זילוף על עוגת מוצרט
היי
אני רוצה להכין עוגת מוצרט ליום הולדת, ולזלף עליה
המתכון של העוגה:
http://www.mouse.co.il/CM.food_item_recipe,594,217,1409,.aspx
אם אני מבינה נכון, העוגה צריכה להישמר בהקפאה ורק לקראת הגשה להוציא מהמקפיא? כלומר גם לאחר שחותכים ואוכלים, מחזירים להקפאה?
במקרה כזה, האם יש הגבלה מבחינת זילוף?
רציתי לזלף עם שמנת ופודינג, דברים כמו מזל טוב וכו', השאלה אם בהקפאה זה לא ייצא קצת "איכסה" עם מעין רטיבות בשמנת של הזילוף וכו'...
היי
אני רוצה להכין עוגת מוצרט ליום הולדת, ולזלף עליה
המתכון של העוגה:
http://www.mouse.co.il/CM.food_item_recipe,594,217,1409,.aspx
אם אני מבינה נכון, העוגה צריכה להישמר בהקפאה ורק לקראת הגשה להוציא מהמקפיא? כלומר גם לאחר שחותכים ואוכלים, מחזירים להקפאה?
במקרה כזה, האם יש הגבלה מבחינת זילוף?
רציתי לזלף עם שמנת ופודינג, דברים כמו מזל טוב וכו', השאלה אם בהקפאה זה לא ייצא קצת "איכסה" עם מעין רטיבות בשמנת של הזילוף וכו'...