זירות קרב מחתרתיות

זירות קרב מחתרתיות

שמעתי שיש באשדוד זירת קרב מחתרתית... הישתתפות בזירה זו עולה 2000 ש"ח במידה והפסדתה אתה לא מקבל בחזרה את ה2000 ש"ח, במידה וניצחתה בנוסף להחזר של ה2000 ש"ח שלך אתה מקבל 10,000שמעי שזה רצחני ביותר, זאת אומרת בלי חוקים, וגם אם ניצחתה רוב הכסף הולך למימון הטיפול בבית החולים... האם מישהו יודע משהו על הנושא? מה? מי? מו? איפה? האם יש את זה בארץ או בחו"ל? או שאני חי בסרט של ואן-דאם ואין דברים כאלו במציאות? אל תבינו אותי לא נכון אני לא תומך בזירות כאלו, זה סתם מיתוך התעניינות.... אשמח אם תשתפו אותי במידע שיש לכם לגבי הנושא, או אולי כתובת אינטרנט... מי שלא רוצה לפרסם הודעה בפומבי מוזמן לשלוח לי מסר בפרטי. בתודה מראש המעניש

toy s0ldier

New member
לא שמעתי על דבר כזה ותאמת...

לא נראה לי שלוחם שמכבד את עצמו ילך לקרבות כאלה בשביל לוחם אמיתי הגוף שלו זה הדבר הכי קדוש ובקרבות כאלה בלי ביטוח רפואי בלי רופאי זירה בלי שופטים אתה עלול להגיע למצב של פציעה שתפסיק לך את האימונים לכמה חודשים-או הרבה יותר(סבל נוראי לבן אדם שחי במסגרת אימונים) תקשיב ההבדל בין ה mma לקרבות רחוב הוא קטן מאוד הmma יותר מאורגן ויותר בטוח אני אישית מעדיף לראות קרב מאורגן ועל רמה מאשר קרב רחוב לא שמעתי כלום על קרבות כאלה בישראל

לא באשדוד חבוב...

נראהע לי אני יודע על מה אתה מדבר, אממ אני דיי בטוח, אבל זה בכל אוניה מאילת שיוצאת לחופים בלי גבול או שמהו וזין אתה מצליח לגלות יותר פרטים... בהצלחה!

mikiz123

New member
משורר מזה התשובה הזאת? מה אתה עושה

את זה כ"כ סודי? מי שיישמע מאפיות מחתרתיות מאגנות תחרויות שאסור לך לגלות פרטים

BROWN BOMBER

New member
אולי הוא מארגן אותם...

המשורר הזה הוא מאפיונר נראה לי... חחחחחחח

אזהו שלא ממאפיונר...

בגלל זה המוקר לא מוסמך, שמעתי ממאמן ערבי לאגרוף. וגם המאמן שלי אמר לי שהוא שמע שיש ת'דבר הזה באילת... לאדע, לא מושך אותי לזה...

ethanguy

New member
אולי לא בארץ

אבל אני חושב שקוראים לזה "UNLICENSED BOXING" וזה דיי פופולרי באנגליה, ראיתי על זה תוכנית תעודה מעניינת פעם בערוץ REALITY TV בייס

RoyceGracie

New member
כן אה..הנה קבלו סרטון של קרב מחתרתי

http://s22.yousendit.com/d.aspx?id=2UD49P97W3VAY06IF5332THJHN

RoyceGracie

New member
חחח כן, זה באמת בדיחה.

איזה אחד מהשכבה שלי, הגדול בסרטון (97 קילו) אמר בכיתה ב' שביום האחרון בשעה האחרונה של כיתה יב הוא ירביץ לי. אז החבר'ה תפסו אותו במילה, ואירגנו קרב בבית ספר מול כל בית ספר עם אורות ומוזיקה והגבה ובלאגן... הוא לא הסכים תאילנדי, אז עבדנו איגרוף, זה היה סתם בשביל השואו. זה אני שם בסרטון עם המכנסיים עם הפס. סתם עבדתי איתו בצחוק, אל תקחו את זה כמדגם לצורת עבודה שלי. זאב

בצפר מזור...

אין מבצ אצלינו היו רמשים להשים זירה, ישר היתה באה יעל פז (הרכזת) ובום נוק אאוט למתחרים ולקהל, אוין מבצ משהו לוקח אותה... אשכרא דב גריזלי היעל הזו!

MikeTyson

New member
אצלנו, לפני שנה -

היה מורה לפיזיקה (סיפרתי את זה גם לזאב לפני יומיים) שהיה אוהב איגרוף אבל חבל על הזמן. הוא אהב בעיקר את שוגר ריי רובינסון. עשינו מן טריוויה בכיתה של שאלות על מתאגרפים מהעבר כמו קן נורטון מוחמד עלי וג'ו לואיס. הבנאדם יודע הכל. הוא ענה על כל מה ששאלתי אותו גם לגביי טייסון. בומבר ודסקלו יש לכם מתחרה :). בסופו של דבר הוא היה צריך להוריד לי 5 נקודות מהציון (התערבות לא?!) אבל היה לי 55 אז אם הוא היה מוריד לי 5 נקודות היה לי נכשל אז הוא ויתר לי. וכל זה היה עסק רציני !!!

BROWN BOMBER

New member
I'll face him any place, any time:-

אתה יודע מה היה קורא עם היה מוריד לך ציון בגלל התארבות? איך הגעת למצב שאתה מקבל 55 בפיזיקה. מתאגרף צריך להיות המלך..... ולא רק בזירה.

MikeTyson

New member
בחיאת ג'ו לואיס! פיזיקה זה קשה...

גם כן ניוטון הזה, הוא וכל החוקים שלו.

צחוקים זה אחלה, אבל במידה

חבר'ה זה ממש לא לענין מה שאתם עושים, אני פתחתי נושא רציני, נושא על זירות קרב מחתרתיות ואתם הפכתם את זה לבדיחה, אתם מריצים פה בדיחות כאילו זה פורום של צחוקים. מה זה צריך להיות? מה אתם חבורה של חובבנים? רבאק!!! נא להיתיחס לנושא ברצינות! ואשמח אם מישהו ישתף אותי במידע\ידע שיש לו! תודה ולהיתראות

למעלה