זילוף עם רויאל אייסינג

טל שחר4

New member
זילוף עם רויאל אייסינג

לפעמים יוצא לי בסדר אך לרוב נמס לי גם אם שמתי הרבה אבקת סוכר. למה? בהתחלה נראה בסדר ומהר מאוד משנה צורה ונמס. בייחוד אם זה בצידי העוגה ולא מלמעלה אבל גם בכלל...מה עושים? ואיך מזליפים מסביב לעוגה מבלי שישנה צורה? תודה
 

lzabari

New member
להוסיף עוד אבקת סוכר

אם זה משנה צורה סמן שזה לא סמיך מספיק בממוצע שמים 250 ג' אבקת סוכר על חלבון אחד.. אבל לפעמים יוצא המון חלבון מביצה אחת ופעם הוספתי 350 ג' א. סוכר לחלבון אחד. אם את רוצה כמות מעטה של רויאל הכי כדאי לקחת קצת חלבון בכפית ואליו להוסיף א.סוכר. ברגע שהרויאל בסמיכות הנכונה היא לא משנה צורה ולא נוזלת ראי עוגה שעשיתי שבוע שעבר
 

טל שחר4

New member
תודה, למרות שהוספתי ונהיה סמיך מאוד

בכל זאת נזל לאחר זמן מה. אולי קשור עם החום (מז"א). העוגה ששלחת יפיפיה. יישר כוח.
 

lzabari

New member
כאשר הרויאל נחשף לאויר מתחיל הייבוש

כך שלא ייתכן שהוא ייזל לאחר זמן מה.. ממש מוזר.
 

mmw2008

New member
בקשר לשאלה שלך,

יכול להיות שאת שמה את הרויאל אייסינג על העוגה כשהיא עוד לא הספיקה להתקרר לגמרי? כי הבנתי שאמורים לחכות עד שהעוגה תתקרר, אלא אם כן אני טועה ואז סליחה
 
למעלה