זיו רייך בן 51 גרמניה זיו רייך שלום שמי זיו רייך ואני גר 30 שנה בגרמניה זיו רייך בברכה זיו רייך
ז זיו רייך New member 21/5/05 #1 זיו רייך בן 51 גרמניה זיו רייך שלום שמי זיו רייך ואני גר 30 שנה בגרמניה זיו רייך בברכה זיו רייך
B Benkok New member 22/5/05 #4 תקראי בין השורות... אני יודע שהמסר מוצפן וצריך קוד מיוחד אבל אם תקראי את ההודעה שלו הפוך, או תנגני אותה אחורה בפטיפון יכול להיות שתשמעי "זיו רייך גרמניה...פול איז דד...זיו רייך גרמניה...קיל דם אול..."
תקראי בין השורות... אני יודע שהמסר מוצפן וצריך קוד מיוחד אבל אם תקראי את ההודעה שלו הפוך, או תנגני אותה אחורה בפטיפון יכול להיות שתשמעי "זיו רייך גרמניה...פול איז דד...זיו רייך גרמניה...קיל דם אול..."
מ מיס הילה New member 22/5/05 #5 הסתכלתם בכרטיס האישי? בן 24. אבל גר בגרמניה כבר 30 שנה... אני חושבת שארים לגינס טלפון!
א אלוף ה ע ו ל ם New member 22/5/05 #7 זה פיצול מהסוג הקשה ביותר... שימו לב להודעה הזאת .... ואז לזאת.... והודעה אחרונה חביבה ..... לא נורא, משעמם לבחור.
זה פיצול מהסוג הקשה ביותר... שימו לב להודעה הזאת .... ואז לזאת.... והודעה אחרונה חביבה ..... לא נורא, משעמם לבחור.