זיקן..... מה קורה? :) שב"ש!
P puma141 New member 4/9/16 #4 אבל! כשאני חושבת על זה עוד קצת- זה יכול להיות נכון גם הפוך לגמרי...... עכשיו לך תדע מתי זה, לאיזה צד של המטבע.....
אבל! כשאני חושבת על זה עוד קצת- זה יכול להיות נכון גם הפוך לגמרי...... עכשיו לך תדע מתי זה, לאיזה צד של המטבע.....
P puma141 New member 4/9/16 #6 מה שנכון לך בתפיסה הרגעית-נכון לך....לא מתווכחת על זה... כתבת את זה עם קשר לתקופה הוורודה שלך?
P puma141 New member 4/9/16 #8 אם זה עזר לך אז כל מה שאני אגיד מיותר אני רק לקנא בך שאתה יכול להתכוונן לצד אחד בלבד...... אם זה חד משמעי-לך על זה! יש דברים שנתקעים באמצע......
אם זה עזר לך אז כל מה שאני אגיד מיותר אני רק לקנא בך שאתה יכול להתכוונן לצד אחד בלבד...... אם זה חד משמעי-לך על זה! יש דברים שנתקעים באמצע......
ז זיקן New member מנהל 4/9/16 #9 תהני. https://www.facebook.com/Dennischarkov/videos/588000581382248/?pnref=story
P puma141 New member 7/9/16 #14 יש מצב שאני אשמין רק כדי לקבל מקום על כוכב אחר, נקי יותר-תרתיי משמע.... חחחחח בדיחות שמנים שמנות לא מתקבלות טוב בפורומים, גם אם הן רק בדיחות.... תזהר שלא ינחת עליך איזה כוכב מפתיע פה....
יש מצב שאני אשמין רק כדי לקבל מקום על כוכב אחר, נקי יותר-תרתיי משמע.... חחחחח בדיחות שמנים שמנות לא מתקבלות טוב בפורומים, גם אם הן רק בדיחות.... תזהר שלא ינחת עליך איזה כוכב מפתיע פה....
P puma141 New member 7/9/16 #16 אני מבינה שהגעת לאתר עם סיסמאות........... יאללה שדר אלי, תתבטא... *מחכה בקוצר לפתגם הבא שלך כפרוש*
P puma141 New member 7/9/16 #18 היית מת לדעת מה קורה אצלי בחיים! אבל נעלבת, כי חזרת בלי סיסמאות....... *ועם השטויות הרגילות שלך*. יאללה נסה עוד אחת, אולי זה יהיה פחות רדוד
היית מת לדעת מה קורה אצלי בחיים! אבל נעלבת, כי חזרת בלי סיסמאות....... *ועם השטויות הרגילות שלך*. יאללה נסה עוד אחת, אולי זה יהיה פחות רדוד