זילברמן ושוב אתם מתנצלים?

זילברמן ושוב אתם מתנצלים?

היום ראיתי שאתם שוב נאלצים להתנצל. והפעם בפני מישהו בשם אבי זילברמן?! באמת שלא ראיתי את הטור ו/או הכתבה שדנה באותו זילברמן. אבל זה שוב מוכיח שחשוב מאד לבדוק את הנכתב ועוד יותר חשוב לבדוק מי הכותב ומה מניעיו?! באמת שאיני יודע במה דברים אמורים (הייתי רוצה לראות את הטור/כתבה המדוברים) אבל אין עשן בלי אש!!! יותר מידי פעמים בימים האחרונים אתם ``נתפסים`` ב``טעויות`` בלתי מכוונות???

gil_e

New member
נאלצים להתנצל?

אני אסביר בפורוטרוט אם כי אני לא חושב שיש כאן משהו פסול. בטור של אחד הכותבים הועלתה רמיזה כי מר זילברמן פועל בדרכים לא כשרות על מנת להחתים שחקנים שלו בקבוצות שונות. (מר זילברמן הוא סוכן שחקנים). יש לציין שהנושא הועלה ברמיזה עקיפה, מאחר ולא צויין שמו אלא רק שמות השחקנים שהוא מייצג ונשאל הכיצד יתכן שהם כולם חתמו בקבוצות לאור יכולת ירודה וכיוב. לצערי לא ידעתי כלל מיהו מר זילברמן, או שהוא מייצג שחקנים אלו ולא הבנתי את משמעות אותה רמיזה. הדבר הובהר לי רק אחרי שאמיר כץ קרא את הכתבה, וכאדם שמכיר את התחום, הסביר לי את משמעות הרמיזה. מיד לאחר מכן הורדה הכתבה, ופרסמתי התנצלות לא מתוך אילוץ אלא מתוך תחושה שנגרם כאן עוול לאדם ללא שום סיבה מוצדקת. לא נאלצתי לפרסם התנצלות אלא רציתי. צר לי שאתה מנסה לצייר אותי כמפלצת שמתנכלת ללא כל העולם, והינה חסרת מצפון. זה אינו נכון כלל וכלל. ארצה לציין גם שלאחר מאמצים יצרתי קשר עם מר זילברמן, הסברתי לו את המצב, ואף ציינתי בפניו שלא הייתי מודע כלל למשמעות הכתוב וכי אותו כותב לא יכתוב יותר בסל ניוז. יש לציין כי מר זילברמן הגיב בצורה מאוד יפה, וכלל לא דרש את ההתנצלות הזו. אז די להתרגש. לא כל דבר זה סוף העולם, והנה אתה רואה - יש דברים שיותר חשובים לי מסנסציות. ואם אני חש שפגענו במישהו על לא עוול בכפו, אני מפרסם התנצלות גם אם תהיה פגיעה בשמי או שם האתר. באמת, מר אשכולות, די לחפש אותנו, אנחנו לא כאלה מפלצות.

עצה טובה....!

גיל! תפסיק להתנצל על התנצלות, ואתה לא חייב לאף אחד הסבר למה אתה מתנצל. ותסביר לאותו מר אשכולות (שנראה רחוק מהגדרת איש אשכולות) שאם נראה לו שהוא האדם המושלם אפשר גם אותו לחפש בכל פינה וסיבוב, ושיתבגר קצת. ולא יחפש רק חסרונות אצל הזולת. ועצה טובה בשבילך אל תהיה כזה פרנואיד, ואל תיקח ללב כל דבר שנכתב עליך, אתה עוד צעיר בשביל זה.

gil_e

New member
בוקר אור...

אתה צודק אבל חלק מדבריו של איש אשכולות היו נכונים וחלק לא. לדברים שהעלה בפני וראיתי שיש בהם אמת, התייחסתי גם מאחורי הקלעים, כפי שהוא בוודאי יודע. בלי קשר בהחלט נכון. אי אפשר להשביע את הרצון של כולם.

gil_e

New member
הנה אנחנו מסכימים.

ולכן הורדתי את הטור. לגבי מונופול - אם יש מישהו שמעוניין לפרסם משהו בסל ניוז נשמח לעשות זאת ללא קשר לזהותו.

gil_e

New member
הנה אנחנו מסכימים.

ולכן הורדתי את הטור. לגבי מונופול - אם יש מישהו שמעוניין לפרסם משהו בסל ניוז נשמח לעשות זאת ללא קשר לזהותו.

למעלה