זינגואלה-מוקדש לחבר שלי קלימרו הגדול

ZILEVO1

New member
זינגואלה-מוקדש לחבר שלי קלימרו הגדול

טוב זה מתחיל ככה פפה פפפה- פפה פפפה....... טנם טננם טנם טננם הוא הוא הוהוא הוהואהואהוא- הוא הוא הוא הוא -הואהואהוא... טני ני- ני ני-טננה טני ני ני ני ני- טננה -טני ניני ניני ניני טני טני פם פם פררלה. זינגואלה זינגואלה זינגואלה איס-איליוס טו פגארי קא טו פוס מו טו מונאקריבו סטולידי איסה-טו קוסמו מאלקריני אומורפיה מו פאנטוטיני קארא מוווווו זינגואלה זינגואלה זינגואלההההההההההההההההההההההההה טט טננה טט טננה טט טננה טטם טננה טני ני ני ני ניה טרלללה טני ני ני ני ני טרללה טני ניני ני ני טני ניייייייייייי. בית שני לא צריך...זה פחות או יותר על אותו פרינציפ

קבל זילבו בשבילך ובשביל כולם...

Agriolouloudo Kazantzidis Stelios מימליפסה גיוסה מה אפופסה (אל תרחמי עליי שלחי אותי לדרכי הערב) סנה מגרי אולולודו קה טיזואי מו פופסה (וקטפי אותי כאילו הייתי פרח בר) אגו גימנוס, סה קיניסה אגו פיגה נומונוס (עירום נולדתי ולבדי מהלך בדרכי החיים) ספיטי מו אינה אודרומו, קה טרגודי מו פונוס (הרחוב הוא ביתי, והכאב הוא שירי) גיוסה מה קה מיליפסה (שלחי אותי לדרכי וחסכי ממני רחמים) טיסקינו מיפווסה (ואל תדאגי לעתידי) גיאן חוניזיס קה אנברחי טגריו לולודו אנדחי (פרח הבר שורד בגשם ובשלג) טם טם טם טם טם נה נה נה נה נה טםטםטםטםטםטם נהנהנהנהנהנהנה יאסו פאלולוחו יאני.... זה עבודה לא על רגל אחת כמוך... שיהיה שבת שלום לכולם.

kiki9999

New member
יש אפליות בפורום הזה

ואת האפליות עושים זילבו וחזידאקיס שניהם מקדישים שירים אחד לשני,למה רק אתם כאן בפורום? יש כאן עוד אנשים אולי תקדישו שירים גם לנו?

ZILEVO1

New member
אין שום אפליות תבחר שיר נשיר לך אותו../images/Emo13.gif

למעלה