זכויות יוצרים Vanessa Da Mata

Oria1

New member
זכויות יוצרים Vanessa Da Mata

שלום לכם אולי תוכלו לעזור לי הכנתי קליפ שברקע שלו מושמע השיר Ai Ai Ai של Vanessa Da Mata אני רוצה לדעת מי מחזיק בזכויות היוצרים של שיר זה כדי שאוכל לפנות אליו ולקבל אישור להשתמש בשיר. ניסיתי לחפש באינטרנט אבל לצערי לא מצאתי מידע. ישנם הרבה אתרים בשפה הפורטוגזית שאולי בהם המידע קיים, אבל אני לא יודע פורטוגזית. האם מישהו יכול לסייע ? המון תודה מראש אוריה

Oria1

New member
עיר הולדתה

תודה אבל לפי מה שרשום mato grosso זו עיר מולדתה http://madeinbrazil.typepad.com/madeinbrazil/2006/04/index.html

Elisete Retter

New member
אני ממליצה לך לפנות לאקו"ם

הם יוכלו להנחות אותך בכל התהליכים . הטלפון שלהם: 03-6113400 בברכה אליזט www.elisete.com

Oria1

New member
כבר פניתי לאקו"ם

תודה על תשובתכם פניתי לפורום אחרי שכבר מיציתי את עניין הפניה לאקו"ם הם לא מייצגים את הזמרת בעניין תמלוגים וגם לא גוף בשם מולות (אקום הפנו אותי אליו) פועל יוצא של כל בדיקותיי הוא שאני צריך לפנות ישירות למחזיק הזכויות של שירי הזמרת ולבקש את רשותו להשתמש בהם בקליפ (ללא תשלום) אוריה

Elisete Retter

New member
נשמע שזו דרך הפעולה הנכונה

בארץ יש שתי אפשרויות לקבלת זכויות שימוש בשיר: 1. דרך אקו"ם אם אין מו"ל שמחזיק את זכויות השיר. 2. דרך המו"ל שמחזיק את זכויות השיר. מאחר ואקו"ם אמרו שהם לא מטפלים בכך נשארה לך דרך הפעולה השניה - פניה למו"ל מחזיק הזכויות. רק במידה ואין לזמרת מו"ל - פנה ישירות אליה (פניה לזמרת כאשר יש לה מו"ל לא תקדם אותך). בהצלחה! אליזט www.elisete.com

Oria1

New member
ניסיתי, שלחתי ולא חזרו אלי

שלום לכולם שלחתי פניה מסודרת באתר sony bmg וגם פניתי לדוא"ל המפורסם באתר הזמרת. עבר כבר זמן רב ועדיין לא קיבלתי תשובה מאף גורם ששלחתי לו. הכתובת [email protected] חוזרת ככתובת שגויה. יש לי שאלה . האם המסמך צריך להיות מנוסח בפורטוגזית כי המסמך ששלחתי הוא בשפה האנגלית ? אשמח מאוד אם מישהו יוכל להרים את הכפפה ולסייע. ושוב תודה לכל מי שעוזר. אוריה

shellyland

New member
אפשר להתחמק מהנושא הזה

אם משמיעים 30 שניות מהשיר בלופ (סימפול).

למעלה