זילוף עם קרם רויאל על גנאש

יששששש ../images/Emo24.gif

כבר חשבתי שכולם במנגלים....
אז מה דעתך: עוגת שקדים, מצופה בגנאש וכתוב עליה:יום הולדת שמח ל... בקרם רויאל. השאלה שלי מכוונת בעצם לשילוב בין עוגת שקדים לגנאש. לי זה נראה מטעים-טעים.
מה דעתך ?
 
לא אמור להיות רע.....

(בלשון המעטה... חחחח) שקדים הולכים לא רע עם שוקולד (כמו מרציפן למשל) ורויאל.... טעים בכל מקרה ! בהצלחה.
 
תודה. אני חושבת ששאלתי מתישהו

בעבר האם משתמשים בקרם רויאל כמו שהו. כלומר אפשר לכתוב עליו על העוגה בלי לצבוע ?
 

net the jet

New member
על גנאש ( חום ) למה לא עם שוקולד

לבן מומס ? יותר טעים מרויאל.
 
מסכימה בהחלט../images/Emo45.gif

אם את לא מעוניינת לצבוע את הרויאל אז באמת עדיף כבר שוקולד לבן
 

נטעים

New member
לצביע עם רויאל יש אפקט אחר מאשר

שלא לדבר על המחירלדעתי שווה עם רויאל חוץ מזה אין בעיה בכך שהשוקולד מחליף גוונים לפעמים
 
בזילוף ביתי למחיר אין ממש משמעות

ויש גם עניין של טעם אישי. שוקולד בעיני טעים יותר וגם יש שיאמרו נח יותר לזילוף.
 

נטעים

New member
אבל את תשכחי שהרבה יותר קל

לזלף עם רויאללא נמס לא מתקשה ולא נמרח
 
מסכימה איתך

אבל אם עובדים בחדר חם, השוקולד לא מתקשה, ואז הוא זורם משקית הזילוף בצורה אחידה , מה שלפעמים נח יותר כאשר לא מיומנים.
 
למעלה