זימון זוגיות

elar84

New member
זימון זוגיות

רותי, יש לך תרגיל נחמד לזימון זוגיות?
אני אוהבת את התרגילים שאת מציעה :))

תודה רבה!

lana244

New member
לדעתי

לפני שינה תכנסי למצב של רוגע שאור לבן עוטף אותך
תגידי לאלוהים תודה על הכל
ותבקשי שפע, בריאות, אושר ואהבה
תאמיני בלב וזה יקרה :)

רותי 11

New member
אחד הדברים החשובים כאשר עושים

זימון לזוגיות זה לזמן את מי שמתאים
לך אנרגטית - משום שלבקש אדם
בעל תכונות מסויימות זה לא נכון כי
אנחנו לא באמת מזמנים את כל
התכונות שלו ולדוגמה:
נגיד שאני רוצה בן זוג סבעל חוש הומור
אחראי מסור ועוד... ונגיד וקיבלתי את
זה אבל יש דברים שגם מגיעים עם
החבילה הזאת ולדוגמה הוא יהיה כל
מה שביקשת אבל בנוסף הוא קמצן
זה כבר הורס את הכל. לכן לא הולכים
על מכלול של תכונות אלא על מישהו שמתאים
לך היום בהתאם למקום שבו את נמצאת .

elar84

New member
נתת לי נקודה חשובה

יש לך איזה תרגיל ספציפי או שפשוט לבקש?

CnY2

New member
מנצלש"ת

elar84, סליחה שאני מתערבת לך בשאלה, זה פשוט משהו שאני תוהה לגביו והוא מתקשר לשאלה שלך.
מה לגבי זימון זוגיות עם אדם ספיציפי ?
אני קוראת עכשיו המון על כל הנושא של "יצירת מציאות", ושבעצם אנחנו יכולים ליצור לעצמנו כל דבר שאנחנו רוצים. אבל מה לגבי זימון של אדם ספיציפי לחיים שלי (שעל פניו אני יודעת שהוא נכון ומתאים לי כרגע, אני אומרת על פניו כי בכל זאת אף פעם אי אפשר לדעת, אבל אני סומכת על האינטואציה שלי)? כמובן שכשאני מזמנת אותו אני מתמקדת בתוכן של הסיבה שבגללה אני מזמנת אותו ואיך אני מרגישה בתוך זה, ולא "באריזה". אבל זה דבר שהוא בכלל אפשרי?

elar84

New member
זה בסדר שהתערבת :))

לשם כך נועד הפורום
לפתוח נושאים ולדון בהם.
אני חושבת שאפשר לבקש מהיקום סה"כ מה שרוצים, אבל היקום יעשה את מה שנכון עבורך.
כלומר לא בהכרח זה שאת רוצה אותו הוא הנכון עבורך, והיקום רוצה בטובתך העליונה.

זו שאלה מעניינת מאוד, כי אם מצד אחד יש חוקים מסויימים בהם אתה מבקש משהו מתכוונן אליו ותקבל אותו, אז איך אני כאן אומרת שיש מצב שלא תקבלי....
אני חושבת שבהמשך להודעה של רותי, היקום ייתן לך את מה שנכון לך. ואם זה נכון שתהי איתו זה פשוט יקרה ואין לך מה לחשוש.

אתן לך בקצרה סיפור שלי: הייתי בזוגיות עם בחור, זה נגמר, ואחרי כמה חודשים הוא שוב יצר קשר והלהיט הכל מחדש. ידעתי שהוא לא נכון עבורי אבל רציתי אותו מאוד. ואמרתי לעצמי לא משנה מה אני אתמודד איתו וביקשתי וביקשתי מבורא עולם שיתן לי אותו.
לבסוף לא חזרנו. רק בדיעבד אני מבינה שזה היה הכי נכון עבורי. ואם הייתי חוזרת אליו היינו כנראה מתחתנים אך הייתי סובלת מאוד.
כהיום אני מבקשת שייתן לי מתי שיחליט מה שנכון עבורי.

אז אני חושבת שאם את רוצה אהבה, זוגיות תבקשי ותאמיני שמסתדר עם מי שנכון לנו ותסמכי על היקום. תבקשי שאם הוא הנכון עבורך שתקבלי אותו ותשחררי.... אני מאמינה שכשסומכים ומרפים דברים מסתדרים הכי טוב ונכון.

elar84

New member
אני באופן אישי

מתכוונת לבורא עולם כי אני מאמינה בו.
פשוט שכל אחד יפנה למי שהוא מאמין.

רותי 11

New member
מתוקה אף אחד לא נותן לנו כלום אנחנו

נותנים לעצמנו בלבד
אנחנו בעולם של בחירה חופשית
ולכן ההחלטות והבחירות הן שלנו
בלבד

חני2222

New member
היקום מזמן לנו בסופו של דבר

את האדם שמתאים לנו שישנו איזה שיעור ללמוד שם
ובאותו התדר שלנו .....

CnY2

New member
קראתי לאחרונה

את הספר "יצירת מציאות" של אסתר היקס.
לא יודעת אם יצא לך לקרוא את כל התיאוריות שמדברות על יצירת מציאות, אבל הטענה היא שכל מחשבה שאנחנו מזמנים לתודעה שלנו ומעורב בה רגש תתגשם במימד הפיזי שלה, בין אם היא "טובה" או "רעה" לנו, אלא אם כן אנחנו יוצרים מחשבה אחרת שיוצרת מציאות בכיוון אחר, המחשבה המקורית בעצם לא תתקיים. הם נותנים דוגמא בספר שאם מישהו חושב על פחד מסויים שיש לו ומתעמק בו, הוא בעצם מזמן את מה שהוא מפחד ממנו לתוך המציאות הפיזית שלו, בין אם הוא רוצה ובין אם לא. זאת יצירה לא מכוונת. לדוג', אם אגיד "אני מפחדת שלא תהייה לי זוגיות, מפחדת להיות לבד" - זה מה שאני אזמן לחיים שלי. אם אני אגיד "אני רוצה זוגיות שבה אני מרגישה..." ואתאר את כל הדברים שאני רוצה להרגיש ולחוות בזוגיות הזאת, המציאות תתחיל להיווצר בערוץ הזה, וכל עוד אני לא אתמקד במחשבה שסותרת את המחשבה הרצויה, אין מה שימנע ממנה לקרות. היקום עובד באופן מדוייק ולפי התאוריה הזאת, מה שאנחנו חושבים ומרגישים זה מה שאנחנו יוצרים בסופו של דבר, וככל שהרגש שמעורב יותר חזק, ככה המציאות שאנחנו יוצרים מתגשמת יותר מהר
(שוב, לטוב ולרע).

CnY2

New member
הנקודה היא

שלפי התאוריות האלו, היקום לא בוחר בשבילנו מה טוב לנו או רע לנו ורק אנחנו יכולים ליצור התנסויות בתוך חווית החיים שלנו ע"י מחשבה, אנרגיה ורגש. היקום עובד באופן מדוייק לתדר שאנחנו משדרים לו ולבקשות שלנו, בין אם הן מכוונות או לא.

elar84

New member
מסכימה חלקית

ברור שאנחנו אלה שאחראים על חיינו, אך יש דברים שזה לא בידיים שלנו.
שהרי אם את רוצה מישהו מסויים אך הוא לא שלך, לא תהיו יחד.
אני חושבת שזה שילוב של אחריות שלנו לפעול לשנות לעשות, וגם הגורל שאין מה לעשות כי יש משהו חזק למעלה.
מסכימה לחלוטין שאנו אלה שבוחרים את ההתמודדויות שלנו, אפילו את הורינו.... זה פשוט מתקשר יחד.
ועל כן המשפט "הכל כתוב והרשות נתונה"

רותי 11

New member
הכל כתוב והרשות נתונה - זה אומר

שירדנו לכאן עם תכנית - שכחנו אותה כדי
שנדע להגיע אליה דרך החושים הואינטואיציות
שלנו. הרשות נתונה לנו לנתב את חיינו כרצוננו
לטוב ולרע אין התערבות - ההתערבות היחידה היא
של הנשמה שלנו משום שאנחנו כאן בשבילה והיא
זאת שמחליטה את המסלול מראש

elar84

New member
שזה בעצם אומר

שאין טעויות בעולם, כי אנחנו בוחרים את בחירת הנשמה שלנו.
נכון?
מאוד שמחה לדון בנושאים אלה שאני לומדת מהם המון :))
את מצליחה לחדד לי כמה וכמה דברים, אז תודה!

elar84

New member
אני מכירה את התאוריה הזאת

אנחנו מזמנים וממגנטים אל עצמנו מצבים, השליטה בידיים שלנו והיקום מקשיב באופן מדוייק לבחירות שלנו.
אני מאוד מסכימה עם זה, אני קראתי ספרים באותו עניין כמו הספר של לואיז היי "אתה יכול לרפא את חייך"....

אבל מה עם נניח מישהו קרוב אלייך נפטר, חלילה להיות אב שכול, הורים שאיבדו ילד קטן ממחלה ... אישה שהתאלמנה צעירה וכו...
הרי את זה לא זימנו ובכל זאת זה כפה עצמו עלינו.... או שלדעתכם גם את זה אנו מזמנים לא בשליטתינו מהתת מודע?
שהרי מחלות אנו שיוצרים אותן... אז מה בדבר זה?

למעלה