זיכיונות ועבודה לחבר'ה צעירים בקנדה

spamanna

New member
זיכיונות ועבודה לחבר'ה צעירים בקנדה

שלום, שמי יואב ואני פונה אליכם ולכל מי שמעוניין להגיע לקנדה להצטרף לחברתינו. רוצים לעשות מכה, מחפשים קריירה, לפתוח עסק משלכם, משהו לטווח ארוך או סתם משהו קצר ומהנה באמצע הטיול ? -- לא משנה מה אתם מחפשים אצלנו תמצאו הכל !!! חברת SPA-MANNA.com היא אחת מחברות המכירות הוותיקות ביותר בקנדה.... אנו מעסיקים עובדים חוקיים בלבד. כלומר, שכבר מהארץ נספק לכם אישורי עבודה מתאימים. אנו מחפשים חבר'ה טובים, בנים ובנות לתפקידי מכירות וניהול מוצרי ים המלח בדוכנים וחנויות בקניונים, מרכזי קניות ורחובות מרכזיים בקנדה. אז עכשיו בוא נראה למה כדאי לכם לבוא: 1. הכלל הראשון והכי חשוב מבחינתינו - יחסי אנוש, אנו חברה קטנה ואכפתית, כולם מכירים את כולם ואנו אחראיים לדאוג לכם ל ה כ ל. 2. שכר בסיס התחלתי לכל עובד - חשוב לנו שתגיעו בלב שקט ובהרגשה טובה. 2.אחוזים גבוהים מהמכירות - אחוזי מכירות וניהול (למנהלים..) גבוהים מאוד. 3.חברה בעלת נסיון וותק של 4 שנים בקנדה - כל הידע הנצבר במהלך השנים וכל חוג הלקוחות מגיע ישר אליכם. 4. אפשרויות קידום מהירות למתאימים - בימים אלו אנו מתרחבים ומחפשים מנהלים ומנהלות להקים נקודות חדשות בקנדה, ארה"ב ואירופה. 5. גמישות בשעות העבודה {ניתן לעבוד במשמרות} - בניגוד לשאר החברות שיכריחו אתכם לעבוד 6 ימים בשבוע, 12 שעות ביום אצלנו אתם בוחרים את הימים, השעות והמשמרות לנוחיותכם. 6. כיף - אפשרויות טיול בזמן העבודה, ארוחות שישי בערב בצוותא, הדרכות סקי וחברה טובים שיעבירו אתכם את הזמן בכיף. בקיצור, אם חשבתם כבר על להגיע ועכשיו נשארה רק השאלה לאן.. נשמח אם תרימו טלפון לקבל יותר פרטים. בנוסף אנחנו החברה היחידה אשר מעניקה שכר בסיס התחלתי אשר מבטיח לכם שתעשו כסף גדול ובטוח בנוסף לאחוזים שתקבלו... חשוב לדעת!!!!! אנחנו עובדים בקניונים טובים, חדשים והחזקים ביותר בקנדה ומוכרים מוצרי ים המלח של חברת סי-ספא אשר קיימת משנת 1984 ומזוהה כמותג מוביל בשוק הקנדי והאמריקאי. המוצרים שלנו טבעיים, לא מנוסים על בעלי חיות וכמובן, מיוצרים בישראל. אנו שמים דגש חזק שכל עובד יקבל הכשרה מקצועית הטובה ביותר ע"י מדריך מנוסה אשר יבטיח שתעשו הרבה מאוד כסף. צרו קשר עוד היום והצטרפו אלינו בקנדה לחוויה של טיול ועבודה..... בישראל - יואב - 0526-379990 או בקנדה - שלומי - 1-506-878-3373 (-; יואב yoav @spa-manna.com תוכלו לבקר באתרינו החדש על מנת לקבל קצת פרטים www.sea-spa-canada.com

עצה ואזהרה כללית בנושא עגלות ים המלח או אחרות

עניין ראשון: קצת קשה לי להבין איך אפשר לקרוא לחברה צעירה בת 4 שנים "אחת מחברות המכירות הותיקות בקנדה..." עניין שני: אם אתם נדרשים לשלם עבור ההכשרה או עבור הויזה לעורך דין או למעסיק רדו מזה זה לא רציני. זה לא עולה להם כסף, זה תהליך סטנדרטי שאחרי ייעוץ ראשון עם עורך דין הם עושים אותו אוטומטית. וזה לא הגון לבקש תשלום מהעובד..התשלום היחיד שהגיוני לבקש הוא שתשלמו את האגרה של השגרירות להיתר העבודה בסך 150 דולר, ושאת כרטיס הטיסה תרכשו לבד על חשבונכם. הגיוני לבקש פיקדון של כמה מאות דולרים דמי רצינות שיוחזר לכם אחרי 3 חודשי עבודה כדי שלא תבלבלו במוח אבל זה הכל. עניין שלישי: אם אין לכם ניסיון מוצלח בניהול עסק ובמכירות, אל תתפתו לשלם עבור זכיונות או מלאי, עבדו כשכירים על עמלה ובסיס ולא כבעלי עגלות, זה עניין לבעלי ניסיון וכישרון. במידה ואתם הולכים לכיוון הבעלות על העגלה או תשלום ל"קניית" זכיון או מלאי, הקפידו לבקש חוזה כתוב וחתום, הבטחת אפשרות להחזיר מלאי תמורת החזר כספי מלא, בקרו במיקום המוצע בימים שונים בשבוע ובשעות יום שנות כדי לוודא שהמיקום מבטיח זרימה רבה של קהל ומרחב מתאים לביצוע מכירות עניין רביעי: אל תקנו כרטיס טיסה עד שיש בידכם LMO חתום על ידי משרד העבודה הקנדי (2 עמודים במקור) ששמכם המפורש מתנוסס עליו, ושאתם עונים לקריטריונים של הניסיון וההכשרה שרשומים שם, אחרת קצין ההגירה לא יתיר את כניסתכם ולא ינפיק לכם רישיון עבודה. סך הכל אם תבצעו את כל התהליך על פי החוק הקנדי ובזהירות, והמעסיק אמין ומספק הדרכה נכונה ומיקומים טובים, אפשר לעשות בתחום הזה הרבה כסף בתנאי שיש לכם גם כישורי מכירה, גם יכולת ניהולית וגם אהבה לתחום, עשו את חשבון נפשכם: לא כל אחד בנוי לעמוד 8 שעות ביום ליד עגלה, ולהציע באסרטיביות לעוברים ושבים לנסות למרוח על היד דוגמית של קרם ידיים/לחות מים המלח.... לסיום: אני לא מכיר את החברה המסויימת כדאי להתייעץ עם חברים טובים שכבר עבדו בעגלות, ויכולים לספר על היושר וההתנהגות של המעסיק שלהם וללכת לעבוד באותה חברה שמתייחסת לעובדים בהגינות ( יש כאלה אבל מעטות) על סמך דיווח של ממליצים שאתם סומכים עליהם. סך הכל יש הרבה מאד חברות כאלה ואלפים רבים של ישראלים שעובדים אצלהם, ומכיון שאני לא מכיר את אלה שפרסמו כאן לא אביע דיעה על ההצעה שלעיל. ייזהר הקונה......ויבדוק לעומק

spamanna

New member
קצת יותר דיוק

מהמושב לטורונטו שלום לך, כמו כל דבר בחיים גם שמגיעים לקנדה ופותחים עסק חדש יש לבדוק בזהירות כל שלב ושלב מעבר לכך, לא כל אחד שמגיע לקנדה מקבל ישר זיכיון ללא ניסיון קודם כמובן. לגבי העצה שלך, הייתי ממליץ לכולם לקבל אותה לגבי שני נושאים אחרים: 1. חברה ותיקה - כן, חברתינו היא החברה השנייה הוותיקה ביותר בקנדה בתחום מכירות ים המלח 2. לצערי, לקבלת אשרת עבודה מעו"ד יש תשלום מאוד יקר בכל פעם מחדש ולא, אין אישור רב פעמי בתשלום אחד. בנוסף על כך, אנו אלו אשר משלמים בדרך כלל את האישור ועל כן אין שום סיבה לא לומר את האמת יואב

mikki01

New member
מה שאותי מאוד מסקרן כיצד אפשר לקבל אישור

עבודה בקנדה ללא מקצוע מיוחד לאיש מכירות שלא דורש התמחות מיוחדת כאשר HRDC יבקש הצדקה מדוע לא מגייסים עובדים מקומיים לעניין ? אנא הבהר הסוגיה למען נחכים כולנו

ניהול עגלה היא מטלה מורכבת יותר מסתם מוכרנות

ויש שם פונקציות נוספות, הם מפרסמים מודעות דרושים מפורטות בבנק המשרות הרשמי ולא מקבלים תגובות ואז מקבלים אישור. מי שיש לו 12 שנות לימוד בלי הכשרה נוספת בדרך כלל לא מקבל אישור.

mikki01

New member
עדיין לא שכנעת אותי שזה הגיוני

אני לא מצליח להבין כיצד ה HRDC יאשר לך להביא עובדים עבור מכירות בעגלות אפילו אם פרסמת ולטענתך לא היתה לך הענות אני בטוח שהם לא יהססו לספק לך עובדים מתוך רשימת דורשי העבודה כולל מהגרים חדשים אני מכיר היטב את ה HRDC ואת הקשיים שהם מסוגלים להרים אז מאוד לא מסתדר לי כל העניין הזה מריח לי יותר כנוכלות ומצג שווא מאשר באמת אישור עבודה, הרי למה בעגלות כן ובתמונות שמן לא ? לא נשמע לי הגיוני

הכל נכון חוץ מ...

העניין של הדמי רצינות. דרישה לשלם משהו, ולו כפיקדון, על הצעת עבודה - זה סוג של נוכלות. אם כבר מישהו צריך לשלם משהו זה אולי בעלי העגלות לעובדים, שבעלי העגלות יוכיחו רצינות ולא יעיפו את העובד אחרי שבועיים בקנדה כשהוא שילם את הוצאות הכרטיס והאגרה. מה דעתך?

למעלה