זיכרון

Thewealth

New member
זיכרון

אהלן, אני בת 15 ורק רציתי לדעת אם זה משהו שעוד אנשים סובלים ממנו.. הבעיה שלי היא שפשוט אין לי זיכרון טוב לטווח ארוך.. הכוונה היא שכיאילו הכול מוחבא. זאת אומרת אני עוברת משהו, ואם זה לא ממש משמעותי אחרי שבועיים אני שוכחת מזה לגמרי. הבעיה האמיתית היא שאני לא זוכרת מה אמרתי לאנשים ואז כשאני נפגשת עם אנשים שלא ראיתי הרבה זמן, השיחה לפעמים מתבססת על דברים שאני לא זוכרת, וגם היחסים שלנו וזה פשוט מוזר.. כיאילו זה נמצא שם אבל אני צריכה ממש להתאמץ כדי להזכר.. ממש כול דבר שאני עוברת חצי נעלם ולפעמים זה מתסכל כי אני גם לא זוכרת הישגים.. אז רציתי לשאול האם זה בגלל הגיל ועוד אנשים סובלים מכאלה דברים? תודה

הדרוש29

New member
את לא היחידה שסובלת מי זה.

זה ממש לא קשור לגיל. אם היית בת 60 אז זה היה קשור לגיל. יש כדורים של אומגה 3, לא יקרים קני אותם הם עוזרים לזיכרון, או תאכלי דגים, ובמיוחד טונה.

MidNight Flame

New member
במקומך הייתי ניגש לעשות בדיקות

של חוסרי ויטמינים ומינרלים. זו בדיקת דם פשוטה. חוסר בB12 גם יכול לגרום לתופעות כאלה, אומגה 3 כמו שכבר נאמר גם יכול לעזור מעט. כדאי לבדוק.

Thewealth

New member
חוסר ויטמינים גורם לכאלה דברים?

פעם ראשונה שאני שומעת

ירדנעע1

New member
אל תדאגי

ככה גם אני זה לא משהו נוראי אם הזמן למדתי לצחוק על זה,והשיחות דווקא זורמות אל תקחי קשה,תגידי להם שאת לא זוכרת או שיזכירו לך או משו.. אם זה לא משמעותי אין לך בשביל מה לזכור:)

sexytomato

New member
זה משמעותי אם את רבה תמיד...

אחת הסיבות שאני תמיד "נכנעת" ראשונה בריבים זה שאני לא זוכרת דברים בשביל לעמוד על דעתי... למרות שנראה לי שהמקרה שלי פחות גרוע מכותבת ההודעה.

מה הבעיה לזכור מה לבשת בחופש?

פיג'מה...
XDDDDD

black hock

New member
את לא היחידה

כדאי לך לנסות את מה שהציעו לגבי הויטמינים אבל אני ממליצה גם לנסות למצוא שיטה לזכור דברים כל אחד והשיטה שלו...

מתוקה777

New member
גם לי יש בעיה כזאת

הזיכרון שלי ממש לא טוב אפילו אמרו לי כמה פעמים "איך את לא זוכר שדיברנו על X?" או "את יודעת הזיכרון שלך ממש גרוע" למרות אני חייבת לעשות עם זה משהו אבל אני איזה 10 שנים לא אוכלת דגים אז אומגה 3 תיהיה בעיה בכל מקרה אני אבדוק את זה אולי יש ויטמינים שאפשר לקחת ...

יהלושש1

New member
כדאי לכם לכתוב יומן..

ככה אם אתן פוגשות מישהו מסויים תחפשו מתי הייתה הפגישה האחרונה שלכם ותבדקו מה קרה בה ועל מה דיברתם בה. ובאמת לדעתי הכי טוב זה לא להתבייש בזה ופשוט להגיד שאתם לא זוכרות משהו ויזכירו לכם

למעלה