זיו היקר - היה מקסים

karoleking

New member
זיו היקר - היה מקסים../images/Emo24.gif

חזרנו מההופעה שנתת בצוותא מוקסמים עד מאוד. אחרי שהקשבתי לשירים שלך על הבמה ולשירים מתוך דיסק השירה, אני משווה אותך לגדולי המשוררים שידעה הארץ הזו. אישית, אני יכולה רק לקנא מאנשים כמוך. לצערי, בתור אחד שלא נולדה (ולא למדה) בארץ הזו, הרבה פעמים אני זקוקה למילון כדי להבין את כוונת המשורר. אבל אני אוהבת שירה וזו דרך נפלאה בשבילי ללמוד עוד מהשפה הזו. לגבי השיר "בלעדייך", הוא אחד השירים האהובים עליי בדיסק ההוא של שלומי. אז תודה על ערב נפלא. מאחלים לך המון הצלחה.
נ.ב. היה חסר לך שלא תשיר את "אני שר".

זיו../images/Emo24.gif

תודה! על ערב מקסים ומרגש!!מיד שהגענו הביתה נכנסנו ליוטיוב לשמוע "עוד זיו רובינשטיין "והתמוגגנו. עבר לנו מהר מידי. "כשנשאלנו בעבר בפורום מהו "השיר" האהוב מהדיסק הקודם-"בלעדייך "לקח" ובגדול-היום סגרת מעגל.... איזה כיף ומיוחד היה לשיר כשאתה מנגן בפסנטר. זיו תודה |על ערב אינטימי, מהנה ומיוחד!! חיבוק|גל וניצן. http://www.youtube.com/watch?v=Td1BkRK5sDU&feature=relatedשיר מקסים

תודה רבה על כל המילים היפות.

אני באמת מודה לכם על שהגעתם ולקחתם חלק בערב הזה. התרגשתי מהמחמאות.זה שווה הכל! כן, היה מאד אינטימי.....ככה אני אוהב.. תודה רבה זיו.

osnat51

New member
../images/Emo23.gifזיו היקר, רציתי להודות לך מעומק ליבי

על ערב מרגש, מלא עוצמות, ערב שהיה משהו קצת אחר ושונה עבורי. הגעתי מביה"ס גמורה בשעה 19:00 בערב, וכמעט ויתרנו וחשבנו לא להגיע. אני כ"כ שמחה שנכחנו שם. ה"משהו" הכל-כך מיוחד שהבאת איתך לשם, כ"כ אמיתי, רגיש ופוגע בול במקומות הכי הכי עמוקים שבנפש. כששרת את השיר למיקה, יכולתי לדמיין כל מילה, כל שורה, כל משפט וכל בית למחזה אנושי אחד מרגש וכנה. לא הצלחתי לעצור את עצמי מלדמוע, כי העוצמה שהעברת אלי הייתה כ"כ חזקה. רכשתי את הספר וקראתי בלילה את השירים שלך. החלטתי כבר על 2-3 שירים שארצה ללמד בכיתה, ברשותך, משום שהם מתחברים להמון נושאים חשובים ורלוונטים בחיי התלמידים בגיל הזה. אני עדיין מוקסמת ועדיין לא מבינה ומברכת על כך שהכרתי כ"כ הרבה אנשים מיוחדים ואנושיים (מעל הכל) בזכות שלומי. ניפגש רק בשמחות. באהבה גדולה, אסנת וניר.

תודה רבה

תודה רבה על המילים המרגשות.מסרי גם לניר. את רשאית לעשות בשיריי כברצונך-נחצ'ה היימן-המלחין הגדול ביותר שהיה פה ב50 שנה האחרונות הלחין שניים משירי האלבום והם ייצאו לאור באוסף מיוחד בחנוכה. תודה על הכל. זיו

והכי חשוב..

שההופעה הבאה היא ב2.11 יום ג'- הופעה שתתחיל בדיוק בשמונה וחצי בערב ואארח את אריק סיני וסימה לוי דוכין...

למעלה