זין 23 ס"מ

bulllli

New member
נכון, אבל למה לא לפרגן. אולי יש כאלה שיאהבו!

זה פורנו רך ויש כאלה שמעדיפים את זה ככה.

sheinkyo

New member
אסקימו לימון../images/Emo99.gif וגם שכבתי עם יונתן (מומו)

סוף סוף אני יכול לספר את זה... הוא היה חתיך ועם כלי חבל"ז ואאלה - הפורום הזה יותר טוב מפסיכולוג

רסקול

New member
אויש, מישהו פה נורא נעלב?

סליחה, אם לסרט פורנוגרפי באיכות צילום של סרט חתונה גרוע, עם גברים שמסתירים את הזין שלהם, ושמזיינים כי שילמו להם כסף, ואחרים מתאמצים להראות כמה הם נהנים בהעוויות פנים מעוררות פלצות ופחד שתיכף הם חוטפים התקף לב. סליחה, באמת סליחה, איזה צרכן סרטים לא אינטיליגנטי אני. פחחחחחחחחח

white star

New member
../images/Emo54.gif למה שהוא יימחק?

ככל הידוע לי השחקן של מומו יצא מהארון באופן ציבורי..

רסקול

New member
ולמה אתה חושב שאתה היחיד ששכב אתו

ערימות של גברברים ישראליים ועוד גברברים ממקומות אחרים בעולם שכבו אתו. ביג דיל

starlend

New member
זין 23 ס"מ

אם חיפשתם סקס חינם/ באינטרנט, בטח ראיתם אתרי סקס ישראלי / שעוסקים בנושאים כגון יומן סקס/ ומספרים כל מה שיש לדעת אודות סקס / ואתרי פורנו ישראליים מובילים. סקס 365/ הוא פורטל סקס ישראלי עם מאות סרטי גייז ישראלים/ ובמיוחד - מבחר סרטי סקס ישראלים/ עם קטעים של אורגיות סקס /ממיטב ספקי פורנו ישראלי / אני לא ממש יכול להבטיח לכם סרטים עם סקס ישראלי חינם/ או סקס כחול לבן / אבל חוץ מזה, אנו נספק לכם סקס חינם/, כי הגעתם לאתר סקס חינם/ , וזה מה שתקבלו פה !!! בנוסף - יש לנו בלוג זיונים /, סקס / ועוד ... למי שאוהב גברים גייז או סתם עושה סקס , תנסו סקס בעזרת אביזרי מין /כי הם עוזרים סקס ולא רק טובים לסרטי פורנו אך גם לזוגות שעושים סקס ישראלי /רגיל מבחר קטגוריות של סרטי סקס חינם באתר סקס סרטי סקס חינם/ - בחר גדול של סרטוני סקס ופורנו קשה סקס ישראלי/ סקס חינם/ סרטי סקס/ הכרויות סקס/ משחקי סקס/ אתרי סקס/ אביזרי מין / הכרויות גייז הומואים גייז ישראלי

white star

New member
../images/Emo54.gif כן, זה פורום סקס

זאת אחת הסיבות שהוא למבוגרים בלבד

sheinkyo

New member
outing להוציא מישהו מן הארון מבלי ידיעתו

למרות שמדובר על קטע שהיה לפני המון שנים (יותר מ-10 שנים) ויונתן כבר מזמן מזמן לא גר יותר בארץ.

../images/Emo207.gifראיתי את הסרט "תל אביב לוהטת"

מי שלא יודע, זהו סרט הפורנו, גייז הישראלי הראשון! הורדתי אותו, צרבתי וראיתי, אחלה סרט, באמת מראה את הסצנה התל אביבית, איך אנשים מכיריםלזיון וזהו, לא אכפת להם אח"כ מכלום חחחחח :) שווה לראות!

למעלה