"זיכרון ורוד" ו"סיטואציה"

"זיכרון ורוד" ו"סיטואציה"

האם שלמה ביצע פעם אותם בהופעה?
למה אתם חושבים שהוא לא מבצע אותם?
אני משתעשע במחשבה שהוא לא מבצע אותם דווקא בגלל שהם כל כך יקרים לו והוא רוצה קצת פחות להפוך אותם להמוניים אבל כמובן שלא סביר שזה כך, סתם הייתי רוצה לחשוב כך בגלל שעבורי הם כל כך יקרים.
מה אתם חושבים?
ולמי שלא מכיר, הנה לינק ל"זיכרון ורוד" מתוך האלבום המרגש "שניים"-
http://www.youtube.com/watch?v=MCY7qmhPVXs

zwzwzw1

New member
אני כמעט בטוח שאת ״ סיטואציה ״ הוא ביצע פעם

אחת לפחות , בפארק הירקון אולי ? לגבי זכרון וורוד . לא חושב אולי אחרים יוכלו לענות .
לגבי זה שזה יקר לליבו או לא אני חושש שרק הוא מסוגל לענות על זה ועל עוד 50 שירים
לפחות טובים ויפים שהוא מתעלם מהם .

אני מסכים איתך שיש עוד הרבה שירים

שהוא מתעלם מהם אבל לגבי זיכרון ורוד זה מוזר באופן מיוחד משום שהשיר הוא מהאלבום ממנו שלמה לקח הכי הרבה שירים להופעות שלו ושמהווה ציון דרך בפלייליסט בהופעות ממנו והלאה.

zwzwzw1

New member
אני קצת חולק עלייך שהאלבום לפי מה שאמרת

שהוא לקח הכי הרבה שירים להופעות זה האלבום " שניים " משום שהאלבוםהזה הוא אלבום כפול ומתוכו רק 5 שירים הם חלק מאותו פליליסט שרץ בהופעןת די בקביעות1.האהבה האהבה הישנה
.לאן, לאן, לאן
.זה מה שנשאר
.שניים
.אבסורד
.היא לא יודעת מה עובר עלי וזהו בערך לפעמים הוא שר עוד משהו מהאלבום הזה וזה הכל.

ואם תקח את האלבום " דרכים " למשל אז תראה שמתוך 9 שירים הוא מבצע תדיר 5-6 שירים כל הופעה

.אף פעם לא תדעי
.צוותא
.אחרי הכל את שיר
.שינויי מזג האוויר
.פתאום כשלא באת
.שיר חייל (אני שומע שוב)

כמי שראה לא מעט הופעות שלו שלמה מזכיר לי לפעמים התנהגות של חתול ..לפעמים שחתול עושה משהו חד פעמי כמו למשל לתפוס פוזת ישיבה במקום מיוחד הוא נתפס
לדבר הזה תקופה ארוכה וממשיך איתו ..אתן לך דוגמה ..איך הוא השחיל בשנה וחצי האחרונות את כרטיס ללונה פארק באמצע השיר " ארץ חדשה " בהתחלה זה היה מדהים איך
שיר שלא ממש בוצע בשנים האחרונות חוזר בדלת האחורית להופעות וזה היה יופי של ביצוע ולאט לאט זה היה נדוש ..
הוא צריך הזדמנות לעשות שיר שהוא לא מבצע אף פעם כדי לראות שהקהל משתף איתו פעולה ונהנה על מנת לעשות אותו בקביעות .

האמת שלא הייתי סגור על הנתון הסטטיסטי

גם כשכתבתי את ההודעה :)
העניין זה שלפי מה שהבנתי מסבב ההופעות של "שניים" שלמה התחיל להתקבע ובמובן הזה זהו ציון דרך. מוזר לי ש"זיכרון ורוד" נשאר בחוץ באופן כל כך גורף כיוון שהוא בין השירים היחידים מהאלבום הזה שממש טוב ושלא מבוצע בהופעות בכלל.
לגבי רשימת השירים שציינת מ"שניים" ששלמה מבצע בהופעות אפשר גם להוסיף את "הייתי והיינו", "דו"ח רצח", "ניקח לנו יום" ואולי עוד- שלמרות שלא מבוצעים באופן קבוע עדיין בוצעו לפעמים וגם הוקלטו באלבומי הופעות- כך שאני חושב שעדיין מדובר בכמות שירים גדולה.

אהבתי את הדימוי לחתול :) למרות שבאופן אישי אני לא כל כך אוהב את החיה הזאת.

נזכרתי בך שכתבת ששלמה מזכיר לך חתול.

בדיוק ראיתי עכשיו ביוטיוב את הסרט התיעודי "אהבתיהם" ששם שלמה אומר שבתחילת הופעה הוא כמו חתול ואח"כ כמו ציפור. בהמשך הסרט הוא אומר שהוא גם לפעמים קיפוד ולפעמים שועל ול ויש גם סיפור ומשל על צבים וחסידה. בקיצור שישו ושימחו.
הנה לינק למי שלא ראה ולמי שראה ורוצה לראות שוב-
http://www.youtube.com/watch?v=qbShKKAApHc

סליחה!!בודיידע!! הייתה , ויותר מפעם אחת

סיטואציה עלובה מאוד אפילו
רק לא ברור מי היה באמצע........
תראו מה עשיתי!@!!!!

למעלה