זילוף עם קרם רויאל על גנאש מה דעתכם ? זה מומלץ? אפשרי ?
א אלפי החדשה New member 12/5/05 #2 ../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifחג שמח ובוקר טוב
א אלפי החדשה New member 12/5/05 #4 יששששש ../images/Emo24.gif כבר חשבתי שכולם במנגלים.... אז מה דעתך: עוגת שקדים, מצופה בגנאש וכתוב עליה:יום הולדת שמח ל... בקרם רויאל. השאלה שלי מכוונת בעצם לשילוב בין עוגת שקדים לגנאש. לי זה נראה מטעים-טעים. מה דעתך ?
יששששש ../images/Emo24.gif כבר חשבתי שכולם במנגלים.... אז מה דעתך: עוגת שקדים, מצופה בגנאש וכתוב עליה:יום הולדת שמח ל... בקרם רויאל. השאלה שלי מכוונת בעצם לשילוב בין עוגת שקדים לגנאש. לי זה נראה מטעים-טעים. מה דעתך ?
ק קרן קיימת New member 12/5/05 #5 לא אמור להיות רע..... (בלשון המעטה... חחחח) שקדים הולכים לא רע עם שוקולד (כמו מרציפן למשל) ורויאל.... טעים בכל מקרה ! בהצלחה.
לא אמור להיות רע..... (בלשון המעטה... חחחח) שקדים הולכים לא רע עם שוקולד (כמו מרציפן למשל) ורויאל.... טעים בכל מקרה ! בהצלחה.
א אלפי החדשה New member 12/5/05 #6 תודה. אני חושבת ששאלתי מתישהו בעבר האם משתמשים בקרם רויאל כמו שהו. כלומר אפשר לכתוב עליו על העוגה בלי לצבוע ?
תודה. אני חושבת ששאלתי מתישהו בעבר האם משתמשים בקרם רויאל כמו שהו. כלומר אפשר לכתוב עליו על העוגה בלי לצבוע ?
א איילת נתנאל New member 13/5/05 #12 מסכימה בהחלט../images/Emo45.gif אם את לא מעוניינת לצבוע את הרויאל אז באמת עדיף כבר שוקולד לבן
נ נטעים New member 14/5/05 #13 לצביע עם רויאל יש אפקט אחר מאשר שלא לדבר על המחירלדעתי שווה עם רויאל חוץ מזה אין בעיה בכך שהשוקולד מחליף גוונים לפעמים
לצביע עם רויאל יש אפקט אחר מאשר שלא לדבר על המחירלדעתי שווה עם רויאל חוץ מזה אין בעיה בכך שהשוקולד מחליף גוונים לפעמים
א איילת נתנאל New member 14/5/05 #14 בזילוף ביתי למחיר אין ממש משמעות ויש גם עניין של טעם אישי. שוקולד בעיני טעים יותר וגם יש שיאמרו נח יותר לזילוף.
בזילוף ביתי למחיר אין ממש משמעות ויש גם עניין של טעם אישי. שוקולד בעיני טעים יותר וגם יש שיאמרו נח יותר לזילוף.
א איילת נתנאל New member 14/5/05 #17 מסכימה איתך אבל אם עובדים בחדר חם, השוקולד לא מתקשה, ואז הוא זורם משקית הזילוף בצורה אחידה , מה שלפעמים נח יותר כאשר לא מיומנים.
מסכימה איתך אבל אם עובדים בחדר חם, השוקולד לא מתקשה, ואז הוא זורם משקית הזילוף בצורה אחידה , מה שלפעמים נח יותר כאשר לא מיומנים.