זינה הורדות וכו´...

*זינה*

New member
זינה הורדות וכו´... ../images/Emo41.gif

אז ככה: בקאזה, יש סרטון הנקרא: Xena_standbyyou , שזה קליפ מעריצים. צריך להיות מאד יפה, למרות שעדיין לא ראיתי אותו, הוא בהורדה. אני ממליצה!
דבר שני - אולי מישהו יודע איפה אני יכולה להוריד קליפים, ולא חלקים מפרקים, שלא צריך דווקא Real Player בשבילם? תבינו שאין לי עדיין אף קליפ מעריצים בגלל שאין לי איך לראות אותם!
פליז הלפ מי, זינה.

THANATOS

New member
אני לא יודע מה איתך

אבל אני חושב שיהיה פשוט יותר אם תורידי את הRP ודי. רוב הסרטונים הם מסוג של RP והאיכות שלהם הרבה יותר טובה. אם כי אם תנסי באתר של מגה זינה (ראי קישור) יהיו לא מעט סרטונים מסוג MPG וMPEG שלא צריכים את תוכנת הRP (_______MORT

*זינה*

New member
ושוב, היחידי שעוזר לי... ../images/Emo24.gif

תודה רבה רבה! מאיפה אני יכולה להוריד Real Player שיתאים לקליפים? יש לי אחד, והוא ממש אבל ממש פרש... לא מראה לי כלום וכל הזמן נתקע.

THANATOS

New member
אני לא היחידי...

אני פשוט מקדים את כולם (אין לך מושג כמה זמן לקח לי עד שמצאתי את האתר של טוד... במיוחד בשבילך). את הRP אפשר למצוא ברוב האתרים של זינה שיש בהם סרטונים. תנסי במגה זינה, בזינה רולז (שמתי קישור במידה ונ מ ח ק לך... לא ייתכן שאין לך אותו, כי כל זינאי צריך את האתר הזה בפייבוריטס שלו) וכד´ מקסימום כנסי ליאהו ותעשי חיפוש על המילים REAL PLAYER וDOWNLOAD. (_______MORT

למעלה