pinkys brain1
New member
זיכרון RAM חדש / הרחבה
שלום לכולם. יש לי מחר נייח שבסה"כ עובד טוב ואני מאוד מרוצה ממנו, אך יש לו כרגע (להבנתי) "רק" 4 גיגה ראמ וחשבתי שאולי כדאי לשדרג את זה קצת.. הרצתי פקודה ב-CMD כדי לבדוק איזה סוג לוח אם יש לו וקיבלתי את התוצאה הבאה:
וחיפשתי את זה באתר של היצרנית על מנת לראות איזה זיכרונות מתאימים. התוצאה שקבלתי הייתה:
ואני רק רוצה להיות בטוח שאני מבין נכון כי אני לא לגמרי מבין בתחום הזה - לוח האם יכול להכיל כרטיסי זיכרון מסוג DDR3 המכילים, בסה"כ בכולם עד 16GB? כלומר אם נניח אני מחפש באתר של ZAP (כדי להתרשם קצת ממחירים) אז אני צריך לסנן שם: סוג DDR3 מהירות: 1333 (מזה ה-1066?) בנוסף, אם יש לי על כרטיס לוח האם 2 "תאים" לזיכרון - אני יכול לשים בכל אחד מהם זיכרון של עד 8 גיגה, או לשים באחד מהם זיכרון אחד בודד של עד 16 גיגה? (אגב, כאשר הסתכלתי באתר של ZAP לא מצאתי כרטיס כלשהוא שעונה על התנאים האלה כי הוא מראה שהכרטיסים של 8-16 גיגה הם במהירות 1600 ועל פניו זה לא נראה מתאים להגדרות שלי, אבל ראיתי שיכרטיסים של 1333 ו-4 גיגה אז אולי זה יוכל להתחבר לכניסה השנייה ואז יהיה סה"כ 8? )
שלום לכולם. יש לי מחר נייח שבסה"כ עובד טוב ואני מאוד מרוצה ממנו, אך יש לו כרגע (להבנתי) "רק" 4 גיגה ראמ וחשבתי שאולי כדאי לשדרג את זה קצת.. הרצתי פקודה ב-CMD כדי לבדוק איזה סוג לוח אם יש לו וקיבלתי את התוצאה הבאה:
קוד:
manufacturer: ASUScomputer INK. Product: P8H61-M LX version: Rev x.0x
קוד:
Memory: 2xDIMM, MAX. 16GB, DDR3 1333/1066 Hz Nn-ECC, Un-buffered Memory The maximun 16GB capacity can be supported with 8GB or above DIMMA.