זיכום שבועי!!!

mayu101

New member
זיכום שבועי!!!

(החלטתי להשאר עם הזיכום כמו פעם שעברה..חחח)
איך עבר עליי השבוע?
סרט השבוע?
ספר השבוע?
שיר השבוע?
ציטוט \ פתגם השבוע?
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?
עצבון \ ביאוס השבוע?
אייקון \ סמיילי השבוע?
תמונת השבוע

A m e l y

New member
מזכמת../images/Emo13.gif

איך עבר עליי השבוע? משעמם
סרט השבוע?equilibrium
שיר השבוע?lilix-what I like about you
ציטוט \ פתגם השבוע?מה שיש בחתימה
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?כלום....
עצבון \ ביאוס השבוע?שמשעמם
תמונת השבוע:אני והשמן...

darklighter

New member
מזכמת../images/Emo190.gif

איך עבר עליי השבוע? לא משהו. סרט השבוע? לא ראיתי. ספר השבוע?HIDDEN PASSIONS. שיר השבוע? Daughtry- There And Back Again ציטוט \ פתגם השבוע? מרכזי הערכה זה קקה, אבל יום שני אני הולכת לעוד אחד. (ציטוט שלי חח) דבר מיוחד שעשיתי השבוע? ראיונות עבודה...אבל זה כבר לא כל כך מיוחד אצלי... עצבון \ ביאוס השבוע? לא התקבלתי לעבודה שרציתי. אה והמייקאפ החדש שקניתי לא עמיד
אייקון \ סמיילי השבוע?
תמונת השבוע

LeAnnDylan

Well-known member
LOL התמונה! ../images/Emo6.gif

הו מייקאפ לא עמיד זאת בעית העולם
איזה מייקאפ קנית?

darklighter

New member
של סופט טאץ'../images/Emo190.gif

הסופט טאץ' הישן שהיה לי דווקא היה עמיד אבל ההיא בסופר פארם טענה שהסוג הזה לא מתאים לי והביאה לי סוג אחר על בסיס מים שמותאם לעור שמן...אמא שלי אומרת שפודרה שקופה אמורה לפתור את הבעיה אבל מניסיוני פודרה+ 80% לחות= בוץ על הפנים... לפני זה היה לי מייקאפ של קליניק שגם טענו שלא מתאים לעור שלי אבל הוא היה מעולה ועמיד מאוד... אבל יקררררר... אני לא מסוגלת לצאת מהבית בלי מייק אפ זו הפרעה אצלי...

LeAnnDylan

Well-known member
מה זה סופט טאץ'? של איזה חברה?

בחיים שלי לא שמעתי על זה
בכל אופן עזבי אותך שטויות תקני True Match של לוריאל. גם המחיר שלו סביר לאללה 135 ש"ח זה כלום למייקאפ מה גם שברוב המקומות יש עליו 30% הנחה שזה מטורף אני קניתי שלושה. הוא עמיד לא נמרח ומותאם לעור בצורה נסגדת. ניסיתי כל כך הרבה חברות ושמות והתאכזבתי כל פעם מחדש, זאת נראית לי הפעם היחידה שיצאתי מרוצה מהמייקאפ שלי גם אחרי יום מתיש ומיוזע בשמש הקייצית. מומלץ בחום.

darklighter

New member
אני לא יכולה להשתמש בTrue Match של לוריאל

הוא לא OIL FREE... ובסוף החזרתי לסופר פארם את הסופט טאץ' על בסיס מים וקיבלתי כסף חזרה וקניתי בחנות אחרת את הסופט טאץ' הישן שעולה 10 ש"ח יותר אבל הוא ממש ממש עמיד הוא גם לא יורד עם מים...

מסכמת...

איך עבר עליי השבוע? אהמ.. אחלה סרט השבוע?הכי דומה לאהבה ספר השבוע?העד האחרון שיר השבוע?Butch Walker - Maybe It's Just Me ציטוט \ פתגם השבוע?all we really need to survive is one person who truly loves us (מאת פנלופי וידמור מאבודים.. חח.. מה לעשות, זה מה שאני רואה כל השבוע!) דבר מיוחד שעשיתי השבוע?ת'אמת.. כלום עצבון \ ביאוס השבוע?שום דבר ספציפי אייקון \ סמיילי השבוע? =] תמונת השבוע---

LeAnnDylan

Well-known member
מזכמת

החלטתי לא לשבור לכן את הסדר
איך עבר עליי השבוע? יו
איזה מוזר שכבר נגמר, הוא ממש טס X_X סרט השבוע? השבוע ראיתי רק פיירסטארטר [בפעם המיליון
אז שיהיה
] ספר השבוע? לא קראתי השבוע כלום חוץ מהקופסא של הקורנפלקס [זה ממש מעניין
] שיר השבוע? I Want You With Me - LeAnn Rimes ציטוט \ פתגם השבוע? אלכס מסבירה למה היא מתקשה למצוא עבודה: "part of the job is customer service i dont do good with people especially if they ask dumb questions like 'Where is the Advil?''Uh! How about looked at the aisle marked, MEDICINE!?'" דבר מיוחד שעשיתי השבוע? קניתי VANS חדשות
טוב זה לא כזה מיוחד
אבל ביזבזתי 1250 ש"ח על בגדים שאני לא אוהבת אני מניחה שזה מיוחד >__> עצבון \ ביאוס השבוע? גררר הבגדים שקניתי נראו טוב בחנות. למה לבגדים יש נטיה להיראות טוב רק בחנות ?! גרר אייקון \ סמיילי השבוע?
תמונת השבוע הוואנס החדשות שלי

darklighter

New member
הוואנס מהממות../images/Emo99.gif../images/Emo190.gif

יש לך טעם
ומשתתפת בצערך על הבגדים שלא אהבת...זה בדר"כ אשמתם של מוכרות נודניקיות... בגלל זה בד"כ אני לא מבקשת עזרה...

LeAnnDylan

Well-known member
האמת שהפעם אין לי מה להאשים את המוכרים../images/Emo7.gif

רציתי לקנות חולצה מכופתרת קצרה עם צווארון קשיח וצווארון כזה יש רק בחולצות גברים [
] ופדיחה להיכנס לחנות גברים ולהתחיל למדוד שם בגדים אז אני תמיד אומרת שזה מתנה לאחי\ידיד\חבר\אבא\או כל מה שבא לי לראש באותו רגע. ואם את אומרת שזה מתנה את לא יכולה למדוד. חברות אמרו לי להגיד שמי שאני קונה לו את החולצה הוא בערך במידה שלי ושאני רוצה למדוד לראות איך זה. אבל זה עדין קצת מפדח. והבעיה היא שאני לא יודעת מה המידה שלי בבגדי גברים ומשום מה תמיד לבגדים יש נטיה להחליף מידות ככה שלפעמים אני יכולה ללבוש 16 של ילדים ולפעמים לארג'
גררר לא נורא היום נסעתי לעזריאלי לחוויה מתקנת וקניתי בגדים אחרים

mayu101

New member
זיכומון

איך עבר עליי השבוע?נחמד.. סרט השבוע?הארי פוטר ומסדר עוף החול אווווייי זה סרט יפה!!!!!*נמסה* ספר השבוע?אין אבל חבל שג.ק רולינג לא תכתוב יותר ספרים של הארי פוטר..
שיר השבוע?אין.. ציטוט \ פתגם השבוע?הארי פוטר שלטטטטת
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?ראיתי הארי פוטר
עצבון \ ביאוס השבוע?אין... אייקון \ סמיילי השבוע?
תמונת השבוע:
חפרתי על הארי פוטר.. אה. כן ומאו ממליצה על הסרט החדש שיצא..

darklighter

New member
אני לא אהבתי את הסרט החמישי...../images/Emo190.gif

ואפילו אחי לא אהב והוא ממש אוהב את הספרים הסרטים והמשחקים של הארי פוטר בד"כ...

למעלה