ז'ינו לך מפה.

RED OR DEAD BS

New member
ז'ינו לך מפה.

אתה יודע מה כבר נמאס לי לקלל אותך כל יום, נמאס לי לצעוק לך, נמאס לי לכתוב הודעות נגדך. אני מדבר אליך עכשיו כאוהד הפועל ב"ש, כבאר שבעי אל דימונאי, שאדם שאוהב כדורגל לאדם שאוהב כדורגל, תן לי את הדבר הבסיסי בלהיות אוהד כדורגל, תן לי את הרצון להגיע לטופ, לשאוף לתארים, להתגאות בסמל של הקבוצה, להזדהות עם שחקנים שאני רואה אותם בשכונה, תן לי להנות מהקבוצה שאחריה בחרתי ללכת. נכשלת, אין על זה ויכוח, באת עם המון רצון טוב, השקעת כמה דולרים אבל אתה לא יודע לנהל, אח"כ חיפשת למכור את שחקני הבית שלנו ולא הבאת תחליף ראוי, בכך גזרת עלינו עוד שנתיים של מרכז טבלה או במקרה הגרוע כיום ירידה לליגה השנייה. אין לי כוח למנות את מספר הטעויות שלך זה לא ייגמר, אבל בוא נסיים את זה בצורה הכי טובה שאפשר וכמה שיותר מהר, יש כבר מו"מ, יש שלושה קונים, למה לך לאחוז בקרני המזבח? תמכור את הקבוצה בפגרה, תן לאוהדים לחזור למגרשים לפחות לסוף העונה, תן לנו לסבול במגרש עצמו ולא בבית. תאמין לי שאני מבין אותך, יש לך כבוד, אתה לא מוכן להיות זה שהוריד את הפועל ב"ש ליגה, אתה גם מחכה לכסף של האיצטדיון, אבל ז'ינו הצהרת לא פעם שהפועל ב"ש היא מעל כולם, ז'ינו היא גם מעליך, לטענתך אתה אוהד מספר אחד של הפועל, אז אנא תחשוב כאוהד ותיתן לקבוצתך את התנאים הטובים ביותר כדי שתצליח, משמע תמכור אותה. ז'ינו, תמכור עכשיו, למה לך כל הבעיות, אני מבטיח שלא אשמור טינה, אני רק מבקש, תמכור לפני שיהיה מאוחר מדי, אני לא מדבר על ירידת ליגה, אני מדבר על התפרקות, כן ז'ינו אני מאמין שאיתך אנחנו נתפרק.

henry987

New member
די לקלל אותו

כולכם רק יודעים לדבר, אבל אתם לא הבאתם ואתם לא מפסידים את כל הכסף הגדול שהוא מפסיד ומביא על חשבונו. נכון שהוא עשה טעויות (שחרור אסי ואופיר חיים) אבל זה קשה להחזיק קבוצה שאין כסף ובטח ובטח זה קשה שכל הקהל הבארשבעי הקמצן נשאר בבית אז חאלאס לחפש אותו כל הזמן אם כולכם מדבירם אולי תפתחו איזו קרן ותתחילו לתרום קצת למועדון

RED OR DEAD BS

New member
אז ככה

אף אחד לא עמד לו עם אקדח לרקה והכריח אותו לקנות את הפועל. הוא מפסיד כסף רק באשמתו, למה לוזון לא מפסיד? למה שחר לא מפסיד? כי הם יודעים לנהל. תראה מה הוא עשה עם השוערים וכמה הוא חייב בתביעות, אנחנו הבאנו את זה עליו? הוא הביא את זה על עצמו. הקהל הבאר שבעי לא פראייר, למה לראות קבוצה ש"משחקים" בה מזרחי ואברג'יל? ולא נותנים לפחות לינון לפתוח? ראבק אין לך כסף תמכור אותה ואל תעשה רעש, יש קונים. הוא קנה את הפועל ב-6 מיליון +בניון+ממוצע של 6 אלף איש למשחק+נקייה מחובות. הוא רוצה למכור את הקבוצה ב-8 מיליון ללא שום נכס (למעט אביתר אבל גם זה אולי) + ממוצע של 2500 בקושי+ וחובות מפה ועד הודעה חדשה.

henry987

New member
תפסיק לדבר שטויות

גם שחר וגם לוזון מפסידים כסף. אין מישהו שמרוויח בכדורגל העלוב שלנו כסף. דבר שני הקבוצה מעל כולם וצריך להמשיך לעודד אותה, להגיע למשחקים ולעודד את השחקנים לא לקלל אותם, להחדיר בהם אמונה שאפשר להשאר. הקהל הישראלי הוא מפונק וקמצן וכולכם מפונקים. אתם לא מסוגלים להעריך בכלל את מה שזינו עשה. נכון שהוא גם עשה טעויות אבל הוא זה שהעלה אותך ליגה ולקח אותך לגמר גביע המדינה וגם הוא אוהד של הפועל ב"ש. ודבר אחרון, עד לחודשיים האחרונים, אף אחד לא רצה לקנות את הקבוצה. רק עכשיו רן פסח נכנס לתמונה אז למי הוא היה מוכר את הקבוצה?

RED OR DEAD BS

New member
ברגע שהוא מודיע שהוא מוכר

יש שלושה קונים פוטנציאלים, ככה שאם הוא היה באמת רוצה למכור זו לא הבעיה. לוזון לא מפסיד, חד משמעית ! הניהול שלו הוא דוגמה למופת, תסתכל איך הוא מנהל קבוצה ללא אוהדים, תסתכל על מחלקת הנוער שלה, תסתכל על השחקנים, תביעה אחת משחקן לא זכורה לי כלפי לוזון, סתם דוגמה, לוזון גוזר קפונים על טועמה ועידן טל, למה ז'ינו לא גוזר קפונים על בניון? אמרת הקבוצה מעל כולם, היא גם מעל ז'ינו ! איזה שחקנים נעודד? את מזרחי? את אברג'יל? את מאטי'ץ? הפועל ב"ש זו רק תחנה בקריירה שלהם, הם מחכים לצ'ק ולא מעניין אותם שום דבר אחר. נכון ז'ינו העלה אותי ליגה, אז מה? עד מתי נתן לו אשראי? עכשיו הוא מוריד אותנו ליגה, ובדרך הוא שיחרר את כל השלד הבאר שבעי שאיתן עוד יכלת לעלות (שתהיה בטוח מזרחי עף מפה בטיל ברגע שיורדים, כנ"ל אברג'יל). בתור אוהד כדורגל, יש לך שאיפות? יש לך רצון להגיע להישגים? תענה לי בכנות, עם ז'ינו אתה באמת חושב שנוכל להגיע לאליפות חס וחלילה?

henry987

New member
אנחנו לא ניקח

אליפות כיוון שאין מי שישקיע סכומים בכדורגל שלנו ובבאר שבע בפרט. והאחרון שתבע את לוזון זהו אבי תקווה. אתה לא יכול להתבסס רק על שחקני בית, אתה צריך חיזוק. אני מסכים איתך שמזרחי ואברג'יל לא מתאימים וב"ש בכלל לא מעניינת אותם (2 חלוצים אגואיסטים) ושנה שעברה אלון היה מצויין עם אופי ויז'רסקי אבל זה מה שהמאמן בחר, לא אלי זינו בחר אותם. אופיר חיים העדיף לעזוב ואת יז'רסקי לא רצו להשאיר. ואלי זינו בכלל לא מנהל את מחלקת הנוער. את מחלקת הנוער מנהל אדם בשם מימי חיון שכל מה שמעניין אותו זה הצלחת הבנים שלו וגם אם זה בא על חשבון שחקנים מוכשרים. את כל הטעויות בנוער עושה מימי חיון שהוא זה שקובע את ההרכב לכל קבוצה לא המאמנים (צריך להעיף אותו) שוב אני אומר שמשפחת לוזון כן מפסידה כסף וגם אני מתלונן על כל השלד הבארשבעי שהוא שחרר

RED OR DEAD BS

New member
אני מתבסס בעיקר על שחקני הבית

נכון שצריך חיזוק אבל קודם כל שחקני בית, אדם בלי עצמות לא יכול לתקיים. הפועל ב"ש זאת אגודה וז'ינו יושב בראשה, איך חיון הגיע לניהול המחלקה? בגלל ז'ינו, יש יותר שחקנים עם שם משפחה ז'ינו מאשר חיון. אם אתה מתלונן שהשלד שוחרר, בגלל מי? למה שלא נקח אליפות? יש לנו באר שבעים שיודעים לשחק (על זה אני מקווה שאין ויכוח), עכשיו במידה שכולם חוזרים, עם חיזוק משהו בסגנון קאקו, חלוץ טוב בסגנון קולאטי ומגן כמו וייס אני לא רואה איך אנחנו לא מתמודדים על האליפות, במיוחד שהליגה נראית כמו קקי. ואם היו"ר הזה יידע לתת לנו להנות מהכדורגל, להתגאות בסמל ובעיר שלנו, ישחק עם שישה שחקני בית לפחות, האוהדים יתחילו להגיע, המנויים יחטפו ונשוב להיות אימפריה! לא ענית לי על השאלה, עם ז'ינו יש לך שאיפות?

henry987

New member
עם זינו היו לי שאיפות

היו לי שאיפות עם זינו במשך 3-4 שנים. אלו היו עונות נהדרות שהצלחנו להתמודד עם הגדולות ורק בגלל בעיה מנטלית במשך 3 שנים הסיבוב ה-3 היה החלש של הקבוצה. העונה לא ממש והשאיפה שלי ממנו השנה היא שהוא יצליח להשאיר את הקבוצה בליגה. לא אלי זינו קובע מי משחק. יש מאמן בשביל זה, קראו להם אלי כהן, אלי גוטמן ועכשיו לופא קדוש. הם אלה שצריכים לתת לצעירים כמו ברדה וחוגג(שבעונה הבאה יחזור אלינו) לשחק. ואתה צודק, הוא שיחרר את חוגג, יחיאל צגאי ועוד כמה שחקנים צעירים מוכשרים. ואלי זינו הוא לא יעקוב שחר. הוא לא יכול לעמוד בסכומים שמשלמת מכבי חיפה (משלמת הרבה לבוקה על קולאוטי וגם קטן מרוויח לא רע בכלל) נשאר לי רק להגיד ולקוות שיהיה טוב ושנשאר בליגה

RED OR DEAD BS

New member
אתה בטוח שזה מנטליות?

שיחרור קאקו לא אומר לך משהו? בתקופה הכי טובה של הפועל זה שנים, הבנאדם פשוט מוותר על כל סיכוי לנסות ולעשות פה משהו שלא אני ולא אתה ראינו בשביל כמה גרושים. איך אתה חושב יעקב שחר נהיה יעקב שחר? בהתחלה מישהו ספר אותו? הוא בנה לבד את האימפריה שלו, הפף את מכבי חיפה לקבוצה הבכירה בארץ. אתה יודע מה גם לי מגיע יעקב שחר או מינימום לוזון.

henry987

New member
אני מדבר

על המנטליות על מה שקרה לקבוצה בסיבוב ה-3 ב-3 העונות האחרונו. ויעקוב שחר הוא בין 100 האנשים הישראלים הכי עשירים בארץ אם אני לא טועה זה יכול גם להיות הין ה-50 ואתה צודק בנחלט, גם לנו מגיע יושב ראש טוב והצלחות

RED OR DEAD BS

New member
אוקיי

העונה הראשונה מתוך שלושת השנים, הירידה נבעה מהגמר גביע, איך אחרי מצב כזה אפשר לשחק? על המערכות לא תיפקדו האוהדים היו מתוסכלים עד השמיים. אח"כ- שיחרור קאקו, השחקן הטוב ביותר בהפועל בעונה. והעונה הזו, שההתנהלות בקיץ גרמה לכל זה. ואתה יודע מה, אתה רוצה להשאר בליגה עם ז'ינו? בשביל מה? בשביל ששנה הבאה שוב תלחם על החיים, שוב יימכר פה יינון או אביתר? או במקרה הטוב מקום שמיני ללא שאיפות. אנחנו חייבים רוח חדשה, לשנה הבאה בב"ש הבנוייה.!

henry987

New member
אני גם חושב

שאלי זינו צריך למכור את הקבוצה. אני רק לא חושב שצריך להתנפל עליו כמו שכולם מתנפלים

מוצארט

New member
../images/Emo45.gif

אם לא הקהל שקילל אותו (כמעט כל הקהל יש לציין) במשחק ההפסד לפ"ת 4:1, הוא בכלל לא היה מעלה את הנושא. אם לא החבר'ה שמפגינים כל שבוע מול הבית שלו, הוא עדיין היה מתייחס בביטול לאוהדים בתואנה שהם לא מבינים כדורגל.

eranpes4

New member
למה אתה חושב

שאלי ז'ינו עד היום לא וויתר על הפועל ב"ש " אין מישהו שמרוויח בכדורגל העלוב שלנו כסף" על זה אני ממש לא מסכים איתך הם עושים מזה כסף זה משרת את המטרות שלהם קח דוגמא קטנה באיצטדיון יצא לך לפגוש את השלטים קיסר והורדוס- פירסומות חינם וזה על קצה המזלג מההכנסות שהם עושים . למה אתה חושב שהוא היה מתעקש כ"כ לנהל את הקבוצה תחביב? ממש לא אנשי העסקים בארץ לא פראיריים הם מוצאים שם כסף ונאיבי מי שחושב שלא

zuli4

New member
חשבת פעם למה..

הקהל ה"קמצן" נשאר בבית
אז אם עוד לא חשבת אז בוא אני יחסוך לך במחשבות.. אלי ז'ינו גורם לכל האוהדים להישאר בבית. הוא חובבן, הוא עושה שטויות מחליף עשרים מאמנים בעונה
חשב שאם יש לו קצת כסף אז הוא יכול להחזיק קבוצה
יש לו אולמות אירועים שהוא מנהל. מצטערת, הוא לא יכול לרקוד על שתי חתונות

RED OR DEAD BS

New member
נכון צריך להפוך את זה לסלוגן

"ז'ינו-אתה מנהל אולם אירועים- אתה יודע שאי אפשר לרקוד על שתי חתונות"

מוצארט

New member
מתקן אותך

ז'ינו - מנהל אולם אירועים, היאך אפשר לרקוד על שתי חתונות? או משו כזה

למעלה