זימנו אותי לשימוע

ירון786

New member
זימנו אותי לשימוע

אז הוצאתי חופש מחלה ארוך - למרותהיותי בחופשת מחלה
שלחו לי מכתב פיטורין במייל עם איחולי בריאות והחלמה
אמרתי למנהל הזוטר שמנכל העמותה הינו מושחת וגנב רומס את העובדים הזוטרים
משלםלהם שכר מינימום וגורף לעצמו עשרות אלפים כל חודש ( בדקתי בעמותת רשם העמותות את שכר הבכירים בעמותה זו ...... )
המנוול הוריד לי את ימי המחלה מהמשכורת כי אין חותמת של הרופא על האישור ( חתום דיגיטלית )
בחיים לא עובד יותר אצל מנהלים
אני לא סמרטוט רצפה שכל שנה שנתיים יזרקו אותווווווו
גמרנו נמאס לי

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אשאל אותך מה ששאלו אותי...ושואלים

&nbsp
&nbsp
מה יוצא לך מזה? תחושת צדק אולי נכונה אבל גם אתה נפגע...
&nbsp
אני יודע שזה קשה כי בשכל גם אני אומר נכון לא שווה...מוטב להוריד ראש ..יש שיפור אצלי אני מצליח...
&nbsp
לפעמים זה מתסכל לפעמים הכי קל לתרץ ...הם ככה הם ככה...זו בעצם ההפרעה הכוח להשחית שלה..
&nbsp
תשאל את עצמך בלב עמוק שם בפנים...בנקודה שלמרות הכל אתה אמיתי עם עצמך..למה זה קורה לי איפה החלק שלי..ואם אתה לא רואה לזה יש מטפלים...לעזור לפתוח את הדלת החורקת...לבכנופו..ומבטיח לך תגלה שיש שם גם כוחות שההפרעה שמה שם ..ואפשר להרים אותם ..
ושהלב רוצה את הדבר הנכון הטוב..השכל מוציא את זה לפועל...הרצון מתחיל מהלב..השכל לא תמיד ממיין נכון...זה מאזן..תאזן בשכל את הרצון כי המקום הפגוע שלנו זה הלב הנפש ...שהלב ייתיישר ...הדברים הטובים של הלב ישפיעו על השכל שיישם את זה והפרעה כבר לא תהיה עם השפעה כזו..:) מן הפוך על הפוך..שעובד אם משקיעים :))
&nbsp

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
ושכחתי משהו

&nbsp
:) צריך גם הכנסה תעסוקה אין ברירה...למרות כל הסביב והצדק וכל המחשבות של ההפרעה שלא מעריכים אותי וחוסר סיפוק וכל ה"רעש" של ההפרעה...
&nbsp
כאילו המ האופציה? לקבל נכות לשבת בבית? ..זה רק במקרה שאין ברירה לדעתי..וגם אז לקחת שיקום ולעבוד ...לנצל את השיקום גם לזה...לשפר את היחס לעבודה.

למעלה