זיר"ה
אם אני צופה בגב האומה מאתר סדרות

רוב הזמן נח

Well-known member
זיר"ה
אם אני צופה בגב האומה מאתר סדרות

או מהאתר הרישמי ב-VOD של ערוץ 10, מה ההבדל?

גם בצפיה מהאתר הרישמי אני לא יראה את הפרסומות ששמים שם.

האם זיר"ה מודעים לזה שאפשר לצפות בתכנים מהערוצים הרישמיים בצורה חוקית ולדלג על הצפיה בפרסומות?: האם הם יתחילו להתיחס לצפיה כזאת באותה חומרה של צפיה פיראטית?

כי מה בעצם ההבדל? אם הערוץ מתפרנס מפרסומות ואנשים צופים מבלי לראות אותם, זה לא בעצם שקול לצפיה באותו חומר מאתר פיראטי?

https://www.davar1.co.il/45295/

cheif

Member
מנהל
זיר"ה

זיר"ה מתמקדים בעיקר בתכנים "אומנותיים" שיש עליהם זכויות יותרים מסודרות - כלומר סרטים וסדרות. אם לא מתעסקים בשידורים TV "סטנדרטיים".

רוב הזמן נח

Well-known member
אני רשמתי על סידרה שאפשר לראות ב-VOD

לא על ערוץ שמשדר באינטרנט.

וזה בדיוק מה שזיר"ה מתעסקים איתו.

במקרה ראיתי שאותה סידרה מופיעה לצפיה גם באתר סדרות.

כשצופים בתוכן VOD מהאתרים הרישמיים, אז גם יש פרסומות בדף עצמו וגם יש פרסומות שמופיעות בוידאו עצמו מידי פעם. ואם יש בדפדפן חוסמי פרסומות אז לא רואים שום דבר מהם.

cheif

Member
מנהל
גב האומה

למיטב הבנתי, ההתייחסות של זיר"ה למשדר כמו "גב האומה" שונה מסדרות שמשודרות בהוט או ב-YES.

רוב הזמן נח

Well-known member
זה סתם היה דוגמה לתוכנית אחת

אתה נתפס לשולי ולא למהות. אני שנים צפיתי בשידורי תוכניות של ערוץ 2 מהאתר החוקי שלהם ולא היתה לי אף פרסומת בשידור.
&nbsp
יום אחד, בלי קשר, בדקתי דפדפן מגרסה ישנה יותר וכשנכנסתי לאתר היה רשום לי שבשביל צפיה ללא פרסומות צריך לעשות מנוי בכסף.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

cheif

Member
מנהל
אתר סדרות

אתר סדרות מבקש ממך כסף או שזה האתר של ערוץ 2? לא הבנתי.

רוב הזמן נח

Well-known member
כשהיה ערוץ 2 אז האתר שלהם ביקש כסף

בשביל צפיה ללא פרסומות. (הופיע למי שגולש בדפדפן ללא חוסמי פרסומות)
&nbsp
אתר סדרות מבקש כסף בשביל צפיה באיכות HD כשהצפיה שם באיכות SD היא חינמית.
&nbsp

cheif

Member
מנהל
מישהו צריך לממן את האתרים הללו...

כדי לפעול, אתר סדרות וגם אתר ערוץ 2 זקוקים למקורות מימון. אם אתה צופה בהם עם חוסם פרסומות, הם לא מקבלים הכנסות וזה פוגע בהם כלכלית - לכן - או שתנטרל את חוסם הפרסומות באתרים הללו או שתשלם -- אין ארוחות חינם...

רוב הזמן נח

Well-known member
איזה מיסכנים

אבל לא זה הנושא.
&nbsp
אם האתר לא רוצה שיגלשו אליו עם חוסמי פרסומות, שיחסום את מי שמגיע אליו עם חוסמי פרסומות.
אם חוסמי הפרסומות מתקדמים מידי והאתר לא מזהה בכלל שיש חוסמי פרסומות על הדפדפן, זאת הבעיה שלו.
&nbsp
לכל אחד יש זכות לשים בדפדפן שלו חוסמי פרסומות ואין לאף אתר או גורם זכות למנוע את זה או להתלונן על זה.
&nbsp
&nbsp

ziv165

New member
גם על הבית שלך היית אומר את אותו דבר?

למה שלא נגיד שאם המנעול והאזעקה שלך לא מספיק מתקדמים בשביל הכלים של הגנב אז זו אשמתך ולא אשמת הגנב?

רוב הזמן נח

Well-known member
ההשוואה די טיפשית

אני לא פרצתי אליהם לשום מקום.
הכניסה לאתרים היא חוקית וכל תוסף או הגדרה שחוסמת לי דברים שאני לא רוצה לראות באתר, היא חוקית גם.
&nbsp

רוב הזמן נח

Well-known member
אגב, כבר שנים רבות זה אותו דבר גם ביוטיוב..

מי שיש לו חוסמי פירסומות בדפדפן לא רואה בסרטונים שם אף פרסומת.
&nbsp
&nbsp

למעלה