זימון לריאיון למסלול ערבית אחוד

ToMmY27

New member
זימון לריאיון למסלול ערבית אחוד

שלום, קיבלתי בSMS זימון לראיון למסלול ערבית אחוד. זהו השלב השלישי בשרשרת המיונים שלי, אחרי שעברתי את השלב השני שבו היה לי ריאיון אישי. לכן לא ממש ברור לי באיזה סוג ראיון מדובר הפעם. באתר של חמ"ן קראתי שהשלב השלישי בתהליך המיונים האלו נקרא "תחקיר בטחוני" אבל אני לא בטוח אם זהו הדבר שאליו שולחים אותי, או שזאת מילה נרדפת ל-"ראיון".
אם מישהו יודע מה מתקיים בשלב זה ויכול להסביר לי מה מתרחש בו, אשמח לשמוע :)
תודה!

royfalah

New member
זימון

בטח בקרוב תקבל גם זימון בדואר ושם אמור להיות מעט יותר פירוט.

anamis

New member
יש כמה אפשרויות

אם אתה מתמיין גם לאד"מ או לאולפן אז יש סיכוי קטן שהריאיון הוא יום שבו תעבור מבחנים נוספים הקובעים אם תגיע לאולפן או לאד"מ וגם תעבור שם ריאיון קצר ובדיקת שמיעה.אם אתה אמור להתגייס בעוד שנה בערך אני מאוד בספק אם זה העניין...

האפשרות היותר סבירה היא שמדובר בריאיון נוסף שזהה כמעט לחלוטין לאלו שכבר עברת..שאלות על עצמך, הלימודים, החברים והמוטיבציה לשרת ושוב תצטרך לדרג את המסלולים שמציעים לך.

אפשרות קצת פחות סבירה היא שזהו ריאיון עם פסיכולוג שלא כולם עוברים ובו תצטרך למלא קודם שאלון על עצמך, התכונות, המשפחה והחברים והמוטיבציה לשרת (הם לא כל כך מקוריים שם..) ואז תפגש עם פסיכולוג שישאל אותך בערך את השאלות שכבר ענית עליהן בטופס.

בהצלחה!!

ואני באמת מקווה בשבילך שתקבל זימון בדואר עם שובר נסיעות, אתה יכול להתקשר ולבקש (ועל הדרך לשאול מה זה הריאיון הזה) ולפעמים זה עוזר.

היי

גם לי, בדומה לך, היו שני ראיונות לאחר המבחנים הראשוניים.
אצלי היה מדובר בראיון יותר מקיף ונוקב, אבל הרעיון אותו הדבר - לנסות להבין מי הבנאדם. אין לי מושג למה הם עושים שני ראיונות וזה גם לא משנה - אז אל תתעסק בזה. פשוט תיהייה אתה, בלי משחקים ותענה בכנות.
רצוי גם שתתעדכן בכול מה שקורה בחדשות... אותה הכנה כמו לראיון בקודם.
המון בהצלחה,

ToMmY27

New member
תודה רבה לכולכם!

ול- anamis-
אני עכשיו בי"ב.. מתגייס רק בשנה הבאה

למעלה