זכויות בירוקרטיות

sigalitcal

New member
זכויות בירוקרטיות

לאחרונה אובחן אצל אמא שלי סרטן השד , הבנתי ממר שמועתי כי ישנן זכויות שונות והקלות בביטוח לאומי , קופ"ח ועבודה . האם ידוע לכם על זכויות מסוג זה וכיצד מקבלים אותן?

תמי דקל

New member
זכויות חולים...

לצערי הרב, כשאני הייתי חולה המידע האמין שקיבלתי לגבי זכויות חולים היה מהחולים עצמם ששכבו לידי בבית החולים. העובדים הסוציאלים בבית החולים לא סיפקו את הסחורה. האגודה למלחמה הסרטן הנפיקה חוברת שמתעדכנת כל כמה זמן עם כל הזכויות של החולים מא' עד ת'. כשהתנדבתי בח.ס.ן הייתי מחלקת לכל החולים שאיתם הייתי בקשר את החוברת. מה גם שבבתי החולים הקפדנו לשים בכל המחלקות האונקולוגיות וגם במרפאות את החוברות הללו, כולל חוברות המדברות על סוגי סרטן ספציפיים. ישנה אפשרות להתקשר לאחד הסניפים של האגודה ולבקש שישלחו לך הביתה. אם לא תסתדרי את יכולה לשלוח לי מסר ואדאג לך. בהצלחה ורפואה שלמה. תמי

יובלית37

New member
זכויות חולי סרטן-קובץ שפרסמתי בדצמב

את המסמך הזה כתבתי עקב מחלת בנה הפעוט של חברה טובה (בינתיים כולם למדו להכירו - אומרי רזיאל המתוק, שלא מכבר נערך מבצע ארצי לחיפוש תורם מח עצם עבורו). אמנם, הקובץ הזה דן בילד קטן, עם לקות ראייה רצינית עקב המחלה, אולם, בשינויים המתאימים, בוודאי תוכלי לקבל תמונה כללית על הזכויות, נכון לדצמבר 2004 (זה נתון לשינויים, כמובן). בהצלחה.

למעלה