זיקפה חלקית

בחורור

New member
זיקפה חלקית

חבר שלי לפעמים לא מצליח להגיע לזיקפה מלאה ומקס. ז"א באוננות אני יכול לגמור אבל ללא זיקפה טבעית. למה? ויש טיפול?

חרדת ביצועים אולי?

מה קורה כשהוא לבד? האם אז הוא מגיע בלי בעיות לזיקפה מלאה? אם כן - יש לו חרדת ביצועים על רקע ביטחון עצמי נמוך. וכן, יש טיפול.... היוועץ בסקסולוג חבר אית"ם... חברי איתם

בחורור

New member
מדובר באוננות לבד

התכוונתי מהתחלה כשהוא מאונן לבד.בכלל הוא עוד לא קים יחסי מין עם בחורה(גילו).?

כמה שאלות מנחות...

תשאל אותו ככה : 1. האם יש לו רגשי אשמה כשהוא מאונן? (בגלל דת, או הרגשה של מישהו שעושה משהו שאסור) כי אם הוא מרגיש לא בנוח עם העובדה שהוא מאונן, אז יכול להיות שזה מוריד זיקפה. 2. על מה הוא חושב בזמן שהוא מאונן, האם הוא מרוכז במעשה, או שיש לו כל מיני מחשבות אחרות - לא נעימות ... למשל - "איזה פחד, רק שאמא לא תיכנס עכשיו לחדר". כי מחשבות מפחידות - גורמות לזיקפה להיות חלשה. 3. אולי המחשבות שלו - לא מספיק מגרות אותו מינית... אולי הוא צריך לחשוב על דברים אחרים שיותר מגרים אותו, או להיעזר בתמונה סקסית, או בסרט כחול. 4. יכול להיות שאם כל הדברים מלמעלה הם לא המיקרה שלו, שיש לו בעיה רפואית שמונעת זיקפה טובה.... דוגמאות נפוצות : סכרת נעורים. בעיות בלחץ דם בעיות הורמונאליות. ויש עוד מצבים. דווקא את המיקרה של בעיה רפואית - קל לפתור. את הבעיות 1, 2 ו 3 שהם בעיות של ריכוז ובעיות של הרגשה לא נעימה, קשה יותר לפתור כי הן קורות בתוך הראש של הבן אדם. בקיצור, אם זה לא מיקרים 1, 2, ו - 3 כדאי ללכת לרופא ולהתייעץ איתו, יש היום בדיקות דם מאוד מדוייקות בקשר לדברים האלה... בקשר למיקרים 1 2 ו 3 צריך בכל מקרה לטפל בצורה שונה... בהצלחה... או

coaxcable

New member
למה השאלה נועדה..כלומר לי גם קורה

ככה וככה.....גמירה עם זיקפה ולעיתים בלי..לעיתים מהר ולעיתים לאט מה ניתן לשנות או צריך לשנות

למעלה