זינאיות יקרות <ובנג'מין> יקרות!

זינאיות יקרות <ובנג'מין> יקרות!../images/Emo11.gif

עמיתתי דפנה ואנוכי, מתכננות לכתוב טלנובלה על חברות הפורום הפעילות. בטלנובלה יהיו תככים ומזימות, קנוניות, שחיתויות, והרבה צחוקים ודאחקות. ייתכן וכמה מכן ייפגעו, ואנחנו לא רוצות שזה יקרה, אז הננו מודיעות מראש, שהכל ייעשה בהומור, בלי כל כוונה לפגוע באף אחת מהנפשות הפועלות. אבל, אם מישהי מכן מתנגדת לכך שדמותה תהיה דמות ראשית ובוטה, נא לשרשר את התנגדותה להודעה זו, ואנחנו כבר נטפל בה
<הערת כוכבית: חלק מכן נבחרתן לתפקיד ראשי ולא יעזור כלום, אתן שם!!!> בברכת שבת שלום, מפיקות ובמאיות הטלנובלה החדשה, ומנהלות וועדת מישלוח המנות לשעבר, דפנה ואביב. הערה: ההודעה אומנם נכתבה בלשון נקבה מטעמי נוחות, אך היא פונה גם לבנג'מין.

ועוד משהו!../images/Emo11.gif

ייתכן ואנו נזדקק לעזרה בתחום הטכני. כל עזרה תתקבל בברכה!

ברודי

New member
יש לי אחת מוכנה אם תירצו.../images/Emo12.gif

כתבתי פעם... אולי זה עדיין שמור לי פה איפהשהוא בנבכי התיקייה...
אבל זה משהוא פארודי באקסטרים.! הבאתי אותה גם בהסתלבטות על אנשים מ...פורום אחר *אהם* שיום אחד כולם החליטו שהם כותבים טלנובלה (רצינית אבל) והתחילו ריבים ובאלגנים, ואותי זה שיעשע מאוד. אז כתבתי טלנובלה ממש מטורפת בתיקווה שזה יגרום להם להבין..לא פעל. שיעשע..אבל לא פעל. בסוף אגב כולם התיאשו על הפרק הראשון.. חפיף. אולי ענבר זוכרת את זה.. ספק סביר..

shanyz

New member
חחהההה../images/Emo6.gif

סבבה! לי אין בעיה! כל עוד הכל בהומור

ענבר1

New member
חח בול אני זוכרת!!!

אוי איזה נוסטלגיה איזה טלנובלה קטסטרופית אבל שועשעתי רבות טוב ככה זה פודלים סתם בצחוקקקק אני מתה עליך...

LuZ dE EsTrElLa

New member
משחק החיים../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo11.gif

מתנדבת להיות דמות פעילה בטלנובלה לה לה

ברודי

New member
אני תומכת!!!

תוכלו להגיד שהיה לה דימיון עז לפודל, והיא גם גודלה ואומצה ע"י אחד??

gabrielle

New member
סבבה מה שתרצו בננות....

כוס אמאמאמאאמאמאמק של השביתה הזאת. היה צריך להיות לי טסט היום ושעה וחצי לפני הטסט מודיעים לי שהוא מבוטל. כוס אמא שלהם שאלוהים יקח אותם.

*neta*

New member
בטח רעיון טוב !

למרות שהוכחתן בעבר שהשילוב של אביב ודפ*נה* לא ממש ..אה...לא נורא... וכמובן שאני תומכת ברעיון, ואם לא נאהב את זה, זה יעלם...

Dafi the Mighty

New member
ענבר מתחתנת עם חמור ששמו שלום

והיא מנסה לחטוף תינוקות כמקצוע כדי לסחוט אבות.

ברודי

New member
אוו אוו גם אני רוצה!! או ש..

ענבר מחליטה לפוצץ את הכור הגרעיני בדימונה כי הטיפשה חושבת שבאשכרה יש שמה גרעינים והיא הייתה צריכה כמה למשחק של מכבי נתניה. היא מפוצצת את המקום ושוכחת פרט קטן... לברוח. חומר רדיואקטיבי ירוק נשפך עליה וענבר הופכת ל-סופר פודל..!!! (הסיפור הנ"ל מלווה בציור)

ברודי

New member
פרק אחרון או-ענבר מממשת את שאיפתה..

..להיות זינה" *אהם* החומר הירוק גורם לענבר להחליף צורה לטבעול שניצל בכל פעם שמישהו משתעל. אסון כמעט נגרם כאשר פועל תאילנדי משתעל ליד ענבל ומנסה לאכול אותה. ברודי בתור מחווה אחרונה מצילה את ענבר משיניו האכזריות של הפועל והופכת אותה לזניצל.

*זינה*

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחח!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

להפוך לטבעול שניצל בכל פעם שמישהו משתעל... חחח איזה רעיון חולני.. .חחחחחחח!!!!!!!

סמייילי

New member
../images/Emo13.gif *דורשת להיות הגרסא הישראלית

המודרנית של קליסטו.. בקיצור.. האדסון לייק...*

למעלה