זכויות חולי סרטן

זכויות חולי סרטן

אלו זכויות יש לחולי סרטן בעת הטיפולים , לי ידוע על הקלות בארנונה עזרה כספית לעוזרת בית האם יש עוד ? כמו הקלות במס הכנסה ואלי עוד משהו? אל תשלחו אותי לאתר של האגודה כי אין לי כוח לקרוא תודה מראש למי שיכול לעזור

ביטוח לאומי

מאד מומלץ לבקר בביטוח לאומי - מחלקת שיקום. ה"הטבה" שלהם הכי משמעותית- הם מציעים לממן לימודים. פרט אליהם יש כל מיני דברים קטנים כמו- התקנת קו בהנחה של "בזק", הנחה בתחבורה ציבורית, "תו נכה" לרכב. הפחתה באגרת רישוי לרכב, וכו' וכו'. בהצלחה

גוהנה

New member
מידע על זכויות לחולי סרטן../images/Emo70.gif

לאגוד למלחמה בסרטן יש חוברת מידע על זכויות לחולי סרטן. תוכל להתקשר לקו המידע שלהם (לא זוכרת בעל פה כנס לאתר האגודה באינטרנט)ולבקש שישלחו לך הביתה ללא תשלום.

גוהנה

New member
אופסססס../images/Emo5.gif

צר לי לא שמתי לב שביקשת לא אגודה למלחמה בסרטן. ובכל זאת תצטרכי לקרוא את מכלול הזכויות מהיכן שהוא...לא? מאוד ממליצה על החוברת הנ"ל בכל זאת

כל חולה סרטן

יכול לפנות לעובדת הסוציאלית שיושבת במחלקה האונקולוגית בה הוא מטופל. ולשאול אותה למה הוא זכאי ואיך הוא משיג, ויכול למלא טופס שמוגש לביטוח הלאומי לשם קביעת אחוזי נכות. חלק מההטבות מותנות באחוז מסוים של נכות. חוץ מזה את יכולה להתקשר לאגודה למלחמה בסרטן ב 03-5721616 ולבקש לדבר עם העו"סית אורית שפירא ואולי היא תוכל לתרום לך עוד אינפורמציה בנושא. בהצלחה גלי

למעלה