זימון לשיחת סיכום אחרי צהריים

זימון לשיחת סיכום אחרי צהריים

זומנתי למילואים בסוף נובמבר חרף עובדת היותי בן 40 מתחילת מאי השנה , הבנתי שיתכן ואני ישוחרר בסוף דצמבר אך לא הדבר תלוי בפקודת מחשב שיוצא או לא יוציא אותי מהמילואים אין לי מושג מי מחליט והאם הדבר קשור אוטומטית למחשב , אני יודע שאני ללא תפקיד ביחידת פיקוד העורף , לאחרונה התקשר אלי לפלפון מפקדי הישיר אל אף שאני בקושי מכיר אותו והודיע לי שהוא מעוניין בי לתפקיד לוגיסטי במחסן "רב-טאטאי" כך אני היתי קורא לזה , אני השבתי שאני מעוניין לשחרור והוא ניסה לדובב אותי שוב ושוב עד שהרמתי את כולי ואמרתי א נ י מ ע ו נ י י ן ב ש ח ר ו ר ר !!! והוא השתכנע ואמר טוב ניפגש לשיחת סיכום אחר צהריים בנצרת כלומר לנסוע 80 ק"מ ולקבל על חצי יום ועל חצי לשלם הכול בשביל סתם שיחה קטנה כדי להשמיע ולהשמע שוב
האם לדעתכם יש הגיון ? האם כך נהוג ומי כן מוציא שחרור ומתי

תודה מקרב לב למשיב

motior

Member
לא נשמע שיש פה הרבה הגיון

אם אינך קצין ואינך בעל מקצוע חיוני השחרור שלך אמור להיות אוטומטי בדצמבר שנה זו.
אני מציע שתפנה שוב למפקד ותשאל (בנימוס) מדוע לא ניתן לבצע את השיחה טלפונית ואולי גם מדוע חשוב לו שתתנדב למילואים לאחר גיל 40

אושי231

New member
הממ, נשמע קצת מוזר...

נשמע לי כאילו מביאים אותך לשיחה בשביל לנסות לשכנע אותך להיכנס לתפקיד האמור.
עכשיו, תראה יקירי, אם שולחים לך צו שהוא זמין וחוקי- אתה חייב להתייצב (כן, גם אם זה רק לחצי יום) אבל תנסה אתה לראות איך אתה מבטל אותו- דבר עם המפקד הישיר שלך שוב ואם צריך גם תדבר עם מפקד היחידה. תסביר בצורה ברורה והגיונית ששירתת כך וכך שנים וזהו, יש שלב שנגמר הסוס (למרות שאתה צעיר!) והגיע הזמן להחזיר את המפתחות וללכת הבייתה.
תנסה.. מה יכול להיות.. מקסימום לא תצליח, תתייצב לפי הצו ותסגור את זה כבר שם.
בכל מקרה באצלחה ונשמח אם תחזור לעדכן.

שוב תודה, המפקד הישיר חזר אלי טלפונית

ועידכן אותי שאלי להתיצב למפקדה בתוך שבוע , הצו לא יגיע עד אז ולכן הגיע ללא הצו ,אני אמור להתיצב לשיחת סיכום וזה אומר לשם פרידה והמתנה לצו שיחרור
בדקתי אם השלישות והכן היה תיאום בינו לבינם, הפליא אותי שאני ממתיצב ללא צו אך נאמר לי שזה הליך תקין במקרים כאלה, בכול מקרה אני ישמח לסיים עם טעם טוב בפה, אחרי הכול אני שוכח את הרע ונזכר בטוב ... קצת עצוב לי להרגיש שזה הזמן להחזיר המפתח הראשון לסל ולהגיד תודה
תודה למשיבים ולכול יושבי הפורום הנהדר.

למעלה