוא מסתכל על הניתוח מבחינה מקצועית שכל התהליך מבחינתו יעבור בשלום .
אגיד לך את מה שאני חושב , ואת יכולה לכעוס שכל הקטע הזה של ניסיון להשמין בלי הצלחה רק בשביל לעבור את הניתוח ממש ממש לא לעיניין
אבל כיוון שאת צריכה להינתח אאחל לך בהצלחה שהכל יעבור בשלום
את יכולה ערב לפני זה לחגוג , לא שלא יהיו לך הזדמנויות לעשות את זה אחרי הניתוח
אסור לעשן לפני הניתוח ולפני ההרדמה למה כי זה
יכול לשנות את אופן פעולתה של תרופת הרדמה על הגוף במהלך הניתוח
לא צריך לקנות גזות מיוחדות ,תשאלי את האחיות בבית החולים מה עדיף לשים על התפרים \או הסיכות
כאבים אחרי הניתוח ,יש כאלה שסובלים מכאבים במיוחד בימים הראשונים כאבים גם בכתפיים שנובעים משחרור הגז שמוחדר לחלל הבטן בזמן הניתוח לא צריך לסבול אופטלגין נוזלי יעזור בבית החולים אולי משכחי כאבים יותר חזקים ,יש כאלה שבכלל אין להם כאבים \הכל נסבל זה ממש לא סיוט
אני מבטיח לך שאחרי כמה ימים אחרי הניתוח תשכחי מהכאבים אחרי שתתחילי לראות תוצאות

בהצלחה נשמח לשמוע ממך אנחנו פה לכל שאלה

קובי

זיוף משקל וגובה

קובי אני מעריכה מאוד את התגובות שלך - ורוצה להודות לך.
קיבלתי מחזור וביום רביעי עדיין אהיה במחזור יש לזה השפעה או קשר? צריך לידע את המרדים?

קוביd1

New member
מחזור

לא חושב שבגלל המחזור ידחה הניתוח ,אבל כדאי להודיע גם למרדים וגם למנתח
חברות בפורום מי נותחה בזמן המחזור מצפה לתגובה

קובי

אופירA

New member
מנהל
לא זוכרת מי נותחה

את המנתח זה לא מעניין. גם לא את המרדים.
קראתי פעם תשובה של מנתח, שענה לשואלת שאין מניעה.
תגידי את זה לאחות שנותנת לך מיטת אשפוז וחלוק בי"ח שעלייך ללבוש בשעת הניתוח, ללא שום בגדים תחתוניים. היא תתן לך איזה תחתון שמתאים לחדר ניתוח שייתן מענה לדימום.

מגי63

New member
היי. אני נותחתי במחזור...

ולא היתה שום בעיה. אמרו לי להשאיר את התחתונים שלי עלי. לא של בית חולים ולא כלום. הכל עבר חלק.

אופירA

New member
מנהל
תגידי למרדים את המשקל הנכון שלך

הוא לא שוקל אותך וזה מסוכן מאוד. כן, מתים מהרדמה לא נכונה.
המרדים לא עושה חשבונות של BMI, ולא מעניין אותו למה קיבלת אישור לניתוח. הוא צריך לדעת את משקלך לצורך מינון חומר ההרדמה הנכון, ואין לו שום צורך להלשין לוועדה שרימית או לעצור לך את הניתוח כי את "רזה מידי". אל תסבירי לו בכלל למה קיבלת אישור לניתוח. זה לא עיסקו. זה העסק של המנתח. ואם המנתח מוכן לנתח אותך (יש לו עיניים, הוא רואה שאת רזה מידי), המרדים ממש לא הולך להתעסק בזה.

חשוב לי גם שתביני, אחרי שגמרת לרמות את הוועדה והשגת מה שרצית - שאת צריכה להיות מודעת למה שאת רוצה. את עצמך מאוד לא כדאי לרמות. ולצערי, רבים האנשים שמרמים את עצמם כאשר הם ניגשים לניתוח, גם אם אין להם את הכישרון לרמות את הוועדה.

תהיי מודעת לכך, שאם אינך מתכוונת להשיג בריאות אמיתית בניתוח הטבעת, ולהיכנע לחובה האנושית של כל סובל מהשמנת יתר לוותר על הרגלי אכילה/חשיבה/התנהגות מזיקים - ניתוח הטבעת טומן בחובו פוטנציאל להגביר את המצב החולני שלך, ואת ההפרעה הרגשית והפרעת ההתנהגות והחשיבה.
אי אפשר להחזיק טבעת הדוקה לאורך שנים. גם בטבעת לא הדוקה, בעצם המציאות של טבעת סביב הקיבה, משלמים מחיר של איכות חיים ובריאות (אבל ככל שהטבעת פחות הדוקה כך המחיר הזה נמוך יותר). כך שמי שרוצה לשמור על המשקל שירד בעזרת הטבעת, צריך לעשות זאת ע"י הרגלי אכילה וחיים נכונים ובריאים, ומשימה של שמירה לכל החיים על תזונה דלת קלוריות ואיכותית. אחרת אין מצב שהוא לא ישמין שוב.

זיוף משקל וגובה

תודה רבה על התגובה!
אני אומר את הנתונים האמיתיים למרדים
ואלוהים ישמור!

חרדות לפנים

ובכן נפגשתי היום עם דוקטור אסתיאס ? נראה לי שזה השם שלו - מרדים מומחה!

אמרתי לו את המשקל והגובה האמיתיים!!!!

הכל עבר בשלום ואושרתי לניתוח.

תודה על התגובות

למעלה