זיכרונות כפרחי שדה..

טאKילה

New member
זיכרונות כפרחי שדה..../images/Emo79.gif../images/Emo48.gif

ראשי מונח על כתפך פניי סמוקים ככלנית מבוכה על שובבות הלב גופי מעורסל בזרועותיך לבי עודו עמוק בפנים פיסה על פיסה שכבות כסוד פרפר אהבה עורגת עולים זיכרונות כפרחי שדה הרוח נושבת פורעת מעלינו העננים ממהרים ברקיעים מעורטלים בטשטוש צללינו רק אנחנו לחשנו מלותינו וקולנו התקפל אל השתיקה הים ליד החוף נרעש הרמת אלי פניך הקורנות ליטפת בידיך הדולקות נגעת בתשוקותיי הבוערות עצמתי עיניי בריחוף והלכתי מאיתך ואליך כיסיתי את שפתייך בשפתיי לאט של ערבול לשונות אתה מעל תאנתי אני תחת גפנך נתנה אהבים על החול החם בין גופינו המופקר עלעלה הרוח בסערה אתה ממלא את פרח התאווה באשכולך שלך ממתיק באהבה.

שדה בר . . ../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

מתוך שדה בר אותך בחרתי עם בא האביב אותך קטפתי בין כל פרחי הבר את היית לי האחת את כמו פרח בר, כלנית מוגנת היית לי נסיכה עורגת . . . , אותך אלי במעלה ההר בשעול פתלתל הולכתי אל מקום מסתור אותך הובלתי פינה לה חבויה, קן לאהבה..., שם לך את גופי כפרפר הייתי יונק צופך, אותך בכנפיי מלבלב שם בין סלעי ההר, בנקיקי הצוק לך את גזע אהבתי נטעתי את לי כאדמה פוריה, קרקע חמה הטמנת לך זרעי בזאת אהבה עת קיץ בחמה היוקדת את ואני ממרומי ההר אל שדה הבר נשקיף ונראה את פני תבל מרהיבים ביופיים, תשוקתם עולה אל ההר, את ואני שם נמלא את ליבנו, נרגוע לגופנו נתענג באהבתנו......

טאKילה

New member
לא אומר מילה..../images/Emo79.gif../images/Emo48.gif

אם לא אומר מילה תדע את נפשי הקוראת לך אהבתי נטעה יער אדיר קולות ציפורים מציצות על פרחים ועשבי גן העדן ירח עגלגל מאיר חשכה שמים זרועים כוכבים חייך אליי חייך יקירי פניי ברקמת חיוך נבוך תרגיש את גופי המתקמר ותשוקתי לוחשת בשתיקה תיגע בי תזקיר תאוותך תטעם את מתק בשרי הבוער רוץ אל הדבש ידען שלי זה אחר סובב אלי את גופך בנתיב בא וחוזר כמעיין מתגבר תשוקתי תהיה רכה ורעננה ואתה תהיה גונח משתוקק נעוץ כעץ שתול על פלגי מים לא אומר מילה רק אלחש אהבה..

ללא מילים . . . ../images/Emo48.gif

לדעת נפשך הכמהה אל אהבתי, סבוכה היא כיער עד, שולחת שורשיה, ענפים, חבלי עצים יורדים, משתלשלים, את באלו עוטפת אותי, כל כולך בשלל צמחים, נושא אני לך עץ אלון בגופי, נטוע בלב יער עבות, חבוי הוא, לך בסבך חבלי נשמתך, נעוץ כיתד נאמן לך אישה גופך לי הוא מתוק וערב כתאנה בשלה, יחד עם גפן נתענג בשכינה, ללא מילים את ואני במחשבות חלומות חזיונות נתנה אהבה

טאKילה

New member
כפרח בשדותיך..../images/Emo79.gif../images/Emo48.gif

לא אומר עוד דבר היער ישוב וינגן אתה שר לי ואומר ללא מילים אתה ואני כיסופיי הלב ממרחקים שותקת מול קסם אהבתך שולי רקיעים אדומים בין שקיעת השמש הכתומה אור ירח ארגמן עז אקרא אותך בכוכבים כתב ידך המלטפת בערגה סבוכה בסבך שורשי ליבך חבק אותי כפרח בשדותיך כחישוק משרבב לא מרפה עינייך כשדה אור קורן עורך ניחוח יער ריחני מלמול הכסף של הירח תשוקתי לך בקשב ערני נשק אותי להוט ברטט בוא אלי כנהר זורם שופע תרחץ את גדות גופי בדונג דבש וחלב אהבתך עד עומק תהום תאוותי הלילה ישנה צורות חלומות יער של תשוקות רמים כארזים בנשמתי אותך אוהבת כאש שלהבת..

mr_lonely

New member
כמה שאתה צודק ! כמו...

כלנית מוגנת, רקפת בין סלעים, שושנה בין חוחים, כך היא ! צמח בר מוגן זן נדיר ומיוחד. כך היא !

למעלה