נכנסת ברעמים סופה וברקים ../images/Emo13.gif
אבל , אבל , אבל , כל התגובות היו בדפים אחרונים ולכן לא שמנו לב
. ברוכה המצטרפת סופה. ברכות ועידוד שלוחות מ
כאן על ההריון. העצב והבילבול הם טבעיים ולגימיטיים ואת מוזמנת להמשיך ולשתף. בשביל זה אנחנו פה. לתת כתף וירטואלית תומכת למשענת ולספוג את הדמעות.
טוב לשמוע שיש לך גם משפחה תומכת ואוהבת , אני מאמינה ( גם אם אין לה את האפשרות הכספית לתמיכה כלכלית) . לגבי ייעוץ מעשי בדבר הליכים וכל מה שאפשר או צריך לעשות מבחינת החוק , את יכולה למצוא פרטים (טכניים) רבים בקישורי הפורום שלנו , ממש
כאן , באתרים שונים של הרשויות. קצת עצות לדרך מעבר לחוק היבש? גם בשביל זה אנחנו פה. מי שתוכל , אני מאמינה שתתרום ותנסה לייעץ מנסיונה. אני יכולה לאמר לך לגבי רישום האב כאב - אבל נדמה לי שרשמת שאלה לגבי שהייתו בחו"ל. אז האם הוא בארץ או בחו"ל? הרצון לרישום האב מובן , אבל את צריכה לקחת בחשבון את טיב היחסים ביניכם ואיך זה ישפיע בעתיד על קבלת החלטות שלך בנוגע לילד. כי אם יש לו חובות אז סביר להניח שהוא ירצה גם זכויות. כגון ביקורים והשתתפות בקבלת החלטות הנוגעות לגידול הילד (זה במקרה הטוב) ובמקרה הגרוע - יוכל לשים מקל בין גלגלייך ולהפריע לך בכוונה בדברים שתרצי או לא תרצי לעשות. מזונות נקבעים רק באמצעות פסק דין , וזה מה שתופס גם בביטוח לאומי לצורך תשלום על ידם , במקרה והאב לא משלם. אבל לצורך זה הוא חייב להיות רשום ומוכר כרב , כמובן. מה שחשוב לך כרגע זה לעבור את ההיריון בהצלחה ובדרך הקלה ביותר בלי לטפל ולדאוג מראש לפרוצדורות משפטיות. אולי רק לחשוב בינתיים על הדרך לעדן את המפגש "אב-חוק" כדי לא להגיע לעימותים מיותרים בעתיד. כאם חד הורית , תוכלי בעתיד לקבל מהמדינה סיוע בשכ"ד ואבטחת הכנסה , תלוי בקריטריונים שהם קובעים. ישנן רשויות מקומיות אשר מקילות על משפחות חדוריות בתשלומי מיסים ותשלומים אחרים. כל זה תוכלי לברר , כפי שיהיה מעודכן בבוא הזמן. בינתיים מאחלת לך רק בריאות והנאה מההריון.
.