זיכרון דהוי..

טאKילה

New member
זיכרון דהוי..../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif

תן לי והטביל בך את גופי מבעד הזיכרון הדהוי לילותיי גוועו פרכסו בקרבי כציפור לכודה שנים רבות תן לי ואשכח את הלב הישן אשכח את הרעב כפרח נסתר נותרה בי טיפה סמוקה של דם ותשוקה כאש להבה זהבהבה ובעומק הנשמה שבוייה דמעה תן לי את ידך קחני לעידן אחר הבט אלי זו עיני בליטוש שמע את קולי כחרס סדוק ענה לי הד קולך בצליל חשוף באישון לילה אמצני אל ליבך להרדם ולהרדים כאב הזמן בתוך הדים אין ספור ריח עשבי ירחי בדידותי השקני מטר גשם אהבתך ליבי יפרח ילבלב ויצמח ואני בעיניי אתבונן בך בשתיקה..

גלגולי החיים . . . ../images/Emo121.gif../images/Emo23.gif

בני אלפי שנים, סגורים הם נעולים, חתומים בפני החיים איי שם היית לי פעם אהובה בגילגול נורא שם אסור כבול הייתי בידי אומה רשעה, את אלי הגנבת את פת הלחם ומיי שתיה את גופך בלילות קרים עטפת אותי חיממת את לבבי . . ., עד יום תלייתי אני לך בגלגול נוסף הייתי סלע מעיין התשועה, אותך אספתי בוכיה, כיונה פצועה פגועה, על אם הדרך, שם הוטלת בידיי פראי הדרך עוללו לך בני בליעל, גופך ככלי רוקנו מתוכן, כאבן, השאירוך על אם הדרך, אני אלייך סבתי, קראתי לך אך לא נענעתי, את נשמתך סגרת בך, לגופך אף לא שעוות לך ... את חיי לך הענקתי, לו חיוך קט לי השבת . . ., זה גלגול האחרון, דרכנו לא נפגשות, רק מצטלבות את שייכת אל האיש ואני ממול מרגיש, את אהבתך אשר טמונה בך מאותו גילגול מר, ואני כבול לא באזיקים, כבול אני בטבעת נישואין, חושק אותך ימים, רוצה בך בלילות קרים . . . , אילו רק היה ניתן, לי ולך גלגול נוסף, היינו שנינו ממריאים, באהבה טובעים

טאKילה

New member
מעבר לחומת השתיקה..../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

מעבר לחומת שתיקתי דמעה ממרקת פניי שקופה זגוגית נוטפת שועטת מסרבת לעצור במסלול הכאב חומקת ליבי דוחק מפציר בי נסגרת מעטפת בבואתי נשמתי מבצר שתיקתי בין קפלי הזמן עת מציפים געגועיי מתפרץ סכר רגשותיי כמיהה לאותה נשיקה כמיהה לאותה נגיעה כמיהה לאותה תשוקה חולמת נושמת אותך אהבה..

שירת האהבה . . . ../images/Emo140.gif

כתובה היא באותיות זהב על גופך כקעקע, ברקע שמיי ים מעוננים גלים גלים שוטפים הם את מילות הקסם, מעוררים את ההירהורים על אותם ימים טרופים היינו זוג על חולות ובנקיקים מנתנים אהבים כותבים את אותם החרוזים באותיות זהב על גופנו הערומים חרוטה באבן, חקוקה על גופי כקעקע, בבואה של חלום, יפה גנוז הוא, ספוג בעור, מחשבות על אותם לילות ארוכים, ימים קרים, היינו חבוקים מכורבלים גוף אל גוף אל מול האח, מביטים בלהבת האש, מתענגים ומתרפקים, מתערטלים בלהט אש את הגוף מתאווים עד לאקסטזה מתיחדים . . . .

טאKילה

New member
האהבה כפרח חן ימי..../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif

אתה ידעת מלות שכה אהבתי קעקעת בבשרי חותם אותיות פז שם בעיניי רק מבט אחד שמור אהבתי את הנימות הנסתרות הנרות העדינים ובשמיי קטורת הכל הפך להיות עדנה ומעיינות שנינו נזמר בסוד יין התשוקה פרוט מיתר הגיטר נגן לנו ברטט כמכלול הצליל פראי של טעמים בשתיקה חבק אותי על קו האהבה בשפת ניב של נהרות ושורות חריזה אהיה שלהבת כעלי גחלים לוחשות לאור ירח שפתיים בשפתיים להוטות האהבה כפרח חן ימי ואבן משובצת ליבי בליבך רקומים כבתוך קונכיה הרגש גדל ומתגדל מכנן ומתרחב אוהבת את כרמיך העזים והענוגים עדי נפש אהבת מלחים הנושקים אל הים..

למעלה