זימונים לטייס מתי בנות מתחילות לקבל זימונים למיוני טייס, ומה הנתונים שצריך כדי לקבל בכלל זימון?
ת תול New member 29/12/00 #1 זימונים לטייס מתי בנות מתחילות לקבל זימונים למיוני טייס, ומה הנתונים שצריך כדי לקבל בכלל זימון?
S smdr New member 30/12/00 #2 את צריכה לבקש זימון עדיין לא הגענו לחזון אחרית הימים בו בנות מקבלות הביתה את הזימון, כרגע הן צריכות לבקש אותו במדור הפסיכוטכני בלשכת הגיוס. הנתונים הם פרופיל 97 וקב``א מ- 54 ומעלה.
את צריכה לבקש זימון עדיין לא הגענו לחזון אחרית הימים בו בנות מקבלות הביתה את הזימון, כרגע הן צריכות לבקש אותו במדור הפסיכוטכני בלשכת הגיוס. הנתונים הם פרופיל 97 וקב``א מ- 54 ומעלה.
ת תול New member 1/1/01 #3 כבר שאלו אותי בשאלון עדיפויות שאלו אותי ``במידה ותמצאי מתאימה לקורס טיס האם תהיי מעוניינת?`` ועניתי שכן. אז מתי שולחים לי זימונים למבדקים? (הפרופיל והק``בא שלי מתאימים)
כבר שאלו אותי בשאלון עדיפויות שאלו אותי ``במידה ותמצאי מתאימה לקורס טיס האם תהיי מעוניינת?`` ועניתי שכן. אז מתי שולחים לי זימונים למבדקים? (הפרופיל והק``בא שלי מתאימים)
S smdr New member 2/1/01 #4 יפה, התקדמו שם בצה``ל.... ...בתקופה שלי עוד היה צריך לבקש. לי הזימונים הגיעו בערך בתקופה זו של השנה, אם אני לא טועה. בסביבות ינואר-פברואר.
יפה, התקדמו שם בצה``ל.... ...בתקופה שלי עוד היה צריך לבקש. לי הזימונים הגיעו בערך בתקופה זו של השנה, אם אני לא טועה. בסביבות ינואר-פברואר.