זיתים בוואקום?
קיבלתי שתי אריזות (תיבולים שונים) של זיתים שחורים בוואקום.
שקית אחת נסגרת בעזרת רוכסן (זיפלוק) את הזיתים בשקית השניה אצטרך להעביר לצנצנת.
האם אני צריכה להעביר את הצנצנת חיטוי כלשהו לפני המילוי? (מים רותחים וכו')
הצנצנת עשויה זכוכית המכסה הוא לא הסוג המתברג אלא כזה ש"לוחצים" אותו ועשוי מפלסטיק.
בעיה שניה- הזיתים מלוחים מאד ורכים מאד, נמעכים בחיתוך. ניסיתי להכין ממרח\רוטב ירוק בבלנדר סטיק עם עלי טימין טריים וללא תיבול נוסף והמליחות כל כך מודגשת שזה לא אכיל.
האם כדאי להוסיף ירק\מרכיב נוסף לא פחמימתי לאיזון הטעמים, או שפשוט להשתמש בזה כבסיס לרוטב לפסטה\תיבול למרק (לא עולה לי כרגע בראש מרק שזיתים משתלבים בו?)\בישולים אחרים?
קיבלתי שתי אריזות (תיבולים שונים) של זיתים שחורים בוואקום.
שקית אחת נסגרת בעזרת רוכסן (זיפלוק) את הזיתים בשקית השניה אצטרך להעביר לצנצנת.
האם אני צריכה להעביר את הצנצנת חיטוי כלשהו לפני המילוי? (מים רותחים וכו')
הצנצנת עשויה זכוכית המכסה הוא לא הסוג המתברג אלא כזה ש"לוחצים" אותו ועשוי מפלסטיק.
בעיה שניה- הזיתים מלוחים מאד ורכים מאד, נמעכים בחיתוך. ניסיתי להכין ממרח\רוטב ירוק בבלנדר סטיק עם עלי טימין טריים וללא תיבול נוסף והמליחות כל כך מודגשת שזה לא אכיל.
האם כדאי להוסיף ירק\מרכיב נוסף לא פחמימתי לאיזון הטעמים, או שפשוט להשתמש בזה כבסיס לרוטב לפסטה\תיבול למרק (לא עולה לי כרגע בראש מרק שזיתים משתלבים בו?)\בישולים אחרים?
