זין קטן

siryonboy

New member
זין קטן

טוב שמעו אני מפרסם כאן כי זה נראלי מקום שבו ידעו להגיד לי מנהלים בבקשה תנו לי להשאיר את השאלה הזאת כאן תודה מראש
אז ככה אני בן 17 ברפוי יש לי 5-6 ס"מ בזקפה 8-9 ס"מ ..מצאתי מישהו שעושה ניתוח ,יחסית יקר אבל במרפאה מקצועית אבל הניתוח עדיין קשה וגם הוא מעלה רק 3-4 ס"מ
רציתי לדעת אם לעשות את הניתוח..?ובאמת ,באמת תהיו כנים מה אתם הייתם עושים
הרי 8-9 זה מפדח רצח אף אחת לא תרצה דבר כזה ..כל הביטחון ברצפה
והייתי אצל רופא סיימתי תהתפתחות

al19

New member
מה לכל ה.....לא אבל ברצינות..

קודם כל זה שאלה שמתאימה לפורום ..סקס יותר מהפורום שלנו לפי דעתי.
אבל תראה
הביטחון ברצפה זה נכון, ולפעמים אין מה לעשות, אני מבין אותך לגמרי.
יכולים להגיד לך עד מחר שהגודל לא קובע. אבל זה שטויות.. כי מה שבאמת חשוב זה מה זה משנה לך ...
כלומר, אם אתה תלחץ ויהיה לך קשיי ביצוע ותגיע למצב של אי אוננות רק עקב העובדה שאתת תלחץ מה יקרה שהיא תראה את זה...
אין תשובה קלה לשאלה הזאתי,
מה שברור אל תעשה ניתוח, תראה אתה בסוף היום כן תצטרך להשלים עם עצמך, ובאיזה שהוא גיל זה לא ישנה לך ותבין שלבחורות זה לא הכי משנה. (תקנו אותי אם אני טועה ?)
אבל עד שלא אתה תשלים עם עצמך, אתה תכניס את עצמך למלא בעיות.
הצעה שלי אל תלך לניתוח, זה יראה מעוות אחרי הניתוח, וזה גם מאוד מסוכן !!!!
מה אני הייתי עושה ?
לא יודע... עובד על הביטחון העצמי שלי..
בסופו של היום
אם תמצא מישהי שמספיק אוהבת אותך
היא גם תעזור לך לעבוד על הביטחון העצמי שלך בנושא הזה.
בהצלחה.

Puskas

New member
לבחורות זה לא משנה?

אני בספק אם יש בחורה שתחיה בטוב עם 8-9 ס"מ.. מכיר אחת שחיה עם 10 ס"מ בערך והיא מתבאסת בסקס.
אורך זה קריטי, לא אומר שצריך זין של סוס באורך של 18-22 ס"מ אבל גבר צריך לפחות 13 ס"מ בשביל שיוכל לעשות כל תנוחה ובכיף.
לא הייתי ממליץ לבחור על ניתוח כמובן אלא על לחיות עם מה שיש ולדעת שיש גרוע יותר.

al19

New member
...נו התחלנו...

לפי דעתי זה לא משנה
ולא רק זה
אני רוצה לראות פה בחורה אחת שתגיד את מה שאתה אמרת.

Puskas

New member
אז דעתך תמימה להחריד

ברור שזה משנה... זה לא פונט בוורד שגם אם הוא קטן אפשר להסתדר איתו..
זה משהו שאמור להיות חלק עיקרי בחיי מין בריאים שהם חלק מרכזי בבסיס לכל זוגיות טובה ויציבה.
עם איבר קטן מדי, יש פגם באיכות הביצוע ואין מה לעשות,
עברנו בגיל 18 את השטות הזאת שהגודל לא קובע..
אישה שתגיד שהגודל לא קובע היא או אחת שלא עשתה סקס בחיים או שקרנית.

al19

New member
אוי איזה ילד...זה דעה שלך בתור גבר...

אני באמת שלא רוצה להכנס לוויכוח על זה...
בוא נסכים שאנכנו לא מסכימים על זה ?
Let's Agree to Disagree ?

ונדבר על משהו אחר ?

מה אומר על שנות ה60 ? Grovvy Baby !!!!

Optimistic Girl

New member
השאלה שלי היא תמיד

מה המטרה?

קודם כל ברוך הבא לפורום

וזה טוב שאתה שואל שאלות!

בקשר ל-מה המטרה-
יכולות להיות אחת מ2 מטרות במקרה שלך:

א.האם המטרה שלך לענג אישה? <חיצוני>
ב.או לחזק ביטחון עצמי שלך?<פנימי>

א.במקרה של לענג אישה
ממליצה על הספרים הנ'ל:
http://www.findabook.co.il/book_cover/detail/217070_1_det.jpg

http://www.booksefer.co.il/index.php?dir=site&page=catalog&op=item&cs=36317

ב. במקרה של חיזוק ביטחון עצמי,
ממליצה על טיפול בNLP <יש פה פורום כזה בתפוז>
הביטחון העצמי שלנו, צריך להגיע מבפנים, מהנפש שלנו, ובזה אפשר לטפל.

בהצלחה

al19

New member
כמו תמיד.. מסכים ב100 אחוז.

כי לענג אישה אתה יכול זה לא קשור לגודל של האיבר מין, אלא למה שאתה עושה וכמה אתה קשוב.
לביטחון שלך יש מלא דרכים . (כן גם NLP)

Purple Mushroom

New member
יש פורום של nlp בתפוז?

האמת? גם אני קיבלתי המלצה פעם מזמן מזמן, (עוד בסוף 2011, אני חושב), וגם ב 2008, על טיפול ב nlp, אבל בשנה האחרונה, אין לי מספיק כסף, לממן לי טיפול שכזה, צריך מישהו או מישהי שיעשו לי טיפול, על מקרה מאוד קיצוני ולא הגיוני שעברתי, במתנה, בחינם, בנתינה. כפי שפעם (ואולי עדיין)?)? עושים במהפכה של אהבה
, למהפכנים.

HH husa

New member
מסכים עם אלו שיעצו לשפר את הביטחון.

ואנשים עם איבר גדול גם כן סובלים
Jonah Falcon אולי התפרסם בגלל הגודל אבל זה גם מסבך ועושה בעיות בחיים שלו.

Purple Mushroom

New member
אני חושב שכדאי לעשות את הניתוח

ולמצוא אם יש עוד שיטות אבל מוכחות, לא כמו שיש בנושאים במיילי הספאם.
בהצלחה, חבר.
=]

דם דם

New member
הרבה מיתוסים ושמועות

יש לגבי הגדלת/הרחבת הפין. אני יכול לסכם לך את זה במשפט אחד
אנחנו הגברים נדפקנו מה שקיבלנו זה מה שיש. בשונה מהנשים שיכולות לשנות את גודל החזה שלהם אנחנו לא יכולים להגדיל את הפין. אבל אם זה מנחם אותך, דע לך שלרוב הגברים בעלי אותו אורך. שנע בין 13-18 ס"מ
זאת הייתה ההקדמה והסיכום בעצם. אם בא לך לקרוא יותר ולהשכיל לגבי הגדלת הפין אז בבקשה:

רוב האוכלוסיה נעה בעאורך בין 13-18 ס"מ כשיש כמובן נטיה של כמה סנטימטרים לכאן או לכאן לברי מזל או כאלה שלא ברי מזל. ניתוח בפין מתחלק לשניים הגדלה של הפין ויש ניתוח של הרחבה

הרחבת הפין: זה פשוט לגרום לאיבר להיות יותר עבה. עושים את זה עם הזרקת סוג מסויים של סיליקון או עם הזרקה של שומן (שבדרך כלל נשאב מהישבן של המטופל) לא יודע להגיד על טיב הטיפולים והשפעתם אבל הבנתי שבהזרקת שומן זה טוב לתקופה קצרה כי אחר כך זה מתאזן ונספג בגוף. ולגבי הסיליקון. זה לא סיליקון כמו ששמים בשד של אישה (משמע שקית עם סיליקון) זה יותר סיליקון נוזלי שדי קשה לוודא שהוא יתמקם איפה שרוצים ויעצב בצורה אחידה.

הגדלת הפין: כמו המקבילה של ההרחבה גם בו יש שני טכניקות. משאבה/משקולות. משמע מין מכשיר ששמים מעל האיבר ויוצרים ואקום שמאריך אותו. כמו להחזיק אותו ביד ולמשוך מעט. כנ"ל לגבי משקולות שפשוט במקום ואקום יוצרים משקל על הפין ומושכים אותו קצת יותר. במקרה של טיפול כזה קח בחשבון שצריך להתמיד כדי להגיע לתוצאה טובה. אך ה"תוצאה הטובה" היא כמה סנטימטרים בלבד. מה גם שזה אולי מאריך את הפין אך יוצר מצב שהאיבר דק וחלש יותר. מה שאומר שתצטרך כנראה גם לעבות אותו אחר כך ראה ערך הרחבת הפין.
יש עוד דרך להאריך את הפין וזה הדרך המסורתית. ניתוח. בניתוח בעצם מנתקים את הרקמה שמחזיקה את הפין עם האגן. אם תחזיק את הפין ותרים אותו מעט. אתה תראה שיש בכול צד שלו רקמת עור שמתחברת עם שק האשכים. אותה בעצם חותכים. מה שוקרה בעצם שנוצר מצב של פין ארוך לכאורה, כי אין מה שיחזיק אותו במקום. אומנם הפין מתארך אך הוא כול הזמן יהיה שמוט ונוטה מטה בגלל שאין לו את הרקמות עור האלו שתופסות אותו במקומו. אתה יכול לשחק איתם גם ולראות שאם תזיז אותם מעלה ומטה הפין יזוז יחד איתם.

לסיכום כמו שאמרתי בהתחלה אין הרבה מה לעשות בנידון ומה שניתן לעשות כתבתי למעלה. אני אישית לא הייתי ממליץ לא לך ולא לאף אחד. לא בגלל שאני נגד ניתוחים ובעד "תהיה שלם עם עצמך" וכול זה. פשוט פאוד בגלל שזה אחיזת עיניים ולא אפקטיבי. ומלבד זאת שזה יקר חלק מהטיפולים עלולים לגרום גם לנזק בילתי הפיך. חבל על העוגמת נפש. וחבל שתגרום לעצמך להיות עם פין ארוך אבל דק, חלש או שמוט.
האמן לי לכולנו יש כמעט את אותו הגודל. ואת זה אני מספר לך כסטודנט לביולוגיה שהיה לנו שיעור מאוד מעניין על הנושא הזה.

דם דם

New member
כן משאבת ואקום

סוג של צינור פלסטיק ששמים על הפין ויוצרים ואקום כדי לגרות את הרקמות ולעורר את הדם לזרום. כמו משאבה ידנית של בלונים/אופניים רק במקום להכניס אוויר היא מוציאה.
במקור משתמשים בזה בקליניקות לטיפול בבעיות זיקפה. מישהו איפשהו חשב שאם זה יכול לגרום לפין לעמוד אולי זה יכול לגרום לו גם להתארך.

למעלה