זימון תור ספונטיני כפתרון "זמני" לועדה

3מרגו

New member
זימון תור ספונטיני כפתרון "זמני" לועדה

כאמור יש לי אבחנה על ספקטרום שאני לא ממש "קונה" מסיבות שתיארתי פה.
יש אבחון בדרך באיכילוב.
חשבתי שאני רוצה עוד עין ל"הערכה פסיכיאטרית" שהתבקשתי להביא לועדה.אולי זה יהיה יותר קרוב ל"ילד נורמטיבי"...
איפה הבעיה?אי-אפשר לזמן תור כי יש לבני שני תורים רחוקים לרופא שהמליצו לי כפרטי והוא בינתיים עבר להיות רופא בקופה ועוד אצלי בעיר.אם אבטל את התורים(הרופא מבקש שניים לצורך אבחון של פציינט חדש) אקח אליו רק באוקטובר.ולא יהיה רופא למעקב.
הייתי באטרף שיש תור למחר ולא ניתן להזמין.ביקשתי להעביר את הרחוקים לילד אחר כדי לשמר אותם.אז אמרו שמישהו אחר יכול "לגנוב" אותם בשניה דרך המוקד.
אז לקחתי למחר לילד השני ואני חייבת להמציא פתרון עד מחר.
פניתי לסניף כי נכון שהמערכת לא נותנת,אבל בשביל זה יש בני אדם.זה אפילו לא אותו רבעון.
אפילו דיברתי עם הרופא.היה לי מוזר שהוא לא דורש שתי פגישות הכרות חובה.אמר שמסתפק ב-40 דקות ולא קורה מגילות אסתר.טוב מאוד.
אז איך שקופה שלי מטפלת במקרה של טופס 17 לוקח להם 3 שבועות.ואני צריכה מחר.
יש נסיון או רעיון?ללכת לשם מחר בבוקר להפוך שולחנות?אני לא טיפוס.חבל.
מה כבר ביקשתי.
אם לא אופציה "חינמית" יש תור בעוד שבוע בפרטי עם חצי החזר וגם "הערכה" של שעה ומאוחר מאוד,זה מה שמפריע לי.
אשמח לעצות...

הבירוקרטיה כל כך מתסכלת

בגלל זה ובגלל שהיינו בלחץ אדיר של זמן אצל הקודם לפני שנה-עשיתי הגל פרטי.
בכלל לא ניסיתי דרך הקופה.
לפסיכיאטרית קיבלנו החזר שרפ. לאבחון הפסיכולוגי לא.
זה לא היה זול אבל גם הרגשתי בידיים טובות וגם נחסכה לי העוגמת נפש של הבירוקטיה..
לגבי להפוך שולחנות-כן הייתי מנסה ללכת באסרטיביות לבקש.
מעבר לזה-לצערי גם עכשיו עשיתי הכל פרטי וזה הכי טוב לי

3מרגו

New member
גם פרטי רוצים 2 -3 פגישות ותורים לא למחר

בגלל שיש לי אבחון רציני בדרך אני רוצה להשיג "הערכה" אופטימית מדי רק כדי שישלחו זימון לועדה(שהייתה כבר ישיבה והיא נדחתה).עד שיזמנו,עד שתתקיים ואפשר גם לערער תוך 21 יום אנחנו כבר נדע איפה עומדים עם אבחון פסיכולוגי באיכילוב.
ואם יגלו אני אחליף הערכה אופטימית לאמיתית אם היא תהיה פחות.
חינוך מיוחד הרבה יותר קל לקבל מאשר לעזוב

3מרגו

New member
מסתבר זה לא הכל.משהו מזעזע

נכנסתי לראות לאתר שהתור עדיין חיי.לא היה.התקשרתי למכבי ללא הפסקה והנציג לא מצא שהתור הוזמן.הייתי בהלם.משום מה הוא היה עדיין פנוי?!למחר!אז הזמנתי ועכשיו רואים באתר.
ולא הייתי בודקת?
אולי אביו בדיוק נכנס וביטל?מי יודע?..

3מרגו

New member
הבעיה נפתרה...

ומי היה טיפש?אני.חשבתי שתורים עדיתיים חוסמים וזה היה ביקור בתחילת הרבעון שלא זכרתי.אז עשו העברה לרופא של היום ואחרי זה העברתי מילד לילד.
הלילויה.

3מרגו

New member
כלום

זה היה הימור.
השגתי אותו אתמול ושאלתי אם מספיקה פגישה אחת לחוות דעת/סיכום/משהו בכתב.אמר שכן.40 דקות ועוד כולל כתיבה.אז אמרתי הימור.
אמר שלא יכול "לשנות כלום",כנראה לעשות אותו נורמטיבי...כי צריך עוד פעם פעמיים.ברור.לשום רופא לא קובעים תור בלי לוודא שזה תור ראשון וצריך שני תורים קרובים.ואז אנחנו מחכים לרופא שבחרתי הרבה זמן ועוד נחכה.
אם היה אומר אותו דבר מראש לא הייתי מתחילה.כי אין לי זמן.צריך לקיים ועדה.וחוץ מזה ברבעון השני יש תור הרצוי שלא אוותר.אז אי-אפשר לקחת אליו.
בכל מקרה המזכירה לא אמרה מתי יש תורים.בפסח לא עובדים.אבל תמיד יש ביטולים...משום מה אין ביטולים לרופא שאני ממתינה.נשב ונחכה מתי יהיה ביטול.כדי שהוא יסיים את חוות דעתו...
סתם נכנסתי לאתר ומופיע תור זמין רק ביוני.
אז מה זה צריך להיות???הוא כנראה לא קבע תורים להיום והחליט למלא יומן ספונטני.אז רצה עוד לקוח מרוצה.
63 ש"ח פלוס נסיעה עם פקקים וחיפוש חניה.זה הפסד קטן.
בשבוע הבא יש פרטי עם חצי החזר וממש מאוחר וגם "אפשר להסתדר בפעם אחת".אני חוששת שיקרה אותו דבר והפסד קצת יותר ואכזבה גדולה מאוד.
אני כבר עייפה מהמאבק ותוהה אם לגמור עם חיפוש אחרי חוות דעת של ילד נורמטיבי ולהעביר כבר לועדה את האבחנה של ASD עם דרגת החמרה 2.
נעשה אבחון באיכילוב ואם זה לא זה נחפש פתרונות.אולי הכי נכון לבקש מהועדה שידחו שוב,אבל יבינו שאין יותר בעיות רגשיות.

מה הילד אומר על הריצה לרופאים רבים ושונים?

תיזהרי-הוא פשוט יפסיק לשתף פעולה.
לדעתי תחכי ל"מראות".
הם יעשו אבחון יסודי.
תבקשי מראש שגם אם לא ספקטרום יכתבו מה ההמלצות שלהם-ולא רק קוד אלה גם-כיתה רגילה/קטנה בי"ס חינוך מיוחד.

3מרגו

New member
בינתיים הייתה אחת קבועה

למעקב.ועוד זה שכתב ASD.והיום עוד אחד.
הוא יודע שזה בשביל להוציא אותו מבית הספר.ומדבר שטויות כי מבין שכל הציפיות תלויות בו.איך עונה ואיך הוא מסתכל.שלא ישב חלילה בתנוחה עוברית...
אני דיברתי היום עם המפקחת.שלא הייתה לצערי בועדה(כנראה לא חובה).לבקשתי דיברה עם יו"ר הועדה שכל כך נגדי והתרשמה שיסתכלו רק על דעתו של בית הספר.לא משנה מה חושב הרופא.כזה או אחר.
מה הם רוצים מהרופא?להחליט אם זה קוד 55 או 57.אין כיתה קטנה לדברי המפקחת.המליצה לסגור על המלצה הקיימת שזה בית ספר התנהגותי וללכת לערעור.פה לא יצא לי כלום...
היא ראתה את האבחנה ששלחתי לה.אמרתי שלאור המצב -אה,לא 57 ולא 55-אז עכשיו 56-נו,לכי לבית ספר אוטיסטים.
אני רוצה לתת להם משהו לפני אבחנה של מראות.הם אמרו אם פסיכולוג יסכים עם האבחנה ששלחתי גם לשם (מה הרופא שרדפתי אחריו) אז נדע מהר.ואם לא אז תהליך יותר ארוך.
עו"ד שבתמונה טוענת שלא יתנו כיתה עם סעיית עם דרגת החמרה 2.אבוד לי...שאלתי אם כיתה קטנה היא מבטיחה (אם תבוא איתי).כבר לא מבטיחה...

למעלה