זילוף עם קצפת חלבית (שמנת מתוקה)
שלום,
אני יודעת שעדיף לזלף עם קצפת צמחית אך במידה ואני רוצה לזלף עם שמנת מתוקה, האם אני צריכה להכינה לילה מראש ולשים אותה במקרר להתייצבות כמו הצמחית?
כמה זמן ניתן לשמור את העוגה (עם הזילוף) במקרר?
האם בשלב מסויים הקצפת "נופלת" ?\ לכמה זמן הזילוף נשאר יציב?
אשמח להארות\הערות\טיפים בנושא
תודה
מזלפת מתחילה
שלום,
אני יודעת שעדיף לזלף עם קצפת צמחית אך במידה ואני רוצה לזלף עם שמנת מתוקה, האם אני צריכה להכינה לילה מראש ולשים אותה במקרר להתייצבות כמו הצמחית?
כמה זמן ניתן לשמור את העוגה (עם הזילוף) במקרר?
האם בשלב מסויים הקצפת "נופלת" ?\ לכמה זמן הזילוף נשאר יציב?
אשמח להארות\הערות\טיפים בנושא
תודה
מזלפת מתחילה