זינה - הסרט

niv_204

New member
זינה - הסרט

אני מתפלאת שאף אחד לא שם את זה עד עכשיו.. בחלק מהרשימות אנשים ממש משתגעים מרוב אושר. There is speculatioin starting to circulate about a possible Xena movie. Lucy mentioned a movie in the latest Lesbian News magazine interview and yesterday she was on 91ZM in New Zealand. She indicated a movie was in the works. According to Sharon Delaney from Creation Entertainment "Rob would love to do one and has been working toward that end. But nothing definite has been set yet. It´s still in the "3 or 4 years down the road" stage." So it looks as if we are to wait just a little bit more for that movie.

gabrielle

New member
מההההההההההההההההה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

* בשוק *. * לא נושמת *. * מתה *.

*זינה*

New member
מההה...??

אוקיי... רגע... סרט?!
מממהההה???????
אני אגיב בהזדמנות...

gabrielle

New member
ניבה בבקשה תודיעי לנו

שיהיו יותר פרטים טוב? אני בשוק טואטלי..

*זינה*

New member
ואי ואי ואי...

יש לי דמעות בעיניים!!! ואי... ואי ואי ואי...
אני כבר מתחילה לחסוך כי אם יהיה סרט אני אלך ל-כ-ל ההקרנות שלו... ואי... ואי...
ואי...

gabrielle

New member
טוב בואו ל-א נפתח ציפיות יותר מידי.

כי שום דבר לא בטוח וחבל שסתם נתאכזב כשלא יהיה סרט... אנייייייי לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מאמינהההההההההההההההההההההההה

shanyz

New member
יווווווווווווווווווווו../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|

*neta*

New member
מרוב ההתרגשות מהמשפט של לוסי

על היחסים של/בין זינה וגבריאל אנשים פיספסו את זה.. וכגודל הציפייה, כגודל האכזבה (או השמחה
)

אם היה לי שקל על כל פעם שדיברו על

סרט, הייתי יכול לקנות מנה פלאפל! וואי אני רעב פתאום... לא הנקודה! הנקודה היא שזה כבר נאמר מספיק פעמים בעבר (מספיק בשביל לקנות מנה פלאפל)(די!), ולא הייתי בונה על זה.

gabrielle

New member
../images/Emo35.gifרוצה חמין../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

אמא הביאה מסבתא- זה גם יותר טעים- וגם אתה לא צריך סרט של זינה בשביל זה- זה ממש בחינם

X-na GIRL

New member
שרון דילייני אמרה שהיא דיברה עם

רוב והוא אמר שגם הוא וגם לוסי התכוונו לזה שסרט זה בתכנון לאולי עוד ארבע חמש שנים, אז גם יהיה סרט אנחנו נצטרך לחכות! שניהם אמרו שהם ישמחו לעשות סרט אם זה יעלה על הפרק.

shiri_b

New member
עוד ארבע חמש שנים?

רק עוד ארבע חמש שנים? זה המון זמן...

shiRan WP

New member
אני בשוק אני בהלם../images/Emo11.gif

אני בשוק אני בהלם (עוד פעם)
ואני גם ה-מו-מה
הללואי הללואי כפול מיליוני הלוואי ואמן
אני יילך לזה מיליון פעם רק שיעשו ואני ידאג שזה יכניס יותר מאהרי פוטר
גו זינה