זינה- האתר הישראלי

tallywood

New member
זינה- האתר הישראלי

אז ככה מישהי או מישהו בשם ברודי דיבר על זה שהוא מוכן לבנות אתר לזינה ולרכז את כל המעריצים נכון? מה קורה עם זה איך זה מתקדם? נתונים כרגע יהיו מאד מועילים

ברודי

New member
יאאאה

קודם כל אני בת... עכשיו- אני רק..יודעת לבנות אתרים ואוהבת להתעסק בזה אז הצעתי הצעה שהם יפרסמו את הכנס באתר אינטרנט מיוחד לצורך העניין וככה ירכזו את כל המעריצים של זינה שמוכנים לבוא ולתרום לזה הקטע הוא שלא ידעתי שיש אתר לפורום והוא מעולה רק צריך לעדכן אותו וש...לא יודעת נראה לי הכנס קצת נרדם....

Cally1

New member
אוקיי

הכנס לא נרדם הוא בטיפול אבל כרגע אני לא יכולה לתת יותר פרטים בקיצר,אנחנו צריכים את האתר המיוחד הזה,שאפשר יהיה להכנס אליו ופשוט לרשום את שמך או איזשהו פריט אחר,וזה ייתן לנו איזשהו עניין בכמה מעריצים באמת מדובר בארץ. האם מישהו מוכן לבנות משהו קטן כזה?

ברודי

New member
אוקי זה דבר אחר...

בשביל זה כבר צריך תיכנות בג´אווה או- ASP שזה ממני ואילך... אני מאמינה שבכל זאת אם לא תמצאי מתכנת עדיין יהיה אפשר לפתוח ספר מבקרים פשוט וזה יעשה את הפעולה שאת צריכה....

vampire1

New member
לא בעיה לבנות כזה דבר

השאלה אם מנהל האתר (אלעד) יסכים לשתף פעולה.

Cally1

New member
ברודי,זה רעיון טוב

אולי תתחילי לעשות את זה אם לא קשה לך?

ברודי

New member
א´ ו-ב´ בפנים...

א. לערפד שבינינו
רק אמרתי ש-אני- לא יודעת לתכנת ושאם היא לא תמצא מישהוא שיודע אפשר להשתמש בספר מבקרים... THATS IT... ב. לCALLY כשאמרתי שתיכנות זה ממני ואילך התכוונתי שאין לי מושג בזה אנ´דעת HTML וזה לא מספיק בשביל לבנות מעין מערכת שתקלוט את הפרטים שהאדם הכניס ותציג אותם (זה מה שרצית לא? שתציג אותם?) כי אפשר לגרום לזה להישלח לכתובת מייל ואז גם HTML יעשה את העבודה...

vampire1

New member
אממממ.....

אני יודע html ו-ASP אז אין לי בעיה לבנות לכם מערכת כזאת.

ברודי

New member
שיחקת אותה...

*מתה לדעת ASP* עדיין ג´אווה אני לא מצליחה לקלוט.... זה ופסקל בביה"ס מבלבל אש..

Cally1

New member
חבר´ה

אנחנו לא צריכים לדעת את השמות של אנשים רק את הכמות שמות כבר תהיה בעיה אחרת:) ערפדי,אתה יכול להתחיל משהו? זה יהיה קטן אבל ברור לכל מי שלא יודע כלום במחשבים לא קשה,נכון?

vampire1

New member
למה לקלקל ענבר... אהבתי שקראו לי ערפדי

אין בעיה אני אתחיל לעבוד על זה ממחר מקווה שאני אסיים את זה כמה שיותר מהר.

למעלה