זימון לאימון נבחרת עלית נשים ונערות עלית מס 2

זימון לאימון נבחרת עלית נשים ונערות עלית מס 2

המטרה אצל העלית נשים טור בינלאומי בצרפת אליו תצאנה הבנות כנבחרת מסודרת ותבאנה נקודות שייסעו לקדם את ישראל בדרוג האירופאי ולהקנות לנו מקום במשחקי באקו בטווח של השנה וחצי, לקבוע סופית קריטריונים לאליפות עולם ולייצר עובדה קיימת שיש נבחרת נשים.
המטרה אצל הנוער בנות טור בינלאומי בהולנד אליו תצאנה הבנות כנבחרת מסודרת ותצבורנה נסיון בינלאומי, תחוונה את דבוקת הנוער האירופאית ותתן להן כוכב צפון וידיעה שיש בשביל מה לקום בבוקר ולהשקיע כל כך הרבה,שיש זירה בינלאומית ויש לאן לכוון ,בתוך שנתיים תצטרפנה הבנות הללו לקאדר הקיים וכבר תהיה לנו נבחרת ורוכבות שיכולות להגיע להישגים ורמות גבוהות מאוד.

האימון מתקיים ביום רביעי הקרוב
 
זימון לאימון נבחרת U23 ,עלית,ונוער עלית מס 12

המטרה התמקדות כרגע ביכולות הטיפוס, קטע קריטי, נתרגל אותו שוב ושוב ושוב ברמה הכי גבוה עם הרוכבים הכי חזקים שימשכו האחד את השני לביצועים מעבר למה שהם יכולים לתת באימונים אישיים עם עצמם. הנוער יקבלו אימון חזק איכותי אך מקוצר מעט היות ובעוד שלושה ימים הם טסים ובעוד ארבעה ימים יתחרו בטור ברמת גביע האומות בלוקסמבורג ולאחריו חלק מהם ימשיך לאליפות אירופה .

האימון מתקיים ביום רביעי הקרוב ,אימון נוסף לרוכבי הסגל יתקיים ביום שישי לפני המרוץ בעין השופט והרוכבים יבצעו כשעה וחצי אוטו פייסניג באזור ואז יגיעו לקו הזינוק בשביל להתחרות מרוץ קרמיס אגרסיבי ותובעני ויקבלו כשלוש וחצי שעות בקרוב של עצימות גבוה מאוד....מהירות...כישורי תחרות ואימון אופטימאלי למערכות העצבים המרכזיות.
 
הזמנה לשגרירות הבלגית לרוכבי נבחרת ישראל כביש

ב 8 לחודש מוזמנים רוכבי נבחרת ישראל כביש אל בית השגריר הבלגי לאורחת ערב חגגית לציון הסכם החסות עם החברה הבלגית רידלי.
אירוע מושקע ומרשים אליו הוזמנו הרוכבים אישית.
חשוב לציין שבמדינה שמתקשה לתמוך בספורט באופן רציף ,מובנה וארוך טווח עם תיקצוב הולם ותזרים מזומנים המסוגל לתת מענה לפעילות תקינה צריך להוריד את הכובע בפני יבואנים מקומיים שמסוגלים היו להתרים ולגרום לאנשי תעשייה חיצוניים ממדינות אחרות מכונות לתת חסות לנבחרת לאומית !!!
הנבחרת זקוקה כיום יותר מתמיד לשותפים וסיוע על מנת שתוכל להביא את הרוכבים שלה למיצוי והישג, על מנת לנצל את כל היכולות הניהוליות ,הלוגסטיות ואפשרויות הביצוע הגלומות בה ,שנותנות לרוכבים את המקום הכי טוב ומרכזי לבטא יכולתם וכישוריהם לטובת הענף,טובתם האישית וההצלחה המשותפת.

הנבחרת ואיגוד האופניים מודים לחברת רידלי העולמית,ליבואן המקומי רוק אנד רוד , לשגרירות הבלגית על ההזמנה והנשף המכובד הזה.

ואף על פי כן נוע תנוע !!!
הרבה תודות להורי הרוכבים בנבחרות השונים שמגלים דבקות,אמון,מסירות והקרבה בעבור הילדים שלהם והמרדף אחרי החלום ופעם אחר נרתמים,מסייעים ומשקיעים לא מעט בעבור מימוש החלום והאמבציות של הילדים שלהם.
זה לא דבר של מה בכך במדינה כמו שלנו שעסוקה בסכסוך דמים,סדרי עדיפויות בטחוניים קיומיים ונסיון לקיים במקביל תרבות ספורט תקינה ,בריאה ונושמת כאילו אין רוחות סערה מסביב.

נתפגש באירוע
 

oferlev9

New member
שאלה:למה מילס ינאי -אלוף ישראל נוער לא מוזמן?

מקבוצת TNT
ובהסתכלות יותר מעמיקה: 4 משבעת המקומות הראשונים באליפות ישראל נוער הם של קבוצת TNT ואף אחד מהם לא מוזמן לאימוני הנבחרת. למה?
 
תשובה

עפר שלום,
השאלה הוגנת.
אם כי הרוח שלה והטמפרמנט שלה קצת חורה ומרגיש כאילו יש כאן תוכחה או איזה רמיזה כל שהיא...

לעניין עצמו, פניתי לא פעם ,לא פעמיים,לא שלוש וגם לא ארבע וחמש לתומר בארי מאמן קבוצת TNT בעניין ואם ירצה הוא יעיד על כך.
גם בחלק מהזימונים רשמתי את שמותיהם, אך מבחירה של תומר הוא החליט שהם מיועדי שטח ולשם הוא מכוון אותם.
זו בחירתו ,הוא המאמן ואני לא יכול לכפות עליו.
אבל האמן לי שמילס,מלכה,לשם, פנסקי כולם תפסו את עיני עוד בהיותם קאדטים, אין רוכב שהחמצתי...
לכן התשובה לשאלה היא אצל תומר בארי ,לא אצלי.

דבר נוסף,אם כל הכבוד לאליפות ישראל, זו לא תחרות שמהווה קנה מידה לרמה תחרותית גבוה, בטח כשמדובר בקט' נוער קטנה...
המרוץ איטי יותר,ולא המיקום הוא מה שאני מחפש, אם לא הצלחתי להעביר את "הרוח" כל התקופה הזאת אז לא הובן המסר..
אנחנו מחפשים לנבחרת רוכבים שמוכנים לעבוד , לשים גוף בשביל המובילים שלהם והצלחת האתוס הקבוצתי ולא האישי, במרוץ איטי כולם גיבורים ויכולים לחזור מהרבה התקפות ולהתאושש, אני מסתכל על הרוכבים הללו במירוצים מהירים ומעל מידותיהם ואיך שם הם מתפקדים!!!
מי עולה למשוך תחת לחץ,מי מסוגל להקריב את עצמו, לעבוד עד זוב דם מקדימה, מבחן התוצאה פה הוא משני כי כשמגיעים לחו"ל מתוך העשרייה הראשונה מטי מעט יסיימו מקדימה.
אלוף ישראל הוא לא תמיד הרוכב הכי חזק. נקודה .
ואני לא מגיע למרוץ הזה כאילו הוא מרוץ המירוצים וקובע הכל , הוא מרוץ אליפות ישראל אבל לא המרוץ לרוכב הכי חזק והכי ראוי.

לכן ההסתכלות שונה לחלוטין ממה שאתה מציע , להסתכל כך יהיה פשטני ולא מעמיק, מרוץ אופניים הוא לא תוצאה בלבד כשמגיעים לרמות גבוהות יותר,נדרשת קבוצה, נדרשים רוכבים שמסוגלים לרדת למטה להביא מים ולחזור, למקם רוכב מקדימה למשוך אותו בפלוטון למעלה תחת מרפקים ולחץ...לשבור רוח ,במירוצים פה המעורבים אתה רואה איזה רוכבי נוער כבר בשלב זה מוכנים לבצע כן ואיזה לא...
מי יושב מאחורי גלגלים ומי יוצא קדימה מתוך הדבוקה ועובד בשביל הקולקטיב בלי פחד ,אני לא מדבר על רוכבים שהולכים לבריחה ושם עושים חשבון ,אני מדבר על רוכבים שמוכנים למשוך פלוטון שלם על הגב שלהם בשביל הרוכב שהובהר להם שהוא הכי כשיר לנצח שלב או מרוץ והצלחתו היא הצלחת כולם והם עושים זאת מתוך הבנה שאם הוא ינצח הם ינצחו.
נגמרו הימים שרוכב שלא ניצח אליפות דינו נחרץ להתגייס לקרבי, ההסתכלות רחבה יותר וקבוצתית...

מקווה שהתשובה מכסה את הכל, באופן אישי אשמח שרוב הרוכבים הצעירים יהיו בנבחרת הכביש, רוצה קאדר כמה שיותר גדול ותחרות כמה שיותר גדולה על כל מקום, אין לי שום העדפה לרוכבים שלי על פני רוכבים אחרים, יש לי העדפה לקבוצתיות והדדיות על פני כל דבר אחר.
 

oferlev9

New member
אילן , תודה על התשובה

לא הייתה לי שום כוונה של תוכחה או טענה. באמת . מצטער אם זה נשמע כך
אין לי ספק שאין לך העדפה לא עניינית ולא ניסיתי לרמוז לכך. פשוט ראיתי את דף התוצאות של הנוער וזה קפץ לי

תשובתך מסבירה את מצב הדברים.
כפי שכבר כתבתי , עבודתך בנבחרת עולה על כל הציפיות ומעוררת התפעלות
 

ariasdo

New member
לינאי יש פוטנציאל - בחץ הצפון ניצח את העלית

ואת דימה בקטע השני , ובשני קטעים נוספים היה שווה ערך בהבדל שניות מהמקום הראשון בנוער .

חץ הצפון זה רכיבה טור של 4 רכיבות עם אפיונים שונים . וכמובן הוא אלוף ישראל לנוער 2014 .

זה מראה שהוא בכושר טוב עם פוטנציאל - לפי התוצאות נראה שמגיע לו להיות בנבחרת הנוער .

שקולי המאמן מובנים , אבל איזה מוטיבציה תהייה לרוכבי נוער להשקיע אם בתנאים ובתוצאות האלו לא מתקבלים לנבחרת .

יום טוב

אריה סדובניק
 

oferlev9

New member
אריה, קראת את תשובתו של אילן ???

הוא כן התקבל לנבחרת. המאמן שלו בקבוצת TNT לא רצה שיצטרף
 

ariasdo

New member
נראה מוזר שהמאמן שלו מיעד אותו לשטח השאלה אם

שאר רוכבי הכביש בנוער היו מודעים לזה , בגלל שזה נוגע למוטיבציה של רוכב נוער .

לגבי שזה נראה מוזר הוא מתחרה בכביש ומצליח מאוד ,
נבחרת אופני כביש נחשבת ליותר פופולרית על פניו נראה פספוס , ללא הסבר מה הוא מוצא בשטח זה נראה תמוהה .

קראת את תשובתו לפני שכתבתי וזה לא שכנע אותי שנעשה מאמץ , ולכן כתבתי , אני מוסיף ומחדד את הנושא .

מה היה קורה אם כל מאמן לא היה משחרר את הרוכבים הטובים שלו משקול כזה או אחר .

אז הנבחרת הייתה אם הפחות טובים .

אריה סדובניק
 
נינו שורטר

רוכב השטח הטוב בעולם רכב שבוע (וחצי) שעבר טור ד'סוויס שזה מירוץ כביש.
טוב הוא בפגרה.
 

elad fa

New member
אריה לילה טוב, במידה ויורשה לי

1. הישגי נוער (בכל רמה) אינם מצביעים (בהכרח) על הצלחה בU או בבוגרים.
2. ללא קשר האם ההחלטה נכונה או שלא. אני דווקא חושב שבגילאים האלה שווה יותר להשקיע בכיוון של האופני הרים :
א. בהרים קל יותר להצליח - הענף "קל" יותר להשתלבות (כולל התשתיות בישראל). בכביש אנחנו רחוקים שנות דור עדיין...למרות הזקוקי דינור שאני שומע כאן הרבה פעמים.
ב. מבחינה פיזיולוגית, דווקא אימונים עצימים מאוד באופני הרים, יכולה לתרום הרבה יותר למתבגר (גם במידה והוא יהיה כבישון) יותר מאשר אימוני כביש להתפתחות העתידית שלו (אגב, ראה מקרה פיטר סאגן...הוא רוכב סבבה כזה)
3. הנה משהו שעניתי שבוע שעבר לרוכב בן 15 (לא מישראל) ששווה 4.96 ואט לקילו (שזה יפה מאוד, רק שהוא בסה"כ בן 15....).

i suggest you focus more on doing FUN ! 2B (stay) in the Sport, general Fitness
and work on your 1-30 sec and 1 min > 5-8min
not more
less Endurence
have FUN
השורה התחתונה זה מה שהכי חשוב - Have Fun
 

ariasdo

New member
לפי קו המחשבה שלך נעביר את כל הכבשנים הצעירים

והטובים לאימוני שטח כך נקבל עוד כמה שנים כבשנים טובים יותר . ועד אז בנבחרת הנוער יהיו רוכבים בנונים .
ממה שאני יודע רוכבי השטח הטובים בארץ כולל הטוב ביותר שלומי חמי הם גם רוכבי כביש אבל
הם לא הכי טובים בכביש מסיבות שונות ולכן הם מתמקדים בשטח שזה שמתאם להם ושם הם שולטים .

הבהרה לגבי פוסט קודם בנושא זימון לנבחרת ( הכוונה במאמץ בהקשר לזימון לנבחרת יש שיטה פשוטה שכל ב"ס משתמש )

כותבים ומפרסמים בטבלה את מי מעוניינים להזמין לנבחרת , כתבים גם הוא מגיע ואם לא את הסיבה ( פצוע , בחו"ל , או שלא שוחרר ע"י המאמן , וכו' . כך כולם יודעים מה הסיבה )
זה גם כלי לצור לחץ על מאמנים שלא משחררים את הרוכבים הטובים שלהם .

זה היה מונע את השאלה של oferlev9 שיוצרת רושם שיש פרוטקציה למקורבים , וחוסך גם את מה שאני כתבתי וחפרתי בנושא , הכל היה פשוט יותר .

אריה סדובניק
 
לגבי המושג "דינו נחרץ להתגייס לקרבי"

קודם כל סליחה עם המושג "דינו נחרץ לקרבי " פגע במישהו, אני נוהג לכתוב במטאפורות , הכוונה היתה לבטא מצב של שחור ולבן ,לא השגת תוצאה לא תהיה ספורטאי ולא משנה מה עשית לפני כן., כמה אתה מוכשר וגם אם פחות טובים ממך ניצחו...
אין כאן ביקורת חלילה .
אבל באם השתמע מכך או נקרא מכך, כמובן שלא לכך היתה הכוונה.
 
welcome to real life...

אריה וכל הפורום

קודם כל - שאפו וכל הכבוד לאילן על הסבלנות והפתיחות

בעיני המקום לנהל את נבחרת ישראל ושיקולי זימון הוא בין המאמן לרוכבים, ולמאמנים שלהם ולאיגוד לפי הצורך ולא בפורום.

יחד עם זאת אילן בתור מאמן יכול גם להסביר את השיקולים מסביב - ועל כך שאפו !.

לגבי מה שלא ברור או תמוה בעיני יושבי הפורום - ברוכים הבאים אל החיים האמיתיים...

אחד האתגרים של מאמן לאומי הוא להתמודד עם האג'נדות האישיות של הרוכבים ושל המאמנים בקבוצות.

בעבר ההתמודדות הייתה קשה ונוקשה, ורוכבי כביש רבים לא הגיעו לאמונים, התבצרו תחת הכותרת " זה לא מתאים לתוכנית האימונים שלי " , או שהשאירו את הדברים למאמני הקבוצות לומר למאמן הלאומי.

הדבר נכון גם לגבי התייצבות למירוצים..

יאמר לזכותו של אילן ולזכותם של כלל המאמנים שיש שיתוף פעולה טוב והמאמנים מדרבנים את הרוכבים שלהם להגיע לאימוני הנבחרת.

עדיין רוכב ומאמן יכול לחשוב / להחליט שהוא מתמקד ברכיבה בשטח, גם אם הישגיו בכביש טובים...

שוב - זה בסדר שאילן מסביר את הדברים, אבל שווה לחשוב רגע ולבדוק האם לדון בעניין החלטה אישית של רוכב היא דבר נכון לעשות בפורום ?
גם אני בעד שהטובים ביותר יהיו בנבחרת, אבל יש ניואנסים ומורכבות, חשוב לדעת אותם, וחשוב לחשוב פעמיים לפני שמתחילים להפעיל לחץ או להוקיע ...

מצד שני - רוכבי כביש שלא מגיעים בלי סיבה לאימוני נבחרת ולמרוצי כביש, בהחלט מעוררים הרמת גבה, ועבורם יש מקום לשאול מדוע ולמה !

יום טוב
יוסי
 

ariasdo

New member
נבחרת ישראל מפרסמת הודעות בפורים כדי לשתף

אותנו בצורה שקופה אך מתנהל מהלך האימונים ושאר הדברים בנבחרת .
זה לא פעם ראשונה שהודעות יזומות מטעם הנבחרת מוצגות בפורום .

זה לדעתי עושה טוב וכבוד לפורום , אבל ברגע שיש הודעה יש גם שאלות ואפשר להגיב כמובן בצורה ברורה מנומקת ותרבותית .

כאשר אני רואה נושא בפורום שחשוב לדעתי והנושא נרדם , אני מנסה לעורר את השרשור מיוזמתי אין לי שקולים ואינטרסים ולכן אני משוחרר וכתב כרצוני מי שרוצה קורא או מגיב .

הדבר גורם להגדלת העניין של הצופים , יש תגובות של משתתפים נוספים שנוגעים בצורה כזו או אחרת בנושא .

זה לא אומר שמנהלים את הנבחרת בפורום , ובסוף גם אתה מגיב ומשלים את התמונה עם הסבר במכלול הדברים בנושא .

אני לא רואה בזה שום דבר פסול , זה פורום חופשי לכולם .

אריה סדובניק
 
למעלה