זימון לאימון נבחרת ישראל כביש אימון 11

oferlev9

New member
נשמע מצויין !! אימון קשה במיוחד

5 פעמים נס הרים + הרבה עליות אחרות + הרבה קילומטרים ......

אחרי אימון כזה אליפות ישראל זה משחק ילדים ........

ארז71

New member
אימון ואתגרים נוספים

הגיוני להזמין לאימון מאתגר כזה רוכב חזק, שיאתגר את רוכבי הנבחרת ויהווה גורם לחץ חיצוני, אולי דימה...?
בעליות לא צריך עברית ולא צריך לתקשר, אפילו לא צריך אזרחות - רק ללחוץ חזק, את זה הוא יכול כנראה לעשות
יש למישהו אינטרס לא לעשות זאת?

oferlev9

New member
ארז , באמת , דימה ?????

אתה לא יודע שלא אוהבים אותו , ולא יודעים / לא רוצים לתקשר איתו ?

אה, ודרך אגב , הוא גם כנראה לא יוכל להשתתף באליפות ישראל בגלל שינוי בתקנון שמאפשר השתתפות רק לתושבי קבע ואזרחים .....
אבל אולי זה עדיף , לא יהיה מי שיקלקל את החגיגה של אלוף כחול לבן ....

Eyal Hershtik

New member
עופר , אתה מדבר שטויות

וזה לא יאה למנהל פורום.

המאמצים שעשה איגוד האופניים בהובלת יו"ר האיגוד לטובת דימה הם כבירים, להגיע למצב בו שני שרים במדינה (שרת הספורט ושר הפנים) ומנכ"לית משרד התרבות והספורט עוסקים בזה באופן אישי זו רק דוגמא.

במבחן התוצאה לצערנו הדבר לא צלח בעקבות טעויות שעשה הבחור.

אנא ממך לברור מילים, כי את האי דיוקים האלה יש הרבה שקוראים.

נכון להיות הוא לא בנבחרת ישראל כי הוא לא אזרח ישראלי, אם המאמן יבחר להשתמש בו לאימונים זה לשיקול המאמן.

אייל

YotamKa

New member
אייל גם אתה מדבר לא יפה,

מה זאת אומרת "להשתמש בו"?
הוא סוג חדש של חטיף אנרגיה?

oferlev9

New member
תודה על המחמאות אייל.....

אני לא חושב שאני מדבר שטויות , וצורת ביטוי זאת אינה מכובדת בעיניי .
אני חושב שהאיגוד עשה טעויות רבות בטיפול בגרבובסקי , וכתבתי זאת גם למנכ"ל ויו"ר האיגוד. היה צריך לפעול אחרת ולשכור עבורו עורך דין מטעם האיגוד שיטפל בעיניין. כך היו נמנעות הטעויות שאתה מדבר עליהם. האיגוד לא עשה זאת.

Eyal Hershtik

New member
זה שאתה חושב שצריך לשכור עורך דין לדימה

שעלה לארץ ולייצג אותו זה משהו אחד , אולי נכון אולי לא.

אבל בין זה לבין "שלא אוהבים אותו , ולא יודעים / לא רוצים לתקשר איתו " רחוקה הדרך.

bike3

New member
עופר,חוץ מהקונספציה, יש לך איזשהו מידע אמיתי?

האם יש לך איזשהו מידע פנימי מבוסס לגבי מה היה התפקיד של האיגוד ו/או דימה בהתגלגלות הפרשה או שאתה מבסס את עמדותיך על סמך אינטואיציה, דעות, מחשבות ובלבד?

oferlev9

New member
יש מידע אמיתי

יש גורמים באיגוד שלא רוצים את דימה בסביבה. יש לי על זה אסמכתאות בכתב.
לגבי הטיפול בדימה , גם הרשטיק (סמנכ"ל האיגוד) לא סתר את דברי לגבי יצוג דימה בפני הרשויות
בענפי ספורט אחרים מטפלים בספורטאים אחרת

Infin1ty

New member
אז תציג את האסמכתאות האלו

האיגוד הגיב לך, ואני חייב לציין, בצורה מאוד נעימה יחסית.
לא מכיר את דימה, לא יודע ב 100% מה הסיפור, אני רק יודע דבר אחד, בן אדם לא עובר ארץ, מעמד, זונח הכל ועובר למקום נחות יותר סתם ככה, זאת נק' למחשבה שאתה צריך לחשוב בעצמך.

אני רק רוצה לציין שוב משהו שאני מקווה שהספורטאים הצעירים במדינה שלנו קוראים אותו, ספורטאי זה לא רק לנצח ולהיות חזק, זה הרבה מעבר לזה (רוצה שאני אפרט?)

oferlev9

New member
הגבתי בצורה עניינית

אני לא יכול לחשוף מה שנכתב לי עם בקשה לשמירת סודיות

לגבי דימה: זהו מצבם של מרבית העולים החדשים. שום דבר כאן לא חריג.

Infin1ty

New member
לרגע ציפיתי שאולי באמת תחשוף את זה

אתה מצפה לאיגוד להראות לך שקיפות מלאה לגבי המצב שלהם מול דימה, הם לא רוצים (סיבותם הם, וממה שידוע לי, ברגע שתדע זאת, אתה כנראה תוריד פרופיל), אבל כמבקשים ממך להראות שקיפות, אתה לא מראה...

עד כמה שלי ידוע, דימה הוא לא עולה חדש אל תבלבל בין מושגים.

Infin1ty

New member

bike3

New member
מבקש לכבד גם את צנעת הפרט של דימה

אני לא יודע עד כמה הבחור הזה מודע לסערות שהוא מעורר בפורום הזה, אבל עדיין זכותו לפרטיות צריכה להישמר.

Eyal Hershtik

New member
האיגוד בשקיפות מלאה ולא מסתיר דבר לגבי

הפעילות שלו לקידום דימה לאזרחות ישראלית. הופעלו לחצים וקשרים ומכתב פנייה יצא משרת הספורט לשר הפנים ועוד...

למעלה