זיו vs רוכברגר ודורון

jablonka

New member
זיו vs רוכברגר ודורון../images/Emo124.gif

ד''ר שרה זיו, הגישה תלונה ליו''ר ועדת הבחירות נגד מאיר דורון, ואיציק רוכברגר בטענה שהשניים תולים שלטי חוצות ברחבי העיר בניגוד לחוק. (20/08/2003) local זיו דורשת מיו''ר ועדת הבחירות שיפעיל את סמכותו ויחייב את השניים להסיר את השלטים שהציבו בניגוד לחוק. זיו, המתמודדת לראשות עיריית רמת-השרון, טוענת באמצעות עורך-דינה לעבירה על חוק הבחירות מצד שני המועמדים, שהפכו את חוצות העיר למפגע כדבריה. זיו: ''לא יעלה על הדעת שאני, המקפידה על קלה כחמורה, אפגע בשל היותי שומרת חוק''. עורך דינה של זיו יהודה טלמון פנה לשופטת שושנה נתניהו יו''ר ועדת הבחירות המרכזית ודרש ממנה להורות למעומדים מאיר דורון ואיציק רוכברגר, להסיר את כל חומרי התעמולה שהודבקו תוך עבירה על חוק הבחירות. לטענת זיו, הפכו דורון ורוכברגר את חוצות העיר ובמיוחד את הצמתים המרכזיים, כצומת ראשונים ואוסישקין, למפגע של ממש בכך שתלו שלטי בחירות בכל פינה אפשרית. ''לא יעלה על הדעת'', אומרת זיו, ''שמועמדים יזהמו את העיר תוך עבירה על חוק הבחירות ואילו אני, המקפידה קלה כחמורה על כל סייג, אפגע בשל היותי שומרת חוק''. פנייה ברוח זו הועברה אף ליועץ המשפטי של עיריית רמת-השרון, עו''ד יצחק גלאור, בבקשה לפעול לאלתר לאכיפת חוק הבחירות. גולן שרון local

jablonka

New member
רוכברגר מגיב...

שלום רב הגב זיו הגישה תלונה בחוסר ניקיון כפיים,כיוון שהיא מדביקה תמונות על לוחות מודעות של המועצה ומעמידה בני נוער בצמתים תוך סיכון התנועה וסיכונם הם. ככל אני מתנגד להצבת שלטים בשטחים חקלאיים ובמקומות ציבוריים.כל השלטים שלי ממוקמים במקומות פרטיים ובאישור הבעלים. יתרה מכך,הצעתי לנהל קמפיין נקי ללא שילוט והדבקה פראית. אני בכל אופן מוריד את השלטים כמחווה של רצון טוב משטח המשטלה ברח הראשונים בכניסה לרמת השרון. טוב יעשו השאר אם ילכו בעקבותי בכבוד רב רוכברגר רמת השרון שלנו --------------------------------------------------------------------------------

למעלה