זינו מספיק

• פותח הנושא YYZ1
  • פורסם בתאריך

YYZ1

New member
זינו מספיק

די די כבר למה אתה חייב לסיים בצורה לא יפה עם לופא אני ועוד מאות אוהדים חושבים שלופא הביא את הקבוצה להשגים שלא חלמת עליהם מה שלא הצלחת לעשות בשתיי עונות וחצי הוא בחצי עונה העלה את הפועל ליגה וזה שאחרי ששרף אמר שאין מה לעשות שתיי עונות רצופות בחמישיה הראשונה אם היו נותנים לך לחתום בתחילת כל עונה היית חותם בטביעת אצבע בקיצור קודם עשית טעות גדולה שלא המשכת איתו וטעות יותר גדולה שאתה ככה משמיץ אותו אתם האוהדים אני רוצה לשמוע תגובות אותי זמ מרתיח ומה איתכם ???

אתה צודק

למרות שאני אוהד של חיפה ונכנסתי לבדוק את הסקר נמשכתי להודעה שלך ואני חייב להסכים עם כל מילה שלך

אני איתך

ואני חושב שכל האוהדים חושבים ככה,לופא מאמן אחלה והפסדנו אותו בגלל זינו שלא חושב רק מקשקש,אבל הכל יעבור ובעונה הבאה אנחנו נהיה במקום הראשון

אני איתך

ואני חושב שכל האוהדים חושבים ככה,לופא מאמן אחלה והפסדנו אותו בגלל זינו שלא חושב רק מקשקש,אבל הכל יעבור ובעונה הבאה אנחנו נהיה במקום הראשון

koby329

New member
ככה זה...

היינו שכונה ונשארנו שכונה.. אפילו לתת כבוד לאדם שתרם כל כך הרבה לקבוצה לא יודעים, בזיון, תת רמה!

YYZ1

New member
זינו מספיק 2

שוב זינו ממשיך, עכשיו אני שומע ברדיו דרום שמאשימים את לופא שהוא ידע שקאקו מנהל מגעים עם קבוצות אחרות ולא יידע את ז'ינו נו באמת ז'ינו אתה ילד גדול תפסיק עם השטויות שלחת אותו זהו נגמר הסיפור די תגמור פעם אחת עם מישהו שהיה בקבוצה בצורה יפה, נכון לא הכל הולך חלק ומי כמוך יודע את זה, אז למה לבזבז אנרגיות על קטנוניות

למעלה