זכויות בשלב המעבר מויזת 457 לPR

yocohen

New member
זכויות בשלב המעבר מויזת 457 לPR

שלום חברים,
כיום אשתי ואני על ויזת 457, ובתקופה הקרובה נגיש את מסמכי הPR.
רציתי לדעת מהן הזכויות להן אני זכאי כבר מיד לאחר הגשת מסמכי הPR, ומהן הזכויות להן אאלץ לחכות בסבלנות.
כמו כן, מהם הדברים אותם אוכל לדרוש רטרואקטיבית (מענק לידה ללידה שהתרחשה במהלך התקופה האמורה, מענק רכישת בית ראשון וכו').
תודה!

Sweet Hereafter

New member
אני חושב שרק סוכן הגירה מוסמך יוכל לתת תשובות תקפות

(אא"כ אתם בקטע של חפירות אינסופיות באתרים הרשמיים)
ככה בחפיף מהזכרון, נדמה לי שרק מדיקייר תקף רטרואקטיבית מיום הגשת הבקשה, וכל מה שמגיע מסנטרלינק לא. אני לא חושב שיש משהו שאתם יכולים לקבל במיידי. אחת מהדרישות ל-PR (ואזרח) באוסטרליה היא סבלנות פלדה.

pixie66

New member
עד כמה שאני זוכרת

גם מדיקר לא תקף רטרואקטיבית אלא מרגע קבלת ה TR
אבל אולי אני טועה, זה היה לפני מיליון שנה בערך... דברים בטח השתנו... עם זאת, האוסטרלים לא חזקים בשינויים (ושדים בביורוקרטיה
)

Sweet Hereafter

New member
נדמה לי שיש הבדל בין PR ל-TR

בזמננו קראתי איפשהו שב-PR מדיקייר תקף רטרואקטיבית מיום הגשת הבקשה. אני לא לגמרי בטוח מה המשמעות המעשית של ה"רטרואקטיבית" הזה. אנחנו לא נדרשנו לסוגיה, טפו טפו חמסה חמסה...

pixie66

New member
לא מקבלים TR לפני PR?

ישר מקבלים PR?
אני קיבלתי קודם TR ורק אחרי שנתיים PR. מהרגע שקיבלתי את התושבות הזמנית הייתי זכאית להגיש בקשה למדיקייר.

Sweet Hereafter

New member
אנחנו הוצאנו PR ישר

זה תלוי במסלול. על בסיס סקילז אפשר (היה) להוציא ישר PR. אני חושב שעל בסיס ספאוס חייבים לעבור דרך TR.

אני חושב שגם בין סוגי ה-TR השונים יש הבדלים - בחלקם יש זכאות למדיקייר ובחלקם לא.

yocohen

New member
האם יש זכויות נוספות שאני יכול לדרוש לאחר האישור?

למשל, מענק בית ראשון שנרכש לאחר הגשת הבקשה אך לפני אישורה?
מענק לידה שהתרחשה לפני קבלת האישור אך לאחר הגשת הבקשה וכו'?

pixie66

New member
מענק בית ראשון זה לא לאזרחים בלבד?

צריך לבדוק אם זה לתושבים או לאזרחים לדעתי.
&nbsp
מעניין שאתה דורש את הזכויות רטרואקטיבית אבל לא מתעניין בכלל מה החובות אם יש כאלו, רטרואקטיבית...

למעלה