זינה טיפשה

missX

New member
זינה טיפשה ../images/Emo110.gif

סליחה אנשים!! אבל זינה כבר מתדרדרת יותר ויותר! אני ראיתי את הסדרה כבר מהעונה הראשונה- והתמכרתי! אבל העונות האחרונות ממש התדרדרו!!! מהתקופה שגבי קיצרה את השיער - הכל הלך רק לכיוון מטה! וגם בקשר לאותה הסצינה - שינוי עצום ובלתי נחוץ! זה גבי עם שיער ארוך או כלום
הכפייה של רוב טפארט למשוך את הסדרה לכיוונים שונים כל-כך הייתה נפלאה!! אך בעונה השישית היא כבר עולה על כל גבולות הטעם הטוב!! אתם לא חושבים שזה ק-צ-ת בדיוני?? קראתי את רוב ההודעות שלכם כאן בפורום וראיתי שאפילו אתם מאמינים בזה שיש קצת בדיוניות כאן...!!! עוד דבר - ליוויה שולטת!! נורא אהבתי את הדמות שלה .... מאיפה היא באה.... ואת ההשלכות שנתווצרו בגלל שזינה היא אמה.... קסם לי הזעם שלה והנוקמנות..... (אחממ.... מן הסתם.... היא קיבלה את זה מהבלונדה המהוללת שתיזכר לטוב...) נורא הפתיע אותי כל הקטע הזה של - "תוך שתי שניות והבזק אור אחד אני רואה את עצמי כתינוקת שעושים לי ´גו-גו´ ו´גה-גה´ ואז אני הופכת לאדם שונה לגמרי"
זה מה ששינה אותה!!! להזכירכם, זינה לא השתנתה בשנייה... וגם לא ביומיים.... אם לא שמתם
זה לקח זמן מסויים.... וזה שרוב צריך להספיק לשנות את ליוויה ב-41 דק´.... (טוב נו... 42...) זה לא תירוץ לעשות "קרן אור" - "וי! מה עשיתי?!" דברים לוקחים זמן...... כמו בעונות הקודמות.... אחחח.... אלו היו עונות כלות!!! ועוד דבר... שזוהי דעתי האישית.... ארס- אחלה בחור בתור אל המלחמה, המניפולציה... הכעס.... ההרג.... המניפולציה - שוב.... אז למה לדבר עליו בתור : "אוי! הוא חמוד כשהוא בפוזה הזאת..." "אההה!! הקמטים שלו בלה בלה בלה בלה..." זה מזכיר לי את השנים האלו של ההערצה העיוורת של "הבאקסטריט בויס" "אההההההה!!!!! הוא הוריד חולצה!!! אני מתה"... זו הערצה עיוורת לגמרי!!! ולסיום - עוד הערצה עיוורת אחת - ל"שליטים" פה.... שליטים!!! אתם מתייחסים לאלעד בתור שליט שלכם כשהוא עוד בחור מהשורה (שאין לי שום דבר נגדו.... חוץ מהקטע של - "אני אריסטוקרטיה... אתם פשוטי העם..") תחשבו על זה!!!!

קודם כל, תני לי לברך אותך

על שהביקורת שלך היא הביקורת הביקורתית באמת כלפי הסדרה הראשונה שאני רואה פה שלא ירדה לקווים לא עניניים. ברצינות, ביקורת עניינית לחלוטין
(חוץ מאולי הכותרת, אבל נניח שזה בשביל למשוך את העין). ועכשיו לגוף העניין... יש אנשים שאוהבים בדיון, ויש אנשים שלא. הכל עניין של נקודת מבט והתייחסות. יש אנשים שרואים את הסדרה בשביל האקשן, יש שבשביל הדרמה, יש שבשביל האלמנט של הפנטזיה, ויש שבשביל כל התרכובת. ומה לעשות, שום דבר לא נשאר כמו שהוא. בלי שינוי, הסדרה היתה נגמרת אחרי העונה השניה, שלישית במקרה הטוב, כי פשוט היא היתה מתחילה לחזור על עצמה ולשעמם. אז השינוי היה הכרחי לסדרה, ובאשר לאיכויותיו, זה כבר עניין של דעה אישית. אני חושב, באופן אישי ביותר, כי הסדרה אכן איבדה קצת את הכיוון לקראת סוף העונה הרביעית, אך חזרה פחות או יותר לרכב על הפסים, לדעתי, בסביבות אמצע החמישית (ושוב, לא אומר שהיא היתה כמו פעם, אבל פשוט מצאה כיוון. אולי כיוון אחר ממה שרוב המעריצים ציפו לו או רצו בו, אבל עדיין כיוון). והמהפך של ליביה, אני מניח שזה נובע משילוב של הצורך להקצנה, וחוסר תשומת לב. הכותבים לא שמו לב פשוט לדעתי שהם הגזימו קצת הרבה עם הרפורמה של ליביה לאיב, וזה גרם לעניין רק להתחזק כי בפרקים כמו "אמפיפוליס רדוף הרוחות" ו- "לב החשיכה" (הפרק הבא), כשיש רשע גדול בסביבה, אז היו צריכים אנטיתזה, שפעם היתה גבריאל (בצורה מתונה יחסית), אבל עכשיו נהיתה איב, פשוט כי פעם היא היתה רעה אז הכותבים חשבו שיהיה יפה להפוך אותה להתגשמות הטוב, ודי הקצינו אותה ופספסו את המטרה כשהפכו אותה לילדה קטנה, בכיינית ומסיונרית. ואגב, 42 היא משמעות היקום. ובקשר לאראס, את צריכה להבין שיש אנשים שמעריצים אנשים. לא משנה מי זה, ולא משנה למה זה, ברגע שמישהו מעריץ מישהו אחר, זה גורם להם לאהוב אותו, לפעמים לא חשוב מה הוא יעשה, אבל בד"כ בגלל סיבות מעבר לאלו שגרמו להם להעריץ אותו מלכתחילה. ואני לא חושב שירדנו לרמה של מעריצי\ות בוי-בנדז (ויסלחו כל מעריצות הבוי-בנדז, זה רק לצורך ההשוואה וההתיחסות לדברים שנאמרו), אבל כמו כל מעריצים לכל דבר, אנחנו מרגישים טוב לראות את הדברים הטובים והיפים, גם אם לא כלכך משמעותיים, באנשים שאנחנו מעריצים. ונכון, אני רק עוד בחור מהשורה, אבל אני עדיין אחד מנהלי הפורום, וזה לא נותן לי בשום פנים ואופן זכויות יתר, אבל נותן לי סמכות מסויימת שאני חייב לדבוק בה, כי לשם כך יש את המונח "מנהל הפורום". והקטע של "אני אריסטוקרטיה, אני עריץ" וכו´ היה בדיחה די מובנת (ומי שחושב שהתכוונתי לזה ברצינות, דיקטטוריה רק תעזור לו), ואין לי או לאיילת שום כוונה, רצון, או מחשבה על נתנינת זכויות יתר לנו, לחברנו הקרובים, או לאנשים שנחפוץ ביקרם. אנחנו קודם כל גולשים בפורום, הניהול הוא רק משהו שאנחנו עושים בנוסף, בהתנדבות, ודי לטובת הפורום, כי אם מישהו זוכר את ימי "פורום קשת", הוא גם זוכר את כל המציקים, המפריעים, המספיילרים, ומה שאנחנו קוראים לו "יח"מ" - י לדים ח סרי-חיים מ שועממים". אז אין פה שום "שליטים", שום דיקטטוריה, ובטח שלא הערצה, עוורת או לא, לאנשים שהם סך הכל "אנשים מהשורה" כדבריך הנכונים, והכי חשוב - חברי פורום.

canimal

New member
לא, תן לי לברך אותה..

על שורת הנושא הדפוקה. לא רק שזה יוצר אינסטנט עוינות, זה גם לא היה קשור לתוכן. - כמה עונות לקח לך לגלות שזאת סדרה בידיונית?? את רוצה המשכיות ובנאליות? תחזרי להרקולס! - אני ממש אוהבת את השיער הקצר של גבי וקאליסטו. זה ממש מתאים להן. זה גם מובן. התבגרות פנימית מתבטאת גם כלפיי חוץ. חייבים להשתנות. עייני ערך מציאות. - כשמכורים לסדרה מתמכרים מסיבה מסוימת, כמו עונה מסוימת. וכשזה משתנה לפעמים קשה לקבל את השינוי ורוצים להחזיר את הסדרה לאיך שהיא היתה כשהתאהבת בה. זה בעיה. - אני מסכימה עם אלעד בקשר להערצה. - אנשים פה לא שפוטים של "ההנהלה". פשוט מעריכים כשמישהו משקיע למען הקהילה כמו שאלעד השקיע.

אתה מה זה צודק!../images/Emo3.gif../images/Emo45.gif

אני חוששבת בדיוק ככה, אבל אתה לא חושב שקצת הגזמת? כלומר טוב העונה הראשונה הייתה אחלה! אבל לפי כל מה שרשמת נראה של ממש עניין אותך אם זה מעניין או לא. אתה עשית ממש תקציר של כל העונות שם
תחשוב גם אתה על זה

THANATOS

New member
חחחח...

די, די... תפסיקו, אתם הורגים אותי מצחוק... כלומר אם הייתי יכול לההרג הייתי כבר בשדות האליסיה אבל... חחח... אתם פשוט מצחיקים כולכם... ד"א: ליוויה ממש לא שולטת, לפחות לא בשום מקום שאני מכיר, לעומת זאת אלעד כןֱ ויוה אלעד רקס! (יחי המלך אלעד! [לאטינית]) אני, מורט, התגלמות המוות, מלך האופל, נסיך הדמדומים, שליט עולם המתים, משתחווה להוד-מלכותו-ירום-הוד-קודשתו-אלעד... (_______MORT

עלפית

New member
לפי דעתי את ממש צודקת.../images/Emo29.gif

אני ממש אהבתי את זינה וכגבריאל קצצה את השיער זה פשוט איבד את הטעם... אין לי מושג למה דווקא זה משפיע אבל עובדה שכן. היה את הפרק שהיא הייתה בת ים והייתה עם פיאה ואז זה היה נחמד שוב. העונה שעברה היייתה די בסדר, רק את הקטע עם העשרים שנה של תרדמה לא אהבתי. אבל ראיתי את הפרק שבוע שעבר - וזה כבר היה ממש דפוק. כאילו, חשבתי שבגלל שמההתחלה זינה זה סידרה על דברים על טבעיים אז היא מחזיקה הרבה זמן ולא "מדרדרת" לשטויות, בגלל שזה די מבוסס על שטויות, אבל כנראה שטעיתי. מה הייתה אמורה להביע השטות הזאת כשזינה וגבריאל התחברו עם הרגליים??? או החיטוט של גבריאל בתוך הידיים שלה?? חוץ מזה שגבריאל הפכה עכשיו לדמות ממש מעצבנת, שכל הזמן מפריעה לזינה לעשות את מה שהיא צריכה ומנדנדת לכולם. אני חושבת שהדמות של איב היא הדמות שהייתה לגבריאל. כבר היה עדיף כשלגבריאל היה את השטות הזאת על שלום ולא להלחם!!! עכשיו היא כזאת גברית.

missX

New member
טעות בכותרת

אני מצטערת, מישהו שישב לידי חשב שזה מצחיק, ופשוט ששלחתי את ההודעה, שכחתי לשנות.. זו לו היתה הכוונה שלי, קבלו התנצלות.

*זינה*

New member
יפה, יפה... ../images/Emo13.gif

יפה שהתנצלת! אומנם אין לי סמכות להגיד בשם כולם שההתנצלות מתקבלת, אך בכל זאת אצלי באופן אישי עוררת הערכה.
אני לא מסכימה איתך בעניין התדרדרות בסדרה, להיפך. בנוגע לפרק ששודר ביום שבת האחרון, אני לא רואה את זה כהסבת הז´אנר מאקשן לאימה, למשל. לדעתי עניין האימה תרם לפרק, לא יודעת - הייתי צריכה את זה איכשהו. ונכון שהעונה הראשונה, והשניה היו בסגנון קצת שונה, אבל אני חושבת שאם כל הסדרה הייתה נראית אותו דבר זה היה יכול קצת לשעמם, ולכן טוב שהכניסו אלמנטים כאלה שיצרו ריגושים שלא נראה לי שהייתי מרגישה אם הייתי רואה 130 פרקים באותו סגנון... ושוב, לא שינו את הסדרה לגמרי, ועדיין יש בה הרבה ממה שהיה. והכל טוב - ישן וחדש, אקשן ובדיוני. כי זה כיף, זה יפה, זה זינה! זאת דעתי בכל מקרה. -זינה.

למעלה