זילוף עם קצפת חלבית (שמנת מתוקה)

ICMIC

New member
זילוף עם קצפת חלבית (שמנת מתוקה)

שלום,
אני יודעת שעדיף לזלף עם קצפת צמחית אך במידה ואני רוצה לזלף עם שמנת מתוקה, האם אני צריכה להכינה לילה מראש ולשים אותה במקרר להתייצבות כמו הצמחית?
כמה זמן ניתן לשמור את העוגה (עם הזילוף) במקרר?
האם בשלב מסויים הקצפת "נופלת" ?\ לכמה זמן הזילוף נשאר יציב?

אשמח להארות\הערות\טיפים בנושא

תודה
מזלפת מתחילה
 

ICMIC

New member
ועוד שאלה, האם אפשר להכין עוגות עם קרמים מלבד עוגות יבשות?

 

Miss Cake1

New member
היי...

לא זילפתי עם שמנת חלבית אך לא נראה לי שיש צורך להכין לילה לפניי, כשאת מקציפה ת השמנת תוסיפי אינסטינג פודינג שתהייה יציבה יותר.
 

superorti

New member
עצה מנסיון...

לאחר כמה וכמה התנסויות עדיף לזלף עם קצפת צמחית היא הרבה יותר יציבה ונוחה מאשר קצפת חלבית. בהמשך לעצה שניתנה לך כאן להוספת אינסטנט...למרות כל זאת הצמחית נוחה יותר, בעיקר אם את מתחילה. עד שתגיעי לזילוף חצי עוגה הכל כבר נמס ולא נעים לעבודה במיוחד בימי הקיץ החמים הללו.
יש קצפת צמחית של השף הלבן שהיא גם במתיקות מעודנת והיא מאד טעימה ללא טעם לוואי..אם תוסיפי לה גם מעט אינסטנט זה בכלל יצא לך טעים ונוח לעבודה. הייתי ממליצה לך לעבוד בצורה הזו. מה גם שהרווחת עוגת פרווה
 
מורה לבצק סוכר-עיצובים בחן

יציבות חולפת:
למרות כל המתחלבים שהוסיפו לה, קצפת לא נשארת יציבה יותר מ-24 שעות בקירור, מה שאומר שלבדה היא לא מומלצת כמילוי לעוגות או דברי מתיקה שמכינים מראש. ברגע שמוסיפים לה חומרי בניין כמו קרם פטיסייר או אבקת אינסטנט פודינג, המבנה שלה מצליח להחזיק עצמו יותר מיומיים.
 
למעלה