זימון לתל השומר

bbar3

New member
זימון לתל השומר

סופסוף קיבלתי זימון לתל השומר!! מה בדיוק הולך להיות בפגישה איתם והאם זו הפגישה האחרונה לפני הגיוס? ומישהו יודע איך מגיעים ממודיעין לתל השומר? תודה רבה

hillator

New member
תשובה

1. באיזה שלב את בהליך ההתנדבות? כלומר מה עברת עד כה? לפי זה נוכל להגיד לך? 2. לאן קיבלת זימון? כאילו תל השומר זה בסיס גדול. בברכה ובהצלחה הילה

bbar3

New member
>>

אני כבר אחרי כל האישורים והוועדות.. זימנו אותי לקרפ"ר (מה זה?) מתי הגיוס הבא של המתנדבים?

נ ו ע ה 12

New member
למקרפ"ר?

מפקדת קצין רפואה ראשית... אתה נפגש עם רופא התא, מדבר איתו קצת ואז הוא יקבע לך את הפטורים שלך... אח"כ אתה נפגש עם האחראית על התיק שלך בתא ואתם מדברים על תאריך הגיוס ועל התפקיד. תאריך הגיוס הקרוב הוא 03.11.11.

bbar3

New member
.

זה תחשבי.. :) ותודה רבה לשניכם, עזרתם לי מאוד!

hillator

New member
אין על מה אני מציאה

שכבר ב26 לחודש שאת יוצאת מהועדה תדעי בערך מה את רוצה לעשות ואם יש לך קשרים ביחידות תתחילי לברר. כי ברור לך שאם את תזרזי את העניינים תגויסי יותר מאוחר. למרות זאת לא ההיתי ממש בונה על גיוס ב3 לנובמבר, כי אם כל הרצון הטוב 26.9 זה יום ב יום ד זה כבר ערב ראש השנה אחר כך עובדים איזה שבוע וזה יום כיפור.. ואחר כך סוכות אז הרוב בחופש, בקיצור יהיה אולי 10 ימי עבודה באוקטובר... זאת דעתי אולי צה"ל יוכיח את עצמו יעיל..

bbar3

New member
צודקת

אוקיי, את באמת צודקת ואני אעשה את זה. אם לא נובמבר, אז את במקרה יודעת מתי הגיוס אחריו?

למעלה